Yardım edin ne yapmalıyım ?

yanarım yanarımda,anne olunca oğlumun evinde kalmak bile bi işkence olabilir ona yanarım!

Aaahh bu erkekler hep aynı fırsat buldular mı annelerini yanıbaşlarında istiyorlar hemen
Ama madem ki büyük sorunlar yaşamamışsın takma kafana misafirperverliğini göster hem bakarsın bu 1 haftada belki de aranızdaki soğuk buzlar erir aranız daha iyi olur bu kadar sorun etme bence

Herkes evini bilsin de böyle zamanlarda yaşlı insanların tek kalmasına razı degilim ben...

Benim kayınpederimin şehir dışına çıktıgı zamanlar oluyor.
Ve her defasında kayınvalidemi zorla getiriyoruz.
Allah korusun gece gece başına bir şey gelse vicdan azabından ölürüz.
Görümcemin evi ona daha yakın ama ona bile gitmiyor.
Kendi kızına yani.
Çünkü damattan çekiniyor. El oglu bir şey der mi onun hesabını yapıyor.
Ama biz ısrar edince kayınpederim gelene kadar kalıyor.
Neden çünkü kendi oglunun evi, beni de el kızı olarak görmüyor,
anlatabildim mi?

Gündüz kendi evine gidiyor, işi varsa yapıyor geri geliyor vs. vs..

mesafe önemli değil oğlu yalnız bırakmaya kıyamamıştır davet etmiştir. sonuçta bu insanların yaşı biraz geçkin allah korusun evde yalnızken başına bir şey filan gelebilir. anneniz nezaketen kalmıyormuş ama kayınvalideniz demek ki anneniz kadar ince düşünmüyor. güler yüz gösterirsiniz bir şey olmaz en azından eşiniz size minnettar kalır.
ama sonuçta eşinizle aynı evi paylaşıyorsunuz size haber vermeden çağırmasını ben doğru bulmadım. tabii size söyleseydi ve siz kabul etmeseydiniz o sizin ayıbınız olurdu o ayrı konu...

Ben kalmasin istemiyorum demiyorum zaten onca sogukliguna ragmen yinede napmaliyim diyorum habersiz davet etmis ona bile bisey demiyorum calisiyorum musait olmayabilirimde diyebilirim ama demiyorum
Annesidir diye ses cikarmiyorumsadece soguk mesafeli oldugu icin ben nap diye sordum arkadaslara

Canım sıkıntı etme bunu kendine
Sen sana yakışanı yap ve Kayınvalideni en iyi şekilde ağırlamaya çalış
Bir haftacık neki ucunda ölüm yok diye kendini telkin et
Evleriniz çok yakın galiba bence lüzumsuz olmuş ama eşin teklif etmiş işte
Kendini kasma sabret göz açıp kapayıncaya kadar geçer inşallah

Gelinler mesafe koyabiliyorda k.valideler koyunca suç mu oluyor ? Belli ki ilişkilerde mesafeyi seviyor k.valideniz, ya da yapısı soğuk.
Size bir kötülüğü olmamış bir insanın sadece soğukluğundan kaynaklanan telaşınıza anlam veremedim.
Buraya yazacak kadar önemli bir mesele değil, bir evliliğinizin ilk zamanlarında kalmış bir de şimdi bir haftacık kadar kısa bir süre.
Bu konuda muzdarip değilsiniz.

Ne yapacağım diye soruyorsunuz ; soğukluğuna aldırmadan, kendini yabancı hissetmeyecek, kalbi kırılmayacak şekilde onu ağırlamanız gerekiyor.

Bana gore onemli ki konu actim size gore onemsiz olabilir

Sonucta boyle bir sy acilcak eya acilmicak diye kural yok herkese gore sorunlari farkli olabilir
He fikrinizi soyledniz saolun ona birsey diyemem

Eşi bir haftalıgına evde yok.
Ne güzel yalnız kalıp biraz kafa dinlemesi varken, bu kadar yakın
bir mesafeye yatılı olarak gitmek istemesi çok tuhaf.
Ama madem gelecek, siz saygıda kusur etmeyin, 1 hafta bir
çırpıda geçer.

