Açık açık sorsam mı yaa?bir aydır bu kadar yakın görüştüğün bir adamla sevgilisindir herhaldebilemedimki şimdi
aşk dedikleri şey hoşlanmak işte çekici bulmak, arzu, istek, kalp çarpıntısı bunlardan ibaretBir ayin icerisinde nasil asik oluyorsunuz anlamiyorum.. hoslanmak baska, asik olmak baska, sevmek daha bir baska..
Ben hayatımda ilk defa böyle bişe yaşıyorum.Bana sorarsan aşk.Ah bu taktik olayını becerebilsemBir ayin icerisinde nasil asik oluyorsunuz anlamiyorum.. hoslanmak baska, asik olmak baska, sevmek daha bir baska.. senden hoslanan bir erkegin uzerine fazla dusmeyeceksin.. eger fazla dusersen SIKILIR .. sevgilisiniz bu belli biseyde ama senden hoslanmasi seni seviyor anlamina gelmez.. iki gun kendini geri cek eger gercekten sana karsi biseyler hissediyorsa ilgi gosterecektir emin ol.. taktik uygula biraz.. simartma onu egosunu yukseltme tepene biner..
Bilemiyorum ben hoslandigim zmn ask'mi oluyor o zmnBen hayatımda ilk defa böyle bişe yaşıyorum.Bana sorarsan aşk.Ah bu taktik olayını becerebilsem
Yaşadıklarımız sadece burda yazanlardan ibaret değil.Ben o konuda takıldığım için onu belirttim.Yani saatlerce oturup konuşuyoruz.Birbirimize herşeyi anlatıyoruz.Gülüyoruz eğleniyoruz.Yani buluştuğumuzda sadece sevişmiyoruz ki.Sevgili Beşiktaşlı kardeşim :) ;
Bu adam senden "cinsel" anlamda etkileniyor bence.. Yani sen müsade etmişsin, o devam etmiş. Istemese "daha sevgili bile değiliz" der seni uzaklaştırırdı bile eğer gerçekten aşık olsaydı inan böyle yapardı "bence". Daha sevgili misiniz belli değil, neden kendini ona bu kadar kaptırdın kendini teslim ettin bilmiyorum.. Ama bu adam seni kullanıyor.. Ciddi olsa ne bileyim en azından "sevgilimle seviştim" konusu okuyor olurduk hatta olmazdık ama şimdi "sizce biz neyiz" konusu okuyoruz işte fark burada. Bence yanlış yapıyorsun..
Ya bu biraz kendini beğenmiş aslında dış görünüşünden vursam.Çaktırmadan yani çok da yakışıklı değilsin msj ı versem ağır olur mu?Bilemiyorum ben hoslandigim zmn ask'mi oluyor o zmn.. Sanki once hoslanmak, sonra ask sonra sevgi geliyo bence yani .. kiz taktik cok kolay aslinda onu en zayif noktasindan yakalayip egosunu fosss diye indireceksin.. cok basit sonrasini keyifle seyret cnm..
Soyle kiz benden sana tam destek .. emin onun havasi bir nebze olsada yerlere serilir..Ya bu biraz kendini beğenmiş aslında dış görünüşünden vursam.Çaktırmadan yani çok da yakışıklı değilsin msj ı versem ağır olur mu?
Yaşadıklarımız sadece burda yazanlardan ibaret değil.Ben o konuda takıldığım için onu belirttim.Yani saatlerce oturup konuşuyoruz.Birbirimize herşeyi anlatıyoruz.Gülüyoruz eğleniyoruz.Yani buluştuğumuzda sadece sevişmiyoruz ki.
Oo ben bu gazla neler söylerim yaaSoyle kiz benden sana tam destek .. emin onun havasi bir nebze olsada yerlere serilir..
Oyy sevistigini soylemeyeydin iyiydi. Daha dun resmen nikahlanmıs eslerin, dugune kadar sevismemesi gerektigini dikte eden zihniyetleri okuduk burada. Boynuna ipi gecirmissin, birazdan gelip altındaki sandalyeye bol bol vuracaklar :)
Adamla acıkca konusmaktan baska yolun yok. Beklemeyle olmaz. Asık oldum sana ve sevgilim olmanı istiyorum de. Baktın ırın kırın ediyor, senle vakit gecirmeyi seviyor fakat bir iliskinin sorumlulugundan kacıyor, kimsenin fakbadisi olamam ben deyip bıcak gibi kes iletisimini.
Sonrasına bakacaksın artık, adam cidden seni hayatında istiyorsa gelecektir, istemiyorsa sallamayacaktır. O zaman yoluna devam edersin.
YAlnız eger gelirse, bir sure sevisme tut kendini :) Once neden geldigini, durumu bir anla yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?