• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım edin nolur..:(

Damla48

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2014
45
1
1
Muğla
Merhabalar buraya yeni üye oldum. Benim çok büyük bir derdim var. Ben bundan 10ay önce eşimden ayrildim. Yaşım 23.cok genc yasta yaptgm bi evlilikti olmadi ayrildm cocugum yok. Simdi hayatimda biri var ben bu insandan 3haftalik hamile oldgmu öğrendim. Ailem birlikteligmzi istemiyo onay
Vermiyo hatta seni sileriz diyolar bana. Ilk evliliğimide kacarak yapmıştım. Smdi arada kaldim bu bebeği aldirmalimym..bebegin babasi kesnlikle aldirma diyo evlenelim diyo.günah biliyorum ama napicami bilmiyorum nolur beni kınamadan elestirmeden yardimci olun. Hata yaptgmi bendr biliyorum ailemi cok seviyorum onlari kaybetmeye dayanamam. Ama ne yapmam gerekiyo bilmiyorum. Evliligmde bi kere kürtaj yaptrmak zorunda kaldim bunun ne demek olduğunu biliyorum..arada kaldım nolur bana bi yol gsterin..

Merhabalar buraya yeni üye oldum. Benim çok büyük bir derdim var. Ben bundan 10ay önce eşimden ayrildim. Yaşım 23.cok genc yasta yaptgm bi evlilikti olmadi ayrildm cocugum yok. Simdi hayatimda biri var ben bu insandan 3haftalik hamile oldgmu öğrendim. Ailem birlikteligmzi istemiyo onay
Vermiyo hatta seni sileriz diyolar bana. Ilk evliliğimide kacarak yapmıştım. Smdi arada kaldim bu bebeği aldirmalimym..bebegin babasi kesnlikle aldirma diyo evlenelim diyo.günah biliyorum ama napicami bilmiyorum nolur beni kınamadan elestirmeden yardimci olun. Hata yaptgmi bendr biliyorum ailemi cok seviyorum onlari kaybetmeye dayanamam. Ama ne yapmam gerekiyo bilmiyorum. Evliligmde bi kere kürtaj yaptrmak zorunda kaldim bunun ne demek olduğunu biliyorum..arada kaldım nolur bana bi yol gsterin..

Niye kınayalaım arkadaşım seni, sevmişsin birlikte olmuşsun.

Yalnız aileni ikinci kez arkana alabilecek misin? İstememelerinin nedeni ne?

Niye korunmadın diye sormıcam muhtemelen korunurken olmuştur :)

Korunmadik ilk defa oldu zaten ondada hamile kalmisim. Ailemi dsndgm icin aldrmak istyrm bu bebegi ama dogru mu yapicam bilmyorm. Ailem sevgilim ailesi yznden istemiyo. Aile bosanmis bi aile ve babasi Iyi biri degil ama sevgilim babasnla hic bi sekilde grsmyo annesnle kaliyo.

Evlenmelisiniz korunmadan birlikte olmuşsunuz ikinizde sorumluluk alıp sonuçlarına katlanmalısınız.
Ailenle daha sonra barışırsın bebeğe kıymayın lütfen .

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ailen dediğini yapacak kadar sert mi?
Ama ilkinde de kaçmışsın,iki ucu da kötü bu işin.

Ailem ilk evlendgmdede böyle demisti ama 2ay snra barstilar benimle. O ara kürtaj olmustm o haberi alir almaz aradilar beni. Ben tek cocugm benden baska kimse yok.

Korunmadik ilk defa oldu zaten ondada hamile kalmisim. Ailemi dsndgm icin aldrmak istyrm bu bebegi ama dogru mu yapicam bilmyorm. Ailem sevgilim ailesi yznden istemiyo. Aile bosanmis bi aile ve babasi Iyi biri degil ama sevgilim babasnla hic bi sekilde grsmyo annesnle kaliyo.

Ailenin de bir bildiği vardı mutlaka ama sen de boşanmış bi insansın bunu unutmasınlar. DÜnya hali, kimin basına ne geleceğini Allahtan baskası bilemez.

Yani aldırmak bir cözüm gibi görünse de bence bir kaos.

Ben de evlenmeden hamile kaldım eski eşimden ama bebeğime kıyamadım. Herkesi karşıma aldım ve doğurucam inşallah.

Yaptıklarımızın sorumluluğunu almak zorundayız, korunmadan birlikte oluyorsanız sonuclarını düşünecektiniz.

Kürtaj bir doğum kontrol yöntemi değil.

Üstelik bu ikinci kürtaj olacak, günahını geciyorum rahminiz kim bilir nasıl yıpranacak

Ailenin de bir bildiği vardı mutlaka ama sen de boşanmış bi insansın bunu unutmasınlar. DÜnya hali, kimin basına ne geleceğini Allahtan baskası bilemez.

Yani aldırmak bir cözüm gibi görünse de bence bir kaos.

Ben de evlenmeden hamile kaldım eski eşimden ama bebeğime kıyamadım. Herkesi karşıma aldım ve doğurucam inşallah.

Yaptıklarımızın sorumluluğunu almak zorundayız, korunmadan birlikte oluyorsanız sonuclarını düşünecektiniz.

Kürtaj bir doğum kontrol yöntemi değil.

