Yardım edin nolur!

Ay az bir sakin olur musun =(

Sen susup çekil köşene

Sanki onun hiç aklına gelmiyecekmişsin gibi konuşuyorsun

Sonuçta ikinizin yaşadığı birşeyler var

Sus sen bekle

Az kendi haline bırak , ısrarcı ve kararlı tavrın beni bile bıktırdı şuan

teşekkürederim desteginiz için. ben yalnızım ya yalnız kalmak cok kotu hele 18 ay bu ayın 12 sınde 19 olacak. 19 aydr brlikte oldugunz 1 saat ayrı kalmadıgnz ınsan dan guvendgnz sırtınızı dayanadıgınz ınsandan bnları gormek o kadar acıki dayanamıyorum

bence açık konuşmak gerekirse çocuk bunun sonundan korkmuşda ayrılmış baksana sen dha yolun başında cıldırmış gibisin ilerde kendini aşaçagından korkmuş şimdiden arayı açmak istemiş baş edilmez bi tavır içindesinn ben böle şey görmedimmm valla canım yapma sakin ol ve bıraz duyarsız ol

teşekkürederim desteginiz için. ben yalnızım ya yalnız kalmak cok kotu hele 18 ay bu ayın 12 sınde 19 olacak. 19 aydr brlikte oldugunz 1 saat ayrı kalmadıgnz ınsan dan guvendgnz sırtınızı dayanadıgınz ınsandan bnları gormek o kadar acıki dayanamıyorum

Yalnız değilsin kız,biz varız burda

Elimizden geldiğince yanına olmaya çalışırız ya da ben kendi adıma konuşayım yardımcı olurum

Sen yeter ki üzüüüüülmmmmmmmmmmmmeeeeeee

bence açık konuşmak gerekirse çocuk bunun sonundan korkmuşda ayrılmış baksana sen dha yolun başında cıldırmış gibisin ilerde kendini aşaçagından korkmuş şimdiden arayı açmak istemiş baş edilmez bi tavır içindesinn ben böle şey görmedimmm valla canım yapma sakin ol ve bıraz duyarsız ol

Çocuğu bence aşırı ilgi ve sevgi sıkmış

Yalnız değilsin kız,biz varız burda

Elimizden geldiğince yanına olmaya çalışırız ya da ben kendi adıma konuşayım yardımcı olurum

Sen yeter ki üzüüüüülmmmmmmmmmmmmeeeeeee

teşekkürederim gercekten bi güç geldi iyiki varsınız.. ne biiliyim ya haytım alt üst oldu ben yaşamakdan bile zevk almıyorum hiçbişey degilde ben ona guvenmiştim

ay baksana agzımdan kan geliyor diyorrr dha ne önemsesinnn sinir stres olmuş vallaa bilemiyorum belkide abartmışımdır ama gerçekten yazık kendine yıpranıyor

Şuan ki stresi üzüntüsü normal aslında

Fakat iyi olmanın veya olacağının çözümünü bildiği halde , bunu bilmemezlikten gelip hala bünyesine zarar veriyor haberi yok

Kendine gel kendine ! Gamze haklı,kendini yıpratıyorsun

ay baksana agzımdan kan geliyor diyorrr dha ne önemsesinnn sinir stres olmuş vallaa bilemiyorum belkide abartmışımdır ama gerçekten yazık kendine yıpranıyor

kızlar ben kolay şeyler yaşamıyorum bide ilk oluyor. çok bağlıyım. gozumu bile sakındım dışardan boyle olunca bu kadar adaletsizlik haksızlık acı bu hale geldm

ilgi yada sevgi degil. ilgiz oldugmu yanaşmadgmı bile sylerdi. cok kavga çıkardıgım için bıkmış ve artık sevgisi bitmiş öyle dedi

O zaman ilgisizlik sıkmış çocuğu

Baktı seni kovaladı kovaladı bazı şeyler için çabaladı

Sende oralı olmadın

Ayrılık kapıyı çalınca , çaba gösterdin ama geç oldu işte ..

Şuan ki stresi üzüntüsü normal aslında

Fakat iyi olmanın veya olacağının çözümünü bildiği halde , bunu bilmemezlikten gelip hala bünyesine zarar veriyor haberi yok

Kendine gel kendine ! Gamze haklı,kendini yıpratıyorsun

ben birşey yapmıyorum ki kızlar nasıl engelliyeyim hastalıgımı

O zaman ilgisizlik sıkmış çocuğu

Baktı seni kovaladı kovaladı bazı şeyler için çabaladı

Sende oralı olmadın

Ayrılık kapıyı çalınca , çaba gösterdin ama geç oldu işte ..

kesinlikle yanlış. hiç bi zaman bu ilişkinin 18 ay sürmesi onun çabasından degildi. buarya kadar ben getirdim yemin ederim. yoksa coktan 6. ayda ilk restimde biterdi. ama ben hep o bırakınca kaldm.

kızlar ben kolay şeyler yaşamıyorum bide ilk oluyor. çok bağlıyım. gozumu bile sakındım dışardan boyle olunca bu kadar adaletsizlik haksızlık acı bu hale geldm

kuzum karnında kucagında çoçuklarıyla boşanan analar var daha bebegini kucaına alıpda eşinin kendisini aldattıgını öğrenenler var onlar napsın buldukarı boş mezaramı gömsünler kendilerini herşey insanlar için ama senin yaptıgında çare deil

Son düzenleme:
degil çare degil. ama ben bitkinim dogru bile dusunemiyorum eridim. halim perişan ben gercekten hayal kırıllıgı ama buyuk hayat kırıklıgı dıyelım hatta.. ben boyle olması gercekten hic adil degil. ben onu cok sevdim. herseyden cok sevdim. yerine kimseyı koyamam koymam. bna btsn dednge bitti dedgnde bile gzmu kimseye dikmedim. ben bunları haketmiyorum

degil çare degil. ama ben bitkinim dogru bile dusunemiyorum eridim. halim perişan ben gercekten hayal kırıllıgı ama buyuk hayat kırıklıgı dıyelım hatta.. ben boyle olması gercekten hic adil degil. ben onu cok sevdim. herseyden cok sevdim. yerine kimseyı koyamam koymam. bna btsn dednge bitti dedgnde bile gzmu kimseye dikmedim. ben bunları haketmiyorum

kesinlikle yanlış. hiç bi zaman bu ilişkinin 18 ay sürmesi onun çabasından degildi. buarya kadar ben getirdim yemin ederim. yoksa coktan 6. ayda ilk restimde biterdi. ama ben hep o bırakınca kaldm.

Bu duruma geliş hikayenizi çok ayrıntılı bir şekilde incelemek gerek

Böyle üstü kapalı hiç bir şey anlamıyorum ben daha doğrusu anlayamıyorum

Ben çabaladım diyorsun . Ama bana ilgisiz olduğumu söyledi diyorsun . Eğer sen ben yeterince ilgi gösterdim ve sonuna kadar da bu ilişki için çabaladım diyorsan buna lafım yok .

Ama karşı taraf,ilgi göstermiş olduğunuz halde hala size ilgisizlikle suçluyorsa bu yaptığı ayıp birşey.

Rahat dürtmüş derim,bahane çok

Boşverin gitsin .

Back
X