Yardım edin lütfennnn

Ben de inanamiyorum okuduklarima. 11 yasindaki bir cocugun sevgilisi var ve bu normal karsilanabiliyor bazilari tarafindan. Sorsak cocuk gelinlere karsiyiz. Cok yazik. Medeniyet adi altinda neler dusunmeye basladik.

Konu sahibesi arkadasim, o konustugu kisi okuldan veya siniftan bir arkadasi olmayabilir. Sikayet etme imkani varsa sikayet et ve lutfen bu konuda sana en buyuk yardimi edebilecek bir psikologa git. Dikkat et de o psikolog da 11 yasindaki cocuklarin sevgililerinin olmasini normal karsilayan biri olmasin. Allah yardimcin olsun.

aynen öle bayan bayana ve karşıdaki kız ben sex istiyorum benimle yaparmısın diye yazmış benim kızda nasıl olcak gibi mesajlar var daha ayrıntısını gerçekten miğdem kaldırmıyor

Sokkk ! Ben de erkeklerle ilgili konuşmuş sanmıştım okuyunca.durum çok kötü. Derhal o arkadastan uzaklastirin kızınızı. Şöyle anlatayim ben 8. Siniftaydim daha çocuk nasıl olur anne baba yatakta ne yapar bilmezdim bi arkadasim vardı bana anlatinca yıkılmış anne babamdan uzaklasmistim. Sonralari bu kiz hep cinsellik konuştu ben de çocuk işte merak hep dinlerdim. Sonra bi gün evine çağırdı gittim gel opuselim dedi ittim eve gidip çekine çekine ablama anlattım o da anneme. Ailem öğrendi ki kızın annesi babasından ayriydi. Kadın her hafta başka bi adami eve alıyormus. Kız da bunları hep görmüş demek ki. O kızdan çocuğunuzu uzaklastirin. Erkek arkadaş mevzusuna gelince kesinlikle uygun değil. Yaşından dolayi o çok masum. O yaştaki erkeklerin kizlara göre cinsellik bilgisi çok fazla. Akılları da hep orda. Aman derim psikolojisini etkileyecek bi olay yaşayabilir. Ortaokul bitmeye yakın bi arkadaşın sevgilisi kızın eteginin altina elini sokup şeyini ellemeye çalışmıştı kız çok kötü olmuştu hep kabus görüyordu ailesine de söyleyemedi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

HArika bir cevap. Kesinlikle katılıyorum. Bugün sevgilisi olan yarın anne evlenmek istiyorum derse eve bile kapatın diye yorumlar da çıkabilir. Bu yaşta çocukların sosyla paylaşım sitelerinde dolaşması bile bana anormal geliyor. Benim bile yok. Ortalık sapık, pislik kaynıyor. Oynanan oyunlar o kadar tehlikeliyken kalkıp böyle şeyleri normal görmemeliyiz. Konuştuğu şeyler hiç ama hiç normal değil, lütfen dikkat edin. arkadaşın da dediği gibi Çocuğunuzu farklı güzel kurslara yazın. Ufkunu açın, parlak, çocukluğunu çocuk gibi yaşayan bir birey olsun...

Valla ben 4. Sınıftayken bi kız bana böyle şeyler demişti hemde gerçekten mide bulandırıcı,düşünün ya ilkokul 4. Ortaokuldaki çocuktan haydi haydi beklerim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

gerçekten şok geçirdim ve tekrar tekrar okudum yaşı 11 mi diye.
11 yaşındaki bir çocuğun düşünüğü şeyler bunlar olmamalı.çocuk ya bu çocuk.genç kız değil.
dikkate almalısınız bu durumu.bence sanal alemde konuştuğu şahıs bir erkektir.tabi sizin kızınız onun kız olduğunu biliyor çünkü o erkek tarafından "ben kızım"diye aldatılmış.bakın kendiniz söylüyorsunuz o isimde okul arkadaşı yok diye.ee neyi bekliyorsunuz? kızınızla konuşmanın zamanı gelmiştir artık.aksi takdirde herşeye geç kalmış olabilirsiniz.bu kişiyle bu kadar açık konuşmalara başlamışlarsa yarın birgün buluşacaklarda ve sonrasını düşünmek bile istemiyorum.

bende öle yaptım akşam güzelce konuştum anlattım güzelcene ve o da yaptığının yanlış olduğunu bunun için erken olduğunu söyledi lise çağına geldiğin zaman elbette olacak diye söyledim ama ne olursa olsun benden gizleme neyse onu söyle ben kızmam ama doğru yada yanlış olduğunu beraber tartışalım dedim.Bu yıl tenise gidicek zaten sosyal hayatı pek yok sadece benimle ve 2 arkadaşı var.ayrıca yorumunuz için çok teşekkür ederim

yorumun için çok teşekkür ederim çok haklısın canım çok sağol ben de olay daha fazla ilerlemeden önlemini almak için uğraşıyorum.

Sex muhabbeti derken çok mu ileri boyutta :26: ergenlik döneminde merak etmesi çok doğal bende onun yaşında olmasa da 13-14 yaşında merak ederdim açıkçası erkek arkadaşı konusuna gelince çok normal değil mi :26: aslında erkek arkadaşı olduğunu sanıyor ileride bunu anlayacak sizde biliyorsunuz bence bu kadar üzülmenize gerek yok diye düşünmekteyim evliyim ama daha bir çocuk sahibi olmadığım için nasıl yaklaşmalısın nasıl konuşman gerektiği hakkında yanlış bir şey söyleyip kafanızı karıştırmak istemem

o daha çok küçük bence çok erken özellikle şuan ki çevre çok berbat bu devirde kız çocuk yetiştirmek kolay olmuyor bugün erkek arkadaş diyoruz ama o erkeğin ne olduğunu bilmiyorum.sex muhabbeti de merak değil resmen karşıdaki sex istiyorum seninle diye yazıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…