Üstelik bu ikinci kürtaj olacak, günahını geciyorum rahminiz kim bilir nasıl yıpranacak

Biliyorum. Ama ailem beni bi daha affetmezse veya benim yzmden onlara bişey olursa ben bununla yasayamam. Ama belki bu bebekte son anne olma şansim ilk kürtajmda cok hasar grdü rahmim ve ondan 5ay snra tekrar hamile kaldim ama yasamadi kalbi durdu aldilar bebegi mi. Smdi evlilik dışı hamile kalmis olmam ve ailmi kaybetme riski icimi kemiriyo resmen.

Eleştirilecek bir şeyiniz kalmamış ki sizin.
Pişkin pişkin korunmadık diyorsunuz.
Korunmayın, sonra da aaa hamileymişim.
Ne kadar enteresan.

Biliyorum. Ama ailem beni bi daha affetmezse veya benim yzmden onlara bişey olursa ben bununla yasayamam. Ama belki bu bebekte son anne olma şansim ilk kürtajmda cok hasar grdü rahmim ve ondan 5ay snra tekrar hamile kaldim ama yasamadi kalbi durdu aldilar bebegi mi. Smdi evlilik dışı hamile kalmis olmam ve ailmi kaybetme riski icimi kemiriyo resmen.

Bir karar vermek zorundasın. Ya sorumluluğu alacaksın, aileni kaybetemeden onlara izah edeceksin. Ya da ruhunu yaralayacaksın.

Bence aldir. Hazir degilsin bu bebege de aileni silmeye de. Defalarca da kurtaj olsan bisey olmaz eskisi gibi degil devir, zarar falan verilmiyo rahme. Varsa kaderinde cocuk, yine olur. Bir daha da ailenin istemedigi vermeyecegi evlendirmeyecegi adamlarla korunmadan seks yapip gebe kalma madem aileni silemeyeceksin.

Bence aldir. Hazir degilsin bu bebege de aileni silmeye de. Defalarca da kurtaj olsan bisey olmaz eskisi gibi degil devir, zarar falan verilmiyo rahme. Varsa kaderinde cocuk, yine olur. Bir daha da ailenin istemedigi vermeyecegi evlendirmeyecegi adamlarla korunmadan seks yapip gebe kalma madem aileni silemeyeceksin.

Evet ben ailemi bi daha karsima alip silemicem.ilk darbeyi vurdm gittim ama tekrar bana kucak acan ailem oldu baska kimse degil. Bunu nasil yaptim hala aklim almiyo benim. Ben bunu yapicak bi insan degildm.böyle konularda bile cok kizardim..

Ihtimal dışı diye bir şey yok.
Insanlar defalarca tüp bebek deneyip ümidi kesip sonra normal yolla hamile kalabiliyorlar.
Siz de gayet iyi biliyorsunuzdur bu örnekleri.
Sizinki tamamen keyfî bir tedbirsizlik.

Bence bu durumda seçeneğiniz yok.
Aldırırsanız ömür boyu geçmeyecek pişmanlığı.
Sadece ömür boyu olsa neyse...

Sevgilinizin desteği yanınızda, siz de dik duracak ailenize anlatacaksınız.
Kızarlar ederler de illa ki kabullenirler diye düşünüyorum.
En kötü ihtimal sildik deseler en fazla ne kadar küs kalabilirler ki?
Tabii siz daha iyi bilirsiniz ailenizi ama yumuşarlar herhalde.

Bir tarafta birkaç aylık, en fazla birkaç yıllık sıkıntı(belki de hiç olumsuz bir durum yaşanmayacak), diğer yanda ömür boyu pişmanlık.

Madem yaptınız bir tedbirsizlik, biraz üzülmeyi göze alın.
Yavrunuzu size bağışlasın Allah.

Ihtimal dışı diye bir şey yok.
Insanlar defalarca tüp bebek deneyip ümidi kesip sonra normal yolla hamile kalabiliyorlar.
Siz de gayet iyi biliyorsunuzdur bu örnekleri.
Sizinki tamamen keyfî bir tedbirsizlik.

Bence bu durumda seçeneğiniz yok.
Aldırırsanız ömür boyu geçmeyecek pişmanlığı.
Sadece ömür boyu olsa neyse...

Sevgilinizin desteği yanınızda, siz de dik duracak ailenize anlatacaksınız.
Kızarlar ederler de illa ki kabullenirler diye düşünüyorum.
En kötü ihtimal sildik deseler en fazla ne kadar küs kalabilirler ki?
Tabii siz daha iyi bilirsiniz ailenizi ama yumuşarlar herhalde.

Bir tarafta birkaç aylık, en fazla birkaç yıllık sıkıntı(belki de hiç olumsuz bir durum yaşanmayacak), diğer yanda ömür boyu pişmanlık.

Madem yaptınız bir tedbirsizlik, biraz üzülmeyi göze alın.
Yavrunuzu size bağışlasın Allah.

Ne deseniz haklisin kendimi.savunacak hic bir tarafim yok ama bi hata yaptim biliyorum hemde cok byk bi hata. Kndimin üzlmesi inanin bana hic umrnda degl. Ailem..tek derdim onlar. Ve bebegim..kendim hic umrmda degilim zaten..

Back
X