Yardım edin nasıl kendimi af ettiririm

• Konu Sahibi Konu Sahibi EMM
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Boşver yahu
Seven insanın kalbi hemen yumuşar o da sevseydi yumusardi, eğer ihanet etmediyseniz
İhanet etmedim tek ailesine rezil oldu. Benden beklemedigi birsey yaptım sagolsun yengesinin dilinden düsürmedigi insan olunca birde yazınca tartısmala basladı sonrası geldi

Öyle birseyle sinanma, basına gelmeyince demesi kolay bende diyordum öyle birsey yaparsa defolsun diye ama olmuyormus.
Iyi de benle sevgiliyken mesaj atan oldu niye sinanmis oluyorsunuz anlamadım . Adam cevap verdi mi vermedi mi önemli olan o . Esime de mesaj atan oldu bana da . Sildik ,geçtik şimdi biri ona mesaj attı diye bu nden onun suçu olsun . Sevgilinix cevap veriyorsa zaten evine gitmeyin niye ev basıp kendinizi küçük düşürüyorsunuz bu basit adam için ?

bu ev basma ne kadar sürelik sevgili için?
eski sevgilisi özledim falan diye mesaj atıyorsa sizin ilişki yeni galiba.

İhanet etmedim tek ailesine rezil oldu. Benden beklemedigi birsey yaptım sagolsun yengesinin dilinden düsürmedigi insan olunca birde yazınca tartısmala basladı sonrası geldi
"Yengemin surekli söz etmesi yüzünden çok dolmuşum, ben de kendinden bunu beklemezdim sevgilim. Seni kıskanmanın cazibesine yenildim."

Telefonu acmadi diye ev basmak😁 bu kafalara nasil erisiyosunuz ya

Aradım cıkmadı, sonra tekrar aradım meşgule attı bende gidip evi bastım. Basmama ayrı kızdı tüm ailesi orda olup kücük düstügüne ayrı kızdı😔
evi basmak ne demek yani ben anlamadım. eve gitmekle basmak arasında nasıl bir fark var. n’aptınız tam olarak

Bazen olmuyorsa ; zorlamamak lazim..
Affettirmek için çabalarken iyiden iyiye itici oluyorsun bence..
Bu satten sonra zamana bırak derim.
Ayrıca nasıl bir hata yaptığını da yazmamışsin.
Bazı hatalar var ki affı olmaz.

Bir yerden sonra fazla ısrar tacize girer. İtici gözükürsünüz, fazla ısrar insanı kaçırır hatta psikolojinizin iyi olmadığını düşünerek seviyorsa da uzak durur. Sakin kalın artık özür dilediniz açıklama da yaptınız daha fazla üzerine gitmeyin. O aramadan aramayın o size adım atmadan siz atmayın.

yorumlara ayri güldüm haykirdim hatta... ama ev basmak nedir ya mafyamisin kiz sen. Acmiyorsa bellki tuvaletde bellki isi var bellki biriyle konusuyor bukadarda takintili olmayin. Bence birakin artik aramayin yazmayin. Isterse zaten döner dönmüyorsa zaten bitmistir ha ben olsam sahsen bende istemem evimi basan birini bugun evimi basan yarin kim bilir öfkeyle neler yapar.

Aradım cıkmadı, sonra tekrar aradım meşgule attı bende gidip evi bastım. Basmama ayrı kızdı tüm ailesi orda olup kücük düstügüne ayrı kızdı😔
Daha fazla zorlayip kendini kucultme bence. Ozur dilemissin, hatta yalvarmissin, mesajlarla aramalarla karsisina cikmalarla iyice itme kendinden.
Geri çekil, bekle. Gelirse ne ala, gelmezse yapacak bi sey yok.

Ev basma :KK53: kısmı nasıl cereyan etti tam olarak?
Yani normal şekilde kapı çalmadın mı? Direkt yumrukla tekmeyle bağırtıyla kapıya mı giriştin?

Git gide sahte olduguna inaniyorum konunun nedense
çok enteresan bir şekilde sanki ağzında şeker varmış gibi anlatıyor değil mi ev bastım ,meşgule attı bende bastım diye... o kadar yazdı ki benim bile kendi evimi basasım geldi

Aaa ne güzel tıpkı yaz dizilerindeki gibi. 😍 Nerde o falan diye içeri dalmak. 😍😍

Back
X