Mesafe uzak ya da kısa ne farkeder ki.
Demek ki eşinizin içi rahat etmemiş, çağırmış annesini.Ki benim de içim rahat etmezdi annem 1 hafta yalnız kalacak olsa.
Ki kadının yaşı muhtemelen çok genç değildir.Kalsın ne olacak ki.Mesafeli olabilir, soğuk olabilir, ama size bir kötülüğü dokunmamış.Yapısı böyledir.
Annesi oğlunu özlediğini söyleyecek tabi.
Benim eşimle kayınvalidemi görseniz elele oturular bazen habire öperler birbirlerini, benim de hoşuma gider.
Çok yakın bir süre önce benim de kayınpederim köyüne gitti. Kayınvalidem yalnız kalmasın diye önce aradık bize çağırdık, bahçe işleri var o yüzden gelemeyeceğini söyledi.
Gittik 2 gün biz kaldık.
Sonra görümcem kaldı.Bir şekilde idare ettik.
Yine gitme ihtimali varmış kayınpederimin, eşim yine gider miyiz dedi.Ben yeni aşılama oldum onun sonuçlarını bekliyorum.O yüzden bu sefer annem gelsin dedim hem bana arakadaş olur, hem yalnız kalmamış olur.
Evladı tabiiki ilgilenecek annesiyle, gerekirse evine çağıracak.
Arkadaşların dediği gibi belki yakınlaşırsınız.Öyle olmasa dahi eşinizin annesidir, sevmeseniz de iyi ağırlamanız gerekir.
Çok büyütmeyin 1 hafta çok uzun değil.

Sonucta boyle bir sy acilcak eya acilmicak diye kural yok herkese gore sorunlari farkli olabilir

Dikkat edin, açtığınız konunun önemsiz olduğunu söylemedim, fikir alacak kadar önemli bir mevzu değil dedim.
Yani sizi üzen, sıkıştıran bir konu yok ortada. Bir haftalık misafirlik hepsi bu.
Üstelik kötülük dahi yapmamış size. Anladığım kadarıylada zaten size uzak davranıyor.
Elbetteki istediğiniz konuyu açarsınız. Buna söz söylemedim, söylemeye hakkım yok.
Kastettiğim çok daha farklı bir durum.

Dikkat edin, açtığınız konunun önemsiz olduğunu söylemedim, fikir alacak kadar önemli bir mevzu değil dedim.
Yani sizi üzen, sıkıştıran bir konu yok ortada. Bir haftalık misafirlik hepsi bu.
Üstelik kötülük dahi yapmamış size. Anladığım kadarıylada zaten size uzak davranıyor.
Elbetteki istediğiniz konuyu açarsınız. Buna söz söylemedim, söylemeye hakkım yok.
Kastettiğim çok daha farklı bir durum.

Belki de kayınvalideniz tek başına evde kalmaktan tedirgin oluyordur hırlısı var hırsızı var ben de o yaşta halen tek kalmaya korkanlardan olabilirmişim gibi geliyor :26: Bence çok ama çok iyi davranın ki hem güzel dualar alırsınız belki hem de aradaki soğukluk gider boşverin insanların yaptıkları yanına kar kalmaz zaten kötü bir şey yapmışsa.Eğer siz güzel davranmaya devam ederseniz kötü davranmaya yüzü olmaz bundan sonra

ne meraklıymış oda hemen kalmaya sinir olurum oturmaya gel yatmada ne işin var nasıl yatıolar bunlar anlmıorum.
Aran kötüyse mesafeli davran yüzgöz olma nediyim ki başka

Altı üstü bir hafta. Bende olsam bırakmazdım. Hatta kayınbiraderim bekarken 2 günlüğüne gitmişti, evimiz 5 dakikalık mesafedeydi bende kayınvalidemi eve aldım. Hırlısı var hırsızı var. Allah korusun. Yalnız kadın. Ortalık pisliklerle dolu. Sonra şu anda sağlıklı olsada 5 dakika sonrasındada hala sağlıklı kalacağımıza dair elimizde garanti belgesi yok değil mi?
Bence dişinizi sıkın, evinize gelen misafir gibi davranın.

Gellsi kalsin ona birsey demiyorym zaten oturdugu apartmandada tum eltileriyle coluk cocuk beraber oturuyorlar yanliz kalmiyor yani onlarin kapilari hep acik brbrlerine grip cikarlar hirsizda o apartmana zor girer valla hepsi cin gbi coluk cocuk doluu :))

eşini nnesini yanında istemiş,bahaneye gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…