• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım edin lütfen:(((((((((

Canim anladim esin biraz dusuncesiz, ne demek bu kadar sikintida arkadaslarina hesap odemek felan, benim arkadaslarim var gerekirse cikmiyoelar ben cikamam maddi durum belli diyor herkes anlayis gosteriyor hatta uygun bir yere gidiliyor ama su kahvalti olayi dusuncesizce cidden, umarim duzelir guzelce konus arkadaslarina hesap odeyecegin para ile biz yemege cikmis olurduk de

Canim anladim esin biraz dusuncesiz, ne demek bu kadar sikintida arkadaslarina hesap odemek felan, benim arkadaslarim var gerekirse cikmiyoelar ben cikamam maddi durum belli diyor herkes anlayis gosteriyor hatta uygun bir yere gidiliyor ama su kahvalti olayi dusuncesizce cidden, umarim duzelir guzelce konus arkadaslarina hesap odeyecegin para ile biz yemege cikmis olurduk de
olumsuz hiç bişeyı konusmak istemez kaçar...........anlatıyorum fırsatını bulunca konusuyom yarın yıne aynı yaaa artık o kadar sınırlenıyorum kı enayı gıbı hıssedıyorum kendımı

arkadaslar eşim aşırı derecede savruk parayı düzgün harcamayı asla bilmiyo kavga etmekten anlatmaktan artık çok yoruldum ya ikimizde calışıyoruz benm maasa dokunmuyoruz araba alcaz die onun maası yetıyo normalde ama yok ona aylık 600 harçlık ayırıyoruz dısarda yiyo gec geliyo 6 gun calışıyo yol falan yetcek sekılde ayarladık 15 gun oldu mu para bitiyo ben 300 lirayla ay sonunu getircem die oluyorum kartları aldım elınden nakıt harca karttan ne kadar harcadıgını bilmiyon die yıne yok yok yok bende mutfagı faturaları hallederken 3 kurusun hesabını yapmaktan bıktım ya nereye harcadıgınıda bilmez her ay harcamıycam der yıne aynı yıne kavga cok yoruldum ya faturaları yatır die para verıyorum onu harcıyo açık öğretım için harc parası veriyorum harcıyo ne yapcam ben bu adamla ya yıne bitmiş parası bu aksam yıne kavga etcez:((((((((((( uf esini düzeltebilen var mı

Paranın idaresini sen alacaksın ve günlük harçlık vereceksin. Eşin değişmez. Onu bu şekilde kabul etmeye çalış..Kabul edemediğin takdirde kendini yer bitirirsin ona da bir şey olmaz. Hele bir de çocuk olunca işler daha zorlaşır. En iyisi sen idare et. onu bu düzene alıştır.

Son düzenleme:
Paranın idaresini sen alacaksın ve günlük harçlık vereceksin. Eşin değişmez. Onu bu şekilde kabul etmeye çalış..Kabul edemediğin takdirde kendini yer bitirirsin ona da bir şey olmaz. Hele bir de çocuk olunca işler daha zorlaşır. En iyisi sen idare et. onu bu düzene alıştır.

ah canım benım zaten ben idare edrırum ona gaymen butun hasaplarımı mahvedıyor.................dedıgın gıbı benım yıpranmamla kalıyor hersey...........anladıgım kadadıyla bu böyle devam etcek:(((((

Benim babam da savurgan bir insandı,annem büyük kavgalar yaptı bu nedenle.
Yaşlandılar, düzeldi mi hayır sadece eskisine göre biraz daha dikkatli harcıyor o kadar.

Benim annem de böyle. Yıllardır kartları alır babamdan sürekli para hesabı yapar, hep sanki yetmiyormuş gibi davranır. Bi huzur vermedi yıllardır bize:) sonuç olarak kendisi kıstı babam araba aldı, kendi süsünden giyiminden ödün verdi babam harcadı ve babamın gözünde zerre değeri olmadı. Bırakın harcasın araba almayıverin senelerce arkasını toplamak için dil dökmektense kendi haline bırakın ve sonuçları görsün.

Koalina tarafından yazılmıştır:)

Benim annem de böyle. Yıllardır kartları alır babamdan sürekli para hesabı yapar, hep sanki yetmiyormuş gibi davranır. Bi huzur vermedi yıllardır bize:) sonuç olarak kendisi kıstı babam araba aldı, kendi süsünden giyiminden ödün verdi babam harcadı ve babamın gözünde zerre değeri olmadı. Bırakın harcasın araba almayıverin senelerce arkasını toplamak için dil dökmektense kendi haline bırakın ve sonuçları görsün.

Koalina tarafından yazılmıştır:)

canım benım arabaya benım ıhtıyacım var işe gidip gelmek için..........eşim memnun degıl bu huyundan degısmekte ıstıyo sadece kendını kontrol edemıyo
benden once 5 yıl calışmış 5 kurus koyamamış........dun aksam konuştuk tekrar daha dıkkatlı olacagını söyledı bakalım Allahım inş..............

Back
X