İhanet etmedim tek ailesine rezil oldu. Benden beklemedigi birsey yaptım sagolsun yengesinin dilinden düsürmedigi insan olunca birde yazınca tartısmala basladı sonrası geldiBoşver yahu
Seven insanın kalbi hemen yumuşar o da sevseydi yumusardi, eğer ihanet etmediyseniz
Ee yeter okuduk evi bastinizYok ev bastım.. aradım cıkmadı sonra meşgule attı bende evi bastımtüm ailesi ordaymıs
OlabilirAynebilim diye bir insta hesabi var, kamboçyadaki ihtiyac sahipleri icin yardim yapiyor. Foto cekip atiyor. Dogun gunu kutlamasi vs... sevgiliniz adina hayir yapip boyle bir foto atarsaniz affeder belki
Iyi de benle sevgiliyken mesaj atan oldu niye sinanmis oluyorsunuz anlamadım . Adam cevap verdi mi vermedi mi önemli olan o . Esime de mesaj atan oldu bana da . Sildik ,geçtik şimdi biri ona mesaj attı diye bu nden onun suçu olsun . Sevgilinix cevap veriyorsa zaten evine gitmeyin niye ev basıp kendinizi küçük düşürüyorsunuz bu basit adam için ?Öyle birseyle sinanma, basına gelmeyince demesi kolay bende diyordum öyle birsey yaparsa defolsun diye ama olmuyormus.
*çareBaska cagrem yokki insallah bi faydası olur seviyorum kaybetmek istemiyorum.
O zaman da işyeri mi basılmalı kafedeyse de artık bir anda nerde onlar diye kurusıkıyla kafeyi bassın.Ev basmana gerek yok işe gidiyorum veya arkadaslarla bir yere gidiyorum diyede gidebilir
"Yengemin surekli söz etmesi yüzünden çok dolmuşum, ben de kendinden bunu beklemezdim sevgilim. Seni kıskanmanın cazibesine yenildim."İhanet etmedim tek ailesine rezil oldu. Benden beklemedigi birsey yaptım sagolsun yengesinin dilinden düsürmedigi insan olunca birde yazınca tartısmala basladı sonrası geldi
Ailesini görünce ceketimi arıyordum deseydinYok bastım bide içeri girerken nerde o diye girdim
evi basmak ne demek yani ben anlamadım. eve gitmekle basmak arasında nasıl bir fark var. n’aptınız tam olarakAradım cıkmadı, sonra tekrar aradım meşgule attı bende gidip evi bastım. Basmama ayrı kızdı tüm ailesi orda olup kücük düstügüne ayrı kızdı
Daha fazla zorlayip kendini kucultme bence. Ozur dilemissin, hatta yalvarmissin, mesajlarla aramalarla karsisina cikmalarla iyice itme kendinden.Aradım cıkmadı, sonra tekrar aradım meşgule attı bende gidip evi bastım. Basmama ayrı kızdı tüm ailesi orda olup kücük düstügüne ayrı kızdı
çok enteresan bir şekilde sanki ağzında şeker varmış gibi anlatıyor değil mi ev bastım ,meşgule attı bende bastım diye... o kadar yazdı ki benim bile kendi evimi basasım geldiGit gide sahte olduguna inaniyorum konunun nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?