Yardim edin lutfen

shinee1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2013
359
21
48
İstanbul
Burun bi insanda o kadar onemli bisey ki tum psikolojinizi sosyal hayatinizi etkiliyor fotograf cekerken rahat pozlar verememek insanlarla konusurken yan profilden bakarak konusmamaya dikkat etmek cok kotu bisey. Surekli aklim orada hayatimi omkadar etkiliyormu kendimi cok cirkin hissediyorm inanin. Estetik olmayida istiyorum ama cok korkuyorum napicam bilmiyorum allah rizasi icin bana yardim edin akil verin o kadar zor ki estetikten sonra kotu olursa dusuncesi ya dogal durmazsa cok korkuyorum
Ben cok dogal bi kizim ve dogal bir burun istiyorum yardim edin

Canim oncelikle bu topikdeki yazilari okuyarak guzel bilgiler edinebilirsin hem ameliyat oncesi hem de sonrasi icin. Emin ol bircok insan hem bu acidan hemde saglik problemleri icin estetik oluyor. Evet uzun bir surec ama geri kalan yasantini dusunursen onemli bir karar. Benik 24 gun oldu daha onumde aylar var

inan aynı şeyi bende yaşıyorum ve kafam cok karışık,

son bi kaç gündür aman bundan kötü olmazya istediğim gibi olmasada bundan iyi olur diye kendimi telkin ediyordum

hüseyin altuna bi foto gönderdim tasarım için gelen fotoyla şoka girdim

bildiğin michael jackson olmuşum ,açıkcası cok korktum yaaa öfff napcaz bizyaa

öncelıkle para kaygısı cok olmayan ısını seven bır doktor bulmalısın ardından bu doktora gerçekten ne ıstedıgını anlatmalısın ve sımdıkınden kotu olmaz dıye dusunup ya bısmıllah demelısın

burnunu görmek ıstedım açıkçası

canım benim öncelikle bu kadar kafana takmana gerek yok ilk önce işe buradan başla eğer hayatını ciddi bir şekilde etkilediğine inanıyorsan estetikden korkmana gerek yok estetik yaptırıp tamamen hayatı değişen arkadaşlarımızı burada görebilirsin :) tamam estetiğe karar verdin diyelim kesinlikle doktorun iyi olmasına demiyorum çok iyi olmasına dikkat et bazıları malesef sadece ''ticari'' amaç güttükleri için sonuç hüsranla bitebiliyor bunu bende yaşadım ordan biliyorum doktorunu bulduktan sonra gerisini zamana bırakıyorsun gerisi halloluyor :)

Fotografi nasil gonderebiliyorsun canim inan bende oncesini ve sonrasini gormek istiyorum ameliyatla nasil olur cok merak ediyorum bu konuda bana yardimci olurmusun

Gercekten istiyorum ve sosyal yasantimida cok etkiliyor bu cevrem burnunda bisey yok desede goren bi gozum var cok sukur. Olmak istiyorum evet cok iyk doktor gerekiyor ama henuz ben kendim cesaret edemiyorum daha kotusu olabilir cunku calistgm is yerinde is arkadasimda estetik olmus burnu bnmkisi gbymis smdiki halini gorseniz gercekten cok kotu incecik ve cok uzun bir burnu var o kdr goze batiyorki oyle olmasindansa bu daha iyi diyebiliyorum benim sorunum pisman olmaktan korkuyorm pisman olursam eminimki cok daha kotu olurum

Canim gecmis olsun insallah istedigin gbi bir buruna kavusmussundur. Peki estetige nasil karar verdin nasil cesaret istedin ? Cevrendekiler nasil tepki verdi ?

Daha once septum devulasyon gecirdim ama kemik egriligim daha da artti burun ucumda da dusme olustu. Birkac doktordan ameliyat olmalisin lafini duydum. Ben ucucuyum ve burun egriligim beni ucuslarimda zorlamaya basladi. Etrafkmda gerek yok diyenler cok oldu ama ben cok kararliydim canim. Kimse beni kararimdan caydieamadi:)

Canım ben ameliyat olalı henüz 8 gün oldu ama bilgilerimi paylaşayım seninle. Yıllardır kemerli ve büyük burnumdan bıkmış durumdaydım, insanlar sanki hep burnuma bakıyo gibi gelirdi yan profilden durmaktan nefret ederdim foto çekilmek istemezdim hep küçük burun hayaliyle yanıp tutuşurdum :) en önemliside nefes alma problemimde vardı en sonunda karar verdim bi cesaret muayne için doktora gittim yine bi cesaret aynı gün tahlillerimi yaptırdım ertesi günde ameliyata girdim..ne olup bittiğini anlayamadan ameliyattan çıkmıstım. Ameliyatta hiç bir şey yok sana bu kadar söyleyim ameliyat işin en kolay kısmı uyuyup uyanıyosun önemli olan hersey ameliyat sonrası başlıyor.. Bu zorlu bi süreç hemen herşey güllük gülistanlık olmuyo tabikide ağrıda oluyo sorunlarda oluyo nefeste alamıyosun burnun tıkalıda oluyo vs vs benim alçım henüz yeni açıldı ve inanılmaz şiş bir burun,göz,yanaklara sahibim 100 kilo gibiyim sanki yüzüm kendimi tanıyamıyorum tabiki daha çok yeni bu şişlikler zaman içinde geçicek ama bu pskoloji insanı çok üzüyo yıpratıyo. Sözün özü ben bu amelyttan sonra şuna kanaat getirdimki eğerki nefes alabiliyo olsaydım sağlık sorunum olmasaydı kesinlkle olmazdım.. Bi gün bunu diceğimi hiç düşünmezdim ama durum tamda böyle.. Eğer hazırsan ben herşeye rağmen istiyorum bekleme, iyileşme sürecine dayanıcam yeterki kurtulayım burnumdan pskolojisindeysen ol.. ama yok ben pimpirikliyim,sabırsızım bu kadar şeye beklemeye dayanamam diyosanda hiç bulaşma derim..

öncelikle çok teşekkür edeirm bilgilendirmen için

Benım burnumda sağlık ile alakalı hiç bir sorun yok çok güzel nefes alabiliyorum.Tek sorunum psikolojık olarak rahat değilim yan profilden kimseyle konuşmak istemiyorum footgraf çektirmek istemiyorum.Çevremdeki herkes gerek yok diyor ama ben biliyorum gözüm görüyor çok şükür. Cesaret edemediğim şeyde bu korku!! korkuyorum ya eskisinden kötü olursa dayanamazsam sabredemezsem begenmezsem.En kötüsüde pişmanlık.Pişman olmaktan çok korkuyorum.Benim burnum birazcık aşşağıya dogru hafif ama sol tarafımda kemik var bu nedenle önden eğri duruyor yandan kemiikli buda beni çok rahatsız ediyor napıcam nasıl cesaret edicem bilmiyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…