Aksine annem tansiyon hasasi ve babam arada sirada disari gittigi oluyor ve annemde cok yakinimda otuuyor 6 dakika filan bizde hic kalmadi oturmaya filan gelir ama herkes evini bilsin der bu arada oturdgumuz evde babamin kalmaz oyle
Kaynanamin kalmasinada bisey demiyorum ama soguk birisi kendisi
Herkes evini bilsin de böyle zamanlarda yaşlı insanların tek kalmasına razı degilim ben...
Benim kayınpederimin şehir dışına çıktıgı zamanlar oluyor.
Ve her defasında kayınvalidemi zorla getiriyoruz.
Allah korusun gece gece başına bir şey gelse vicdan azabından ölürüz.
Görümcemin evi ona daha yakın ama ona bile gitmiyor.
Kendi kızına yani.
Çünkü damattan çekiniyor. El oglu bir şey der mi onun hesabını yapıyor.
Ama biz ısrar edince kayınpederim gelene kadar kalıyor.
Neden çünkü kendi oglunun evi, beni de el kızı olarak görmüyor,
anlatabildim mi?
Gündüz kendi evine gidiyor, işi varsa yapıyor geri geliyor vs. vs..
Bana gore onemli ki konu actim size gore onemsiz olabilirGelinler mesafe koyabiliyorda k.valideler koyunca suç mu oluyor ? Belli ki ilişkilerde mesafeyi seviyor k.valideniz, ya da yapısı soğuk.
Size bir kötülüğü olmamış bir insanın sadece soğukluğundan kaynaklanan telaşınıza anlam veremedim.
Buraya yazacak kadar önemli bir mesele değil, bir evliliğinizin ilk zamanlarında kalmış bir de şimdi bir haftacık kadar kısa bir süre.
Bu konuda muzdarip değilsiniz.
Ne yapacağım diye soruyorsunuz ; soğukluğuna aldırmadan, kendini yabancı hissetmeyecek, kalbi kırılmayacak şekilde onu ağırlamanız gerekiyor.
Bana gore onemli ki konu actim size gore onemsiz olabilir
Sonucta boyle bir sy acilcak eya acilmicak diye kural yok herkese gore sorunlari farkli olabilir
He fikrinizi soyledniz saolun ona birsey diyemem
Bana gore onemli ki konu actim size gore onemsiz olabilir
Sonucta boyle bir sy acilcak eya acilmicak diye kural yok herkese gore sorunlari farkli olabilir
He fikrinizi soyledniz saolun ona birsey diyemem
Altı üstü bir hafta. Bende olsam bırakmazdım. Hatta kayınbiraderim bekarken 2 günlüğüne gitmişti, evimiz 5 dakikalık mesafedeydi bende kayınvalidemi eve aldım. Hırlısı var hırsızı var. Allah korusun. Yalnız kadın. Ortalık pisliklerle dolu. Sonra şu anda sağlıklı olsada 5 dakika sonrasındada hala sağlıklı kalacağımıza dair elimizde garanti belgesi yok değil mi?
Bence dişinizi sıkın, evinize gelen misafir gibi davranın.
Gellsi kalsin ona birsey demiyorym zaten oturdugu apartmandada tum eltileriyle coluk cocuk beraber oturuyorlar yanliz kalmiyor yani onlarin kapilari hep acik brbrlerine grip cikarlar hirsizda o apartmana zor girer valla hepsi cin gbi coluk cocuk doluu :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?