Kimse sizin anneliginize laf etmemiş, 6 aylık çocukla yemek yiyemeyip, alışverişe çıkamayısınızın abartı olduğunu söylemiş, ablaya anneye güvenerek çocuk bakmanin doğru olmadığını söylemiş..Kizlar size inanamiyorhm gercekten, ben baska bir konuda sizden yardim isterken, herkez ne kadar kotu bir anne oldugumu soylemiz, gercekten bu kadar kotu bir annemiyim ben
Kizlar size inanamiyorhm gercekten, ben baska bir konuda sizden yardim isterken, herkez ne kadar kotu bir anne oldugumu soylemiz, gercekten bu kadar kotu bir annemiyim ben
Kizlar size inanamiyorhm gercekten, ben baska bir konuda sizden yardim isterken, herkez ne kadar kotu bir anne oldugumu soylemiz, gercekten bu kadar kotu bir annemiyim ben
Kimse kötü anne olduğunuzu söylemedi. Kimin haddine?Kizlar size inanamiyorhm gercekten, ben baska bir konuda sizden yardim isterken, herkez ne kadar kotu bir anne oldugumu soylemiz, gercekten bu kadar kotu bir annemiyim ben
Kizlar oglum uyuyor ama uyuyunca yanliz birakamiyorum, cunku basen sallamak gerekiyor, yoksa uyaniyor, o zmana siz bana nasil sallamadan uyutabikirim lutfen yardimci olumusunuz?
Cok tesekkur ederim canim, benim istedigim boyle cevaplar iste, bana burda ikinci cocouk senin neyinw demenizi istemiyorum, buna ihtiyacim yok lutfen biraz faha dikkatli olun cevap verirkenKimse kötü anne olduğunuzu söylemedi. Kimin haddine?
Çoğu kişi, Türkiye’de insanın evlenince bile kendi ailesinden kopamama, ailenin yanına/yakınına yerleşme ve kendi kendine yetememe durumunu eleştirmiş. Ben de katılıyorum buna. Çocuk bahanesiyle koloni gibi yaşamaya başlıyoruz. Evet kültürümüzde bu var, tek bir çocuk anne, baba, anneanne, dede, babaanne, amca, hala, teyze cümbür cemaat büyüyor. Fakat bu annenin kendine olan güvenini oluşturmasına engel.
Bence biraz daha bekleyin. Çocukla “asla yapamam” diye düşündüğünüz şeyleri yavaş yavaş yapmaya başlayın. Atın pusete alışverişe gidin, yere bir battaniye üstüne 3-5 oyuncak çocuğu yere koyun o oynarken yemek yapın. Dışarı çıkın, park bahçe gezin. Bir bakmışsınız her şeye “yetişebiliyorsunuz” hem de kimseye ihtiyaç duymadan. Böylece sevdiğiniz evinizden taşınmanıza da gerek kalmaz.
Yani aşağı yukarı hepimizin eşi çalışıyor. Evde çocukla, evle ilgilenen, ailesinden uzakta yaşayan birçok kadın var. Mecbur kalınca her işin üstesinden geliniyor. Siz de “yetişemiyorum” demek yerine “yaparım yeaa ne olacak” deyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?