Ailenizle aynı evde mi yaşayacaksınız yoksa yakın mı oturacaksınız ? Yakın oturacaksanız eşinizin teklifi mantıklı bence ama çok yakında olunca sorun yaşamayın ilerde. Annem bana 5dk mesafede benim kızımda 6 aylık. Bende çok zorlanıyodum ama şimdi düzen oluşturmaya başladık. Her gün ya annem bendeydi ya ben onda. Şimdi kızım daha uyumlu oldu oyun oynuyoruz yürütece koyuyorum 15-20 dk o arada bişeyler yapıyorum. Sonraki günün yemeğinide akşamdan yapıyorum.Merhaba kizlar, ben 3 bucuk yillik evliyim, ve 6 aylik bir oglum var. Esimle yanliz yasiyoruz, evimiz buyuk salonu ve 3 odasi var. Esim kuafor ve gec saatlere kadar calisiyor, aksam 8-9 gibi eve geliyor.
Annem ve ablam yakinimda oturuyorlar ve sik sik yardim icin geliyorlar. Ama gelmedikleri zaman gercekten cok cok zorlaniyorum, oglum kucuk oldugu icin hic bir ise yetisemiyorum, bazan yemek yemeye bile vaktim kalmiyor. Alisveris icin hic vaktim yok, esimde gec saatlere kadar calistigi icin hic bir sey yapamiyorum.
Anemmin yasadigi yerde 4 dairemiz var, o dairelerden biri benim, ama simdi esimle otordugumuz daireden daha kucuk, bir odasi daha az.
Esim bir gun oraya gidip yasayalim dedi, hem annen yakin ve sana yardimci olur, ikinci cocgumuz oluncada zorlanmassin dedi. Hemde simdi otordugumuz daireyi kiraya verip cok iyi para kazaniriz ve ben de daha az calisirim, daha cok bos vaktim olur dedi.
Kizlar yardim edin sizce ne yapmam gerekiyor, annemin yaninda yasamayi tabiki bende istiyorum hem ben anneme yardimci olurum hemde o bana, ama bir yandanda guzel evimizi birakmak istemiyorum.
Sizce en iyi cozum hangisi, yardim edim lutfen.
Dun bu konuyu anneme actim, ne zaman isterseniz gelin dedi ve esimide cok seviyor yani aralari com iyi, ikiside problem yaratacak insanlar degil.Annenizle yakın olmak sorun teşkil etmeyecekse olabilir. Ama ben genelde ailelere yakın olmanın büyük sorun yarattığını gözlemleyenlerdenim. Ailenize göre değerlendirin derim.
Ailenizle aynı evde mi yaşayacaksınız yoksa yakın mı oturacaksınız ? Yakın oturacaksanız eşinizin teklifi mantıklı bence ama çok yakında olunca sorun yaşamayın ilerde. Annem bana 5dk mesafede benim kızımda 6 aylık. Bende çok zorlanıyodum ama şimdi düzen oluşturmaya başladık. Her gün ya annem bendeydi ya ben onda. Şimdi kızım daha uyumlu oldu oyun oynuyoruz yürütece koyuyorum 15-20 dk o arada bişeyler yapıyorum. Sonraki günün yemeğinide akşamdan yapıyorum.
Yok ayni ev degil, ama ayni katta baska daire.Ailenizle aynı evde mi yaşayacaksınız yoksa yakın mı oturacaksınız ? Yakın oturacaksanız eşinizin teklifi mantıklı bence ama çok yakında olunca sorun yaşamayın ilerde. Annem bana 5dk mesafede benim kızımda 6 aylık. Bende çok zorlanıyodum ama şimdi düzen oluşturmaya başladık. Her gün ya annem bendeydi ya ben onda. Şimdi kızım daha uyumlu oldu oyun oynuyoruz yürütece koyuyorum 15-20 dk o arada bişeyler yapıyorum. Sonraki günün yemeğinide akşamdan yapıyorum.
Yine de dikkatli olun derim. Sık sevgi ayrılık getirir derler.Dun bu konuyu anneme actim, ne zaman isterseniz gelin dedi ve esimide cok seviyor yani aralari com iyi, ikiside problem yaratacak insanlar degil.
Bazilariniz beni elstirmis pardon nasil yetisemiyorsun diye, ben sizden beni elestirmenizi istemiyorum sadece yardim etnenizi, ne kadarda elestirmeye merakli insanlar var, lutfen beni anlayin biraz boyle yapmayin
elestirilmek istemiyorsan konu acip fikir istemiiceksin kimseden.Bazilariniz beni elstirmis pardon nasil yetisemiyorsun diye, ben sizden beni elestirmenizi istemiyorum sadece yardim etnenizi, ne kadarda elestirmeye merakli insanlar var, lutfen beni anlayin biraz boyle yapmayin
İnanın eleştirmek için değil..siz evimden ayrılmak istemiyorum diyorsunuz ya, hani belki daha planlı olsanız, ya da çocuğu sürekli kucakta tutmasanız , siz de diğer çoğu kadın gibi hem eve hem çocuğa yetişirsiniz, belki bişeyleri yanlış yapıyorsunuz diye.Bazilariniz beni elstirmis pardon nasil yetisemiyorsun diye, ben sizden beni elestirmenizi istemiyorum sadece yardim etnenizi, ne kadarda elestirmeye merakli insanlar var, lutfen beni anlayin biraz boyle yapmayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?