Tam o yaşlarda normal diyecektim ki bu yorumunuzu gördüm...Sanırım tek başınıza halledebileceğiniz bir şey değil bu. Bir çocuk psikoloğuyla görüşün lütfen. Bu yaşlar kritik yaşlar çünkü. Ben de merak ettikleri için bununla ilgili iki kız sohbet ediyorlar sandım ama bu daha farklı, ben sex istiyorum falanPsikologla önce siz görüşün kızınıza nasıl yaklaşacağınızla ilgili, sonrasında kızınızla da görüşür, yönlendirir sizi.
Çok zor,benimde 10 yaşında kızım.
Kendimi sizin yerinize koydum ,ne yapardım...
Konudan hiç bahsetmeden ilk işim okulunu başka bir bahane ile değiştirmek olurdu.
O arkadaş çevresi ve erkek arkadaşından uzaklaştırmaya çalışırdım,ama bunu çaktırmadan yapmak lazım.
Mesajları okuduğunuzu bilmesin bence..
Ve kızınızla arkadaş olmaya çalışın.
Kendi sırlarınızı,dertlerinizi anlatın..zamanla oda anlatmaya başlayacaktır.
Dolaylı mesajlar verin..
Mesela disney channel izliyorsa kızınız,orda ergen çocukların ilişkilerini gördüğünüzde konuyu açıp ''kızım bunlar bizim aile yapımıza uygun değil,liseye gelmeden küçük flörtler bile tehlikeli senin için...vs '' mesajlar verebilirsiniz.
aynen öle bayan bayana ve karşıdaki kız ben sex istiyorum benimle yaparmısın diye yazmış benim kızda nasıl olcak gibi mesajlar var daha ayrıntısını gerçekten miğdem kaldırmıyor
cinsellikle alakalı bilmesi gereken şeyleri anlattım zaten her defasında da anlatırım takıldığın bi konu varsa sor derim asla terslemem çünkü annem beni çok terslemiş azarlamıştı bende sizin gibi araştırarak öğrendim bazı şeyleri kızım aynı duruma düşsün istemiyorum fakat bir çok haberlerde okuyorum o yaştaki çocuklar birlikte oluyorlar okullarda bende bundan korkuyorum
aynen öle bayan bayana ve karşıdaki kız ben sex istiyorum benimle yaparmısın diye yazmış benim kızda nasıl olcak gibi mesajlar var daha ayrıntısını gerçekten miğdem kaldırmıyor
normal şartlarda zaten oturup dertleşiriz her şekilde dinlerim okul işine gelince küçük bir semtte oturuyoruz başka yakınlarda okul yok bnede sürekli işteyim annemde kalıyor akşamdan akşama görüşüyoruz zaten çocuğumla bu ara çok olumsuz olaylarda atlattı o yüzden okulunu değiştiremem maalesef.mesajlarını okuduğumu kendisi bilmiyor bunları gizli yapıyorum daha sonra konuşurken bana yalan söyleyip söylemediğini tespit ediyorum
karşıda yazışan kim bilmiyorsunuz,muhtemelen pedofili bir sapık.erkek de olabilr kadın da...aynen öle bayan bayana ve karşıdaki kız ben sex istiyorum benimle yaparmısın diye yazmış benim kızda nasıl olcak gibi mesajlar var daha ayrıntısını gerçekten miğdem kaldırmıyor
sordum bu kıs kim diye arkadaşım diyor okuldan fakat ben hiç duymadım ismini arkadaşlarının hepsini tanırım evime gelip giderler bende ilk defa böyle bişeyle karşılaştım sürekli takip ederim zaten geçmişi falan ona fark ettirmeden msn konuşmalarını kaydederim ama hiç denk gelmedim böle bir konuşmaya ne yapıcağımı şaşırdım evet öğretmenleriylede konuşmayı düşünüyorum fakat önce benim düşünüp aklımı başıma toplayıpta hareket etmem gerekiyor.
Günaydın kızlar benim sorunum bana göre çok büyük 11 yaşında bir kızım var orta bire geçti bu yıl neyse uzatmıcam geçen akşam arkadaşıma oturmaya gittik.Telefonumu istedi verdim.O gece saat 1 e kadar biriyle mesajlaştı sorduğum da arkadaşım dedi,bende çok fazla takılı kalmadım açıkçası fakat ertesi günü arkadaşının facesine girmiş ve açık bıraktığını gördüm direk mesajlarını okumaya başladım.Peş peşe 2 defa yıkıldım 1. sebep kızın biriyle sex muhabbeti yapmışlar 2. sebep erkek arkadaşının olduğunu öğrendim şimdi ona nasıl yaklaşmam lazım nasıl doğruları anlatmam lazım bana bu konuda lütfen yardımcı olun bütün gece uyuyamadım. Şimdiden teşekkürler.
sanırım çok haklısınız şuan o kadar kötüyüm ki ne yapıcağımı şaşırmış durumdayım resmen
eşimle kızım 20 günlükken ayrıldık tek başıma bakıyorum
Uzman yardımı en mantıklı olan,hoşlanmalar ilk aşklar olabilir ama bende kız kardeş sahibiyim. Kız kardeşim 15 yaşında arkadaşlarının arasında 12-13 yaşında bekaretini kaybedenler var. Tek başınıza gerçekten çok zor,babasıyla görüşüyor mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?