• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım edin lütfen

sözlüm 20 yaşında ama başından çok olaylar geçmiş en başından konuştuk bunları bu zamana kadar çok aldatılmış hep aldatıp bırakmışlar ve benimde ona öyle yapmamdan korkuyo gözü gibi sakınıyo beni ve ben bunları ona suan nasil anlatırım ki annem hiç bişey anlatma diyo hiç biseyden söz etme daha diyo. anlatırsam kötü olur diye düşünüyorum bende kaybetmekte istemiyorum onu çünkü önümüzde daha çok uzun yıllar var ve o bana evlenmeden asla aramızda bisey olmaz diyo. Beni kendi yegenlerinden ayırmıyo nasıl söylerim

anladığım kadarıyla durumunuz daha çok ciddi değil. sen biraz tanı sözlüm dediğin adamı. işler ciddileşmeden nişan filan olmadan mutlaka konuşmuş ol. kimsenin ne güvenini ne zamanını çalmaya hakkın yok.

Bence bakire olmayıp gorustugun kişiyi kandırman doğru değil. Sonucta bu tür şeyleri kabullenenler var birde kabullenmeyenler... Bu tür şeyleri kabul edenlere ve etmeyenlere aynı saygıyı göstermemiz lazim. Nasıl bakire olup, bakire olmayanlara da saygi gosteriyorsak. Yalan söyleyip sözlü olduğun kisiyi kandırmak cok yanlış....

haklısınız tabikide yok ama başımdan geçen bu olay zorla olan biseydi ve ben babamlarin duymaması için polise bile gidemedim. Ben şimdi ona bunları anlatsam çok hayal kırıklığına uğrar bide çok aşırı sinirli ne yapcagi belli değil gözü hiç bişeyi gormuyo sinirlenince. Madem zorla oldu neden polise gitmedin dicek babamlarin yüzünden dicem bende ya bana inanmazsa bu zamana kadar çok çekmiş bu inanın bana kandırmak değil zaten böyle biseyde ben kendimi kandırmış oluyorum ama onu kaybetmek istemiyorum gerçekten tüm ailem öğrendi söz yaptık sonuçta oda beni kaybetmekten çok korkuyo

bazı annemle ilgili olaylardan dolayı benim adım çıkmış bi haldeydi ve sözlüme bunların Hepsini anlatmıştım yani birinden benim hakkımda bisey duyarsan ben önceden sana söylüyorum demiştim oda bana benden önceki hayatın beni ilgilendirmez demişti. ama bide bu kiz olup olmama konusunu açmıştım laf arasında eğer eskiden başından kötü bi olay geçmişse belki bi ihtimal kabul ederim ama bunu bana ilk başta soylicek evlenme eşiğindeyken değil demişti sözlüm

Çocuk sana daha ne desin. Kabullenirim bile demiş. Bu insana ne den yalan söyleme gereği duydun ki!

Peki zorla olduktan sonra birdaha yaptın mı kendi isteğin ile? Bu çok önemli bir faktör bakire lige eger değer veriyorsan

Benden önceki hayatın beni ilgilendirmez dedi ama bu onuda ilgilendiriyor bir gelecek kurmak gerekirse. Ve kız olup olmamayla ilgili bir konu açıldığında ben kaldiramam boyle biseyi demişti bana

Birdaha tekrarlamadiysan bunu ona açıklandığında o seni anlayacaktır. Her şey de insan polise gitmeyi cesaret edemez o psikolojik çok kötü birşey zorla olan şey. Ama sonrasında kendi nefsin ile birşeyler yaptıysan bence tek seferlik zorla oldu diyemezsin.

Offff yavrum ne evliligi be bir suru sorun var karmasa var ustune nisanlinin ruhsal rahatsizligi var ustune senin daha cocuk olman var.evlenme buyu sorunlarini coz gerisi icin de allah buyuk.

.

Sana bunu yapanın ağzını burnunu kırmak lazım. Allahim bizleri korusun öyle insanlardan..... istersen hala bile polise gidebilirsin üzerinden ne kadar zaman geçmesi hiç önemli değil. Ama polislik olmasın konu büyümesin diyorsan da o sana bunu yapanı Allaha havale et. Gorustugun kişiye de bunu anlatırken zaten o senin yaşadıklarını hisseder ve sana kiyamaz eminim ki. Bu zorla olan şeyi normal nefs için yapılan bir şey ile kıyaslama. Senin bir suçun olmamış.

Sana bunu yapanın ağzını burnunu kırmak lazım. Allahim bizleri korusun öyle insanlardan..... istersen hala bile polise gidebilirsin üzerinden ne kadar zaman geçmesi hiç önemli değil. Ama polislik olmasın konu büyümesin diyorsan da o sana bunu yapanı Allaha havale et. Gorustugun kişiye de bunu anlatırken zaten o senin yaşadıklarını hisseder ve sana kiyamaz eminim ki. Bu zorla olan şeyi normal nefs için yapılan bir şey ile kıyaslama. Senin bir suçun olmamış.

17 yasindasin karsindali insan 20 yasinda ve sozlendiniz oylemi :KK57: .. aileler ne diyor bu duruma ?? git oku eline meslegini al.. Ne sozlenmesi,ne evlenmesi SAKA GIBISINIZ

Tek merak ettiğim şey bu yaşta evlenmek nedir ya acelen ne güzel kardeşim ben 27 yaşında evlendim korka korka bide iyi cesaret var sende

Back
X