- 18 Mayıs 2018
- 76
- 33
- 3
- 36
- Konu Sahibi Nilay_guzel
Oncelikle yazim hatalarim olursa kusura bakmayin,Turkiye vatandasi deyilim. uc yildir evliyim ama bunun 2yili baba evindeyim.en basta cok kucuk seylerden kavga ederdik,ben cok buyutur naz yapardim,her kucuk seyden bosanalim derdim.sonralari ama cok kotu kavgalarimiz oldu,benim iki gozumu mosmor yapacak kadar dayak atdi,bir ertesi gun ben hayvanim aff etdi dedi bana yazma dedim gitti uc ay hic bir sey yapmadi.sonrasinda yine konustuk kizimiz icin sans verdik bir daha.bu sefer her sey cok iyiydi,cok dikatli sevecen biri olmusdu.ama en son kavgamizda beni hice saymasi,sinav icin gittiyimiz ulkede her kesin kendi yemek parasini vermesi yuzunden kavga ettik.daha onceki konumda bunlari yazmistim.baska zamanlar disari markete bile yalniz gondermeyen kiskanan adam,yabanci ulkede bana sen git yemek ye ben yimicem diyordu(parasi gitmesin diye) neyse yurtdisindan donuste kavga ettik,beni babam evine getirdi,bir hafta sonrasinda konusalim dedim beni sucladi yok bana kizimiza gore katlaniyormus falan dedi.sonrasinda annemi getircem konusalim dedi,ben de getirme aramizda hall edelim dedim dinlemedi,annesi geldi onun yaninda bana yaptiklarini anlattim,hep yok sen soyle yaptin da ben boyle yaptim diyip durdu,ben de bosanalim dedim tamam diyib gittiler.4aydi hafta sonlari kizimi gelib apariyor.dun kendisine kizim icin pasaport cikartalim anneanesi onu denize gotursun dedim,yok ben izin vermiyorum dedi.gerekirse ben gotururum diyor,oysaki bir ay oncesi denize gitti,bir kisi de bonus goture bilirdi ama kizini aparmadi,kac kere ustu ortulu desem de.kizina aldigi kumandali arabasini bile getirmiyor burda kizi oynasin.ben de karar verdim artik kizimi gelib goturmesine izin vermeyim diyorum.o bana bu kadar haksizlik yapmisken ben kizim icin onu gormesine izin veriyordum.ama tum bunlara ragmen cok aci cekiyorum,kendimi toparlayamiyorum.hep kendimde suc ariyorum.gelecek korkularim var,kizim babasiz buyuduyu icin mutsuz olursa ya diyorum.kimse beni anlamiyor,her kes ne kadar zayifsin kendine gel diyor ama oyle demekle olmuyor iste.lutfen bana yardimi olucak bir seyler soyleyin,aklimi basima almamam yardim edin.kendimle bas edemiyorum.