- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.208
- 698
- Konu Sahibi alislarosa
Çocuk ablayla sevgili olmuş. Konu sahibinin ayrılmak gibi bi durumu yok.bence
o Zaman onlara katılsın fkdgjidfl
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çocuk ablayla sevgili olmuş. Konu sahibinin ayrılmak gibi bi durumu yok.bence
Bir gün buluşacaktık bende ablamla beraberdim beraber oturalım dedim öyle bi denk gelme üzerine tanıştılarGeçmişte hoşlandığınız adamı neden ablanızla tanıştırıyorsunuz ki? Ablanızın da bundan haberi var mı? Kabalaşmak istemiyorum ama yaptığınız şey inanılmaz ilkesizlik örneği.
Çocukla birlikte değilim sadece geçmişte hoşlandım aramızda bir şey geçmedi ama bir kaç kere buluşup yemek yedikBence ablan ile konuş ve çocuktan ayrıl
Tamam sen boşalt evi akşamÇocukla birlikte değilim sadece geçmişte hoşlandım aramızda bir şey geçmedi ama bir kaç kere buluşup yemek yedik
Yok sevişeceklerse neden onu çağırmıyorlar diye bozuk atıyor. İki kuzenle de sevgili olmuş arkadaşımız o yüzden bana ütopik gelmedi
biz arkadaşız sen bizi kıskanıyorsun diyorMaşallah suphanallah
O nasıl abla öyle
Aranızda bir sıkıntı var mı öncesinden
Çünkü değil kardeş kankamın kankasının beğendiği adama bile o gözle bakamazdım ben.
Hiç takılma naparlarsa yapsınlar, yorum da yapmabiz arkadaşız sen bizi kıskanıyorsun diyor
Bi yaprak dökümü vakasını kaçırmışımGeçmişte hoşlandığım ve yakınlaştığım bir çocukla ablamı tanıştırdım ablam biliyor ondan hoşlandığımı ınstagramdan ekleştiler ve sürekli mesajlaşıyorlar. Geçenlerde ablam çocukla baş başa kalmak istediğini söyledi. Beraber bir restorana gidiceklerini söyledi daha sonra işimiz çıktı program iptal oldu. Günler sonra şimdi benden habersiz onu akşam eve davet etmiş. Ablamla yaşıyorum. Çocuk bana yazdı akşam bir sıkıntı olmazsa size geleceğim diye ablam hala söylemedi çocuğu çağırdığını. Ne yapacağım akşam dışarı mı çıksam yoksa onlarla mı otursam?
Birde ablama neden baş başa kalmak istiyorsun dediğimde çok kıskançsın sürekli yersiz kıskançlık yapıyorsun diyor
Anlık ablan ve sen.
Tüh espiri bayatlamış bile,![]()
Üçlü takılmak istiyorlarsa bilemem tabi, sürpriz yapmak için haber vermemiş o zaman ablası.Sanmıyorum bunu isteyeceklerini..
biz arkadaşız sen bizi kıskanıyorsun diyor
kız seni çok seviyorum ben tam geyik manyağısınÇocugun adı Oğuz mu ?
Eğer Oğuz ise sakın kaçma ona Necla.
Arada Ceyda var.