• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardim edin lutfen :'(

Busenur111

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2015
36
29
3
Yeni evliyim ve cok mutluyum eşimi cok seviyorum esim cok iyi bir insandir oyleki evlendikten bir ay sonra annem bizimle yasamaya basladi ve esim annemi ilk baslarda cok seviyordu hersey cok iyiydi. Ama annemin bazi hereketleri onu rahatsiz etmeye annem surekli evi dagitiyordu
Gec saatlere kadar uyurdu öyleki ayni evin icinde yasiyorduk ama birbirimizden haberimiz olmuyordu
Hamileligim sorunluydu zaten bir sure sonra dusuk yaptim . Esim hamileligimde annemin bana karsı ilgisizligini gordu ve bu da onu cok huzursuz etti ama yinede bir sey demedi. Ama annem artik evde esime huzur vermez oldu esimin benden isteklerini bir emirmis gibi algiliyor benimde korkumdan yaptigimi zannediyordu ve esimi evde tehtit ediyor durduk yere esimi azarliyordu. Evde kocamin sözü gecmez oldu kocam ne derse desin annem kendi dogru bildigini yapiyordu. Esim yinede bi sey demedi . Ama annem bununlada kalmadi kocamin annesine kocami kotulemeye basladi . Evdede surekli kocami kotuleyip durdu bana. Artik annemle her aksam ve esim isteyken kavga ediyorduk bizi esim sakinlestiriyordu ve bende annemle ne zaman tartissak hamileligim yuzunden aglama krizleri gecirmeye basladim. Bununlada sınırlı degil yaptiklari ama ben daha fazla uzatmak istemiyorum. Bundan daha beter olaylar yasandi ve artik esim dayanamadi evde annemle buyuk bi tartisma oldu ve annemi uzaklastirdik . Ama annem hala kocam ve ailesiyle ugrasiyor tehtit ediyor. Telefonlarina bakmadigimda yanina gitmedigimde esimi sucluyor arayip tehtitler savuruyor. Artik annemi görmek istemiyorum cunku evliligime cok zarar verdi .kocam annem yüzünden neredeyse hastanelik oluyordu . Ben ne yapmaliyim bilmiyorum lütfen bana yardim edin 34 haftalik hamileyim annemle her telefonda konustugumuzda kavga ediyoruz hamileligim boyuncada hep boyleydi. Bu aksamda yine kavga ettik . Baska biri olsa bu kadar sabretmezdim Allahtan korkuyorm ama artik annemi gormek istemiyorum konusmak istemiyorum . :( annem neden böyle yapiyor neden esime ve bana zarar veriyor. Ona nasil davranmaliyim. :(

neyle tehdit edebilirki annen esini
fazla yuz goz olunmus keske ayni evde yasanmasa yakin da olsa ayri bi ev tutulsaymis
neyse olan olmus
anneni silemezsin silmede
su an nerde yasiyorki, kaç yasinda saglik sorunu varmi ? neden bu kdr agresif olabilir sence

Su an bi kac sokak otede yasiyor sadece tansiyonu var ama psikolojik sorunlari da var annem babamin ikinci esi yani babamin iki tane eşi var babam annemi kandirmis annem ogrenince intihar etmeye calismis . Tedavi gormek istemiyor ama hala babama saplantili . Babam 20 yildir anneme hic sahip cikmadi ama annem yinede ona karilik yapiyor ve bunu ondan intikam almak icin yaptigini soyluyor. Bebana da asiri derecede bagli ve benden surekli beklenti icinde onu seviyorum ama benden kocami hice saymami beklemesi cok yanlis kocama yalan konusmami soyluyor kocama herseyi soylememeliymisim mantik li mi boyle demesi bu kadar icli disli olduk cunku benden baska cocugu yoktu .

sorunun kökenine in bence, annenin neden bu şekilde davrandığını anlamalısın önce, sonra ona babanla olan evliliklerinde böyle sorunlar yaşamış mı? aynısını ananen ona yapsaydı nasıl hissederdi? bunları sor ama sadece sohbet tadında ona sorular sorarak onun cevapları vermesini ve hatasını anlamasını sağla. inatlaşmak her zaman sevgiyi öldürür o yüzden inatlaşmadan konuşmaya çalış bence.... senden ne istediğini ne beklediğini anlamak işini kolaylaştıracaktır başarılar seninle olsun

Tesekkur ederim ama tatli dille konusma kismini gectik gibi gorunuyor.
:( artik telefonda tek soyledigi hakaretler damarim basiyor surekli . O cözüme yaklasmadigi surece bende caresiz kaliyorum . Sinirlerim alt ust olmus durumda yinede tesekkur ederm .

Gerçekten ciddi bi problemii olmalı bence. Lütfen bir doktora götürün kafasın da başka olaylar kuruyordu. Yaşlılık hastalıkları başka başka. İnsanin başına herşey gelebilir. Hasta olabilme ihtiyacını yabana atmayin bir doktora muhakkak gidin.

Gitmiyor . Nasil ikna edebilirim bilmiyorum bir kere kandirip götürsem ikinciye kandiramam . Kabul etmiyor kardes. :(
Artik bende tavirlarini alttan alamiyorum dogumum yaklasti kendi sıkıntılarımla birlikte annemle ugrasiyorum. Artik sakin bir sekilde konusamiyoruz bile .

Uzun süre sizinle yaşaması problem olmuş. Keşke farklı bir çözüm düşünseydiniz.

Olan olmuş stresli bir dönem, doğuma az kalmış bence doğuma kadar görüşmeyin bari.
Sonra bir şekilde konuşur, düzeltirsiniz inşallah..

Haklisiniz en azindan bebegim dogana kadar uzak dursak iyi olucak dogdugunda en azindan uzulsemde aglasamda bebegime bi sey olucak korkusu cekmem iyilesincede eger bi cozum bulamazsak onunla psikologa gitmek en mantiklisi olucak... evlendigimden beri bu durumla ugrasiyorum artik benim bile psikolojim harap oldu... hepinize cok tesekkur ederim sizinle konusmak gercekten iyi geldi .

Mumkun mu durumunuz musait mi bilemiyorum ama en kisa zamanda abneni nezih bir eve tasiyin.. yazik degil mi esine? Senin bile tahammul edemedigin davranislarin altinda ezilmesine ne gerek var? Annen mi evliligin mi? Bence bunu dusun tatlim.. ki bence annen pek anne gibide davranmiyor. Su anlattiklarin cok ayip. Hem evinizi acmissiniz daha balayinda ustune huzur namina bisey birakmamis. Ikinizr de yazik olur. Bir an once evleri ayirin mumkunse. Yoksa kocandan da olursun. Anneni naparsan yap degistiremessin bunsaatten sonra bari kocani kazan derim canim. Allah yardimcin olsun

Back
X