• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım edin nolur çok kotuyum..

forestnight

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2014
464
106
103
32
2 hafta önce ben ilişki yapamıyorum dedi İstemiyorum dedi gitti. Yalvardım yakardim dönmedi. 1 haftadır kendimi toparlamaya çalıştım basardimda. Artık aglamiyodum. Bu sabah 5 gibi kapıma geldi içmiş. Özledim falan dedi telefonumu istedi ayriyken kimlerle konuşmuşum diye. Bakti bana yazanlari gördü neyse su saate kadar yanımda uyudu çocuk gibi masumdu. Ona çorba yaptım pamuklara sardim resmen bana sarıldı öptü kokladi. Yarım saat önce ben gidiyim artık dedi tekirdagdayim ben o istanbul da. Giderken bana dediki geleceğe dönük ilişki istemiyorum. Orda kendimi kaybettim. Neden geldin o zaman neden beni dagittin gene dedim özür dilerim ozlemistim dedi. Gitme dedim gitti ben çok kotuyum suan kendimde değilim. Ölmek istiyorum. Zaten zor toparlanmistim. Şimdi napicam nefes alamıyorum

ee sen de kararlı durmazsan bu adam seni çok üzer. sürekli aynı şeyden muzdaripsin. dışarda hayat var bi çık hava al

2 hafta önce ben ilişki yapamıyorum dedi İstemiyorum dedi gitti. Yalvardım yakardim dönmedi. 1 haftadır kendimi toparlamaya çalıştım basardimda. Artık aglamiyodum. Bu sabah 5 gibi kapıma geldi içmiş. Özledim falan dedi telefonumu istedi ayriyken kimlerle konuşmuşum diye. Bakti bana yazanlari gördü neyse su saate kadar yanımda uyudu çocuk gibi masumdu. Ona çorba yaptım pamuklara sardim resmen bana sarıldı öptü kokladi. Yarım saat önce ben gidiyim artık dedi tekirdagdayim ben o istanbul da. Giderken bana dediki geleceğe dönük ilişki istemiyorum. Orda kendimi kaybettim. Neden geldin o zaman neden beni dagittin gene dedim özür dilerim ozlemistim dedi. Gitme dedim gitti ben çok kotuyum suan kendimde değilim. Ölmek istiyorum. Zaten zor toparlanmistim. Şimdi napicam nefes alamıyorum
Gurur yok mu sende?

daha önceki konularını da okudum adam seninle oyuncak gibi oynuyor neden izin veriyorsun buna

boş heveslere kapılma

Gurur yok mu sende?

daha önceki konularını da okudum adam seninle oyuncak gibi oynuyor neden izin veriyorsun buna

boş heveslere kapılma
Sevdim ben sadece ama o gün olmayacağını söyledi ve engelledim her yerden bakmiyim aramiyim diye ben onu unutmaya caliaiyodum

Kusura bakma ama seni terk eden adamı neden aldın evine? Senin gururun yok mu, birde ölmek istiyorum onun umrunda mı olacak?
Sabahın5iydi bende şaşırdım ayakta duramiyodu onu görünce umut baglamadim ama sözleri hareketleri gene beni başa döndürdü

çok uğraştım seni sevemiyorum dememişmiydi

sen zor zamanlarından yalnız anlarında uğradığı bir liman

bir yara bandısın onun için

Baya baya ezilmişsin. Sen o adamı eve almayacaktın bak şimdi nasıl kuş gibi hafif olurdun. Yüzünde nedensiz bir sırıtmayla dolaşırdın

Baya baya ezilmişsin. Sen o adamı eve almayacaktın bak şimdi nasıl kuş gibi hafif olurdun. Yüzünde nedensiz bir sırıtmayla dolaşırdın
Ne biliyim uyku sersemligine en başta idrak bile edemedim daha çok tazeydi yaram karşı koyamadim

Gelme niyeti belli adamın alacağını almışsa sorun yok onun için ha dediğin gibi ise ( inanmıyorum bişey yaşanmadığına ne ise ) baktı senden ekmek çıkmıyor yine aynı şeyleri sıralamış

Bir asla görüşme o adamla. Resmen kullanıyor bir daha gelirse suratina carp kapiyi

Back
X