Yardım Edin Ne Yapacağımı Bilmiyorum?

Geçmişte hoşlandığınız adamı neden ablanızla tanıştırıyorsunuz ki? Ablanızın da bundan haberi var mı? Kabalaşmak istemiyorum ama yaptığınız şey inanılmaz ilkesizlik örneği.
Bir gün buluşacaktık bende ablamla beraberdim beraber oturalım dedim öyle bi denk gelme üzerine tanıştılar

Yok sevişeceklerse neden onu çağırmıyorlar diye bozuk atıyor. İki kuzenle de sevgili olmuş arkadaşımız o yüzden bana ütopik gelmedi
Maşallah suphanallah
O nasıl abla öyle
Aranızda bir sıkıntı var mı öncesinden
Çünkü değil kardeş kankamın kankasının beğendiği adama bile o gözle bakamazdım ben.
biz arkadaşız sen bizi kıskanıyorsun diyor

Ablan ile muhtemel sonunuz

HardImpressionableAchillestang-size_restricted.gif

Geçmişte hoşlandığım ve yakınlaştığım bir çocukla ablamı tanıştırdım ablam biliyor ondan hoşlandığımı ınstagramdan ekleştiler ve sürekli mesajlaşıyorlar. Geçenlerde ablam çocukla baş başa kalmak istediğini söyledi. Beraber bir restorana gidiceklerini söyledi daha sonra işimiz çıktı program iptal oldu. Günler sonra şimdi benden habersiz onu akşam eve davet etmiş. Ablamla yaşıyorum. Çocuk bana yazdı akşam bir sıkıntı olmazsa size geleceğim diye ablam hala söylemedi çocuğu çağırdığını. Ne yapacağım akşam dışarı mı çıksam yoksa onlarla mı otursam?
Birde ablama neden baş başa kalmak istiyorsun dediğimde çok kıskançsın sürekli yersiz kıskançlık yapıyorsun diyor
Bi yaprak dökümü vakasını kaçırmışım

Çocugun adı Oğuz mu ?
Eğer Oğuz ise sakın kaçma ona Necla.
Arada Ceyda var.
kız seni çok seviyorum ben tam geyik manyağısın 😂😂 arada ali rıza bey de var aman tadımız kaçmasın 😂 adam her taşın altından hüzünlü gözlerle bakarak çıkıyo, bi ara ali rıza da gümbürtüye gidecek gibi gelmişti bana dlshskhs

bulustuklarında git ellerini sıvazla oooo hayırlı işleerr dee

Back
X