Yardım edin lütfen :(

bilemiyorum işte bu karşı tarafada yansıyor ve kendimi kötü hissediyorum aklıma bi şey geliyor birden huzursuz oluyorum sonra bu karşımdaki kişiyede yansıyor onada söylüyorum aklıma gelen kötü şeyleri içimden bir şey zorluyor sanki beni ona söylemem için

her ikiside diyebilirim hem tam olarak hatırlayamıyorum bazen bazende evet doğru olup olmadığından şüphe duyuyorum
hhmm şöyyle bi düşüncem var eğer insanlarla sohpet ederken konuşmalarınızın doğruluğundan emin değilseniz demekki yanlış yada asslı olmayan şeyler söylüyorsunuz bundan sonra hatırlamanızda yaşadığınız sıkıntılarda bundan kaynaklı şeyler olabilir diye düşünüyorum yani hatırlamaya çalışırsın hatırlayamazsın öylemi demiştim şöylemi demiştim diye. bennnncee böyle cnm eğer sende bana katılıyorsan iyi ama hayır öyle dğil diyorsan nedenini bilmek isteriz yardımcı olmak için

bilmiyorum ama düzelmek istiyorum bir an önce işte mesela birinden hoşlandığımdanda emin olamıyorum işin içinden çıkılmaz bir hal alıyor sonra

o zaman kesinlikle klinik yardım almalısın hiç iyi birşey değil ve sana çok büyük hatalar yaptırır

evet haklısınız da yani ben emin olamıyorum söylediklerimden mesela başta söylemiştim birinden hoşlanma konusunu ben karsımdaki kişiyi seviyorum yani öyle düşünüyorum ama aklıma sanki daha önce o varken başkalarından hoşlandım mı diye düşünceler geliyor sonra bunlardan da emin olamıyorum işte

Arkadasim ne anlattin ki ya?

bilgecim bende ilk okuduğumu anlamamaşım ki ilk yorumumu farklı yapmışım.

arkadaş sevgilsine yalanlar demiş sonra itiraf etmiş sonra hangisinisöyledim diye karmaşaya girmiş sonra sevgilisi varken başka kişilerden hoşlanmış yada hoşlanmış olabilicegi düşüncesine girmiş durum bu

Vay be. Karmakarisik bir durum.

evet öyle oluyor ve bu karsımdaki insanada yansıyor mesela aklıma kötü bi şey geliyor eski bi şey diyelim ki bunu hemen ona diyesim geliyor demezsem içim huzursuz oluyor..
önceden yalan söylediğin için pişmansın...ama artık kendini bu yüzden bu kadar cezalandırma...herkes hata yapabilir bu çok normal...yaptığın her şeyi sorgulama,hata yapmak istemedikçe yaparsın yoksa...sakin olmalısın...kendine güvenmelisin...kimse kimseden üstün değil bunu unutma...ve bu düşünceyle yaklaş herkese...

ben anlamamaaak cnm çıkamadım işin içinden

cnm baak sen şunu yap eskliden söylediklerin hakkında yorum yapma ama bundan sonra ne söylersen ne yaparsan dikkat et kendinden emiin ol ve kendine güven hep doğruyu söylersen doğru olursan işler birbirine karışmaz anlaştıkmı:)

Ne yalan söylemiştin ki? Yani açıklaman gereken bir yalan mıydı?

Sen her karşılaştığın insandan hoşlanıp hoşlanmadığını mutlaka sorguluyor musun?

bilemiyorum düzelmek istiyorum sadece

hafife alınacak hatalarda yapmadım ama dediğiniz gibi yapmaya çalışırım

Ne yalan söylemiştin ki? Yani açıklaman gereken bir yalan mıydı?

Sen her karşılaştığın insandan hoşlanıp hoşlanmadığını mutlaka sorguluyor musun?

bana göre açıklamam gereken yalanlardı. evet bu aralar öyle oluyor daha önce olmus muydum tam bilmiyorum

işte zaten suan dikkat etmeye calısıyorum işte ama o kendinden emin olma konusu pek olmuyor işte

• 19 yasındayım ama bu sadece bu konuda da olmuyor normal diyelim başka biriyle konusurkende söylediklerimden emin olamıyorum bazen

Üzücü bir olay yaşadın mı arkadaşım? Ben yaşadım ve ondan sonra aynı senin gibiyim. Gitmek istiyorum psikoloğa ama önce kendim yenicem olmazsa gidicem..

Kızlar psikiyatriste giden birinin ileride karşısına çıkma ihtimali var mı konan tanının? Yani oldu da psikiyatra yönlendirir bu benim karşıma çıkar mı?

hafife alınacak hatalarda yapmadım ama dediğiniz gibi yapmaya çalışırım
birçok kişi yaşamının bir döneminde yalan söylemiştir...ya korktuğundan,ya kaçmak istediğinden,ya da ilgi çekmek için yani bir sürü sebepten...önemli olan bunu alışkanlık yapmamak...sen zaten bundan rahatsız olmasan böyle şeyler düşünmezsin...pişman oldun ve artık yalan söylemekte istemiyorsun...ne güzel işte kafan rahat olsun kendini yıpratma...

işte bu yalanları söyledim daha önce sonra bunları açıkladım karşımdaki kişiye işte o zaman üzücü bi olay yaşamış oldum yani hem karsımdakini üzdüm bilmiyorum işte böyle. Durup dururken kafam karısıyor böyle diyorum işte önceden konustugum tanıstıgım kişilerle veya bi ortamda bulunduğum insanlarla ben bu kişiden hoşlandım mı falan diye ve içimde kötü bi his oluşuyo karşımdaki kişiye bunuı demem için zorlanmış gibi hissediyorum ve söylüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…