Yardım edin onu çözemiyorum :(

pureplayaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2011
40
0
36
31
İstanbul
Merhaba kızlar ben 18 yaşındayım ve üniversiteye hazırlanıyorum bu kış aşık olmuştum ben biraz feminist olduğumdan haksızlığa gelemiyorum beni rencide edicek kelimeler sarfetmişti ve onu silip atmıştım ve o kadar aşıkken bir anda onu unuttum nefret ettim...bir daha aşık olmam diyordum ki yeni başladığım kursta bir oğlana tutuluverdim :61: ve bir türlü onun dikkatını çekemiyorum..çok güzel bir fiziğim yüzüm uzun kıvırcık saçlarım var erkeklerin dikkatını çekerim ama o hiç bakmıyor aynı ortamdayken genelde yere bakıyor ve sürekli gülümsüyor dikkat ettim hiç bir kızla göz teması kurmuyor hareketleri çok çocuksu hiç bir erkeklik yok onunda yaşı 18 ama kurstaki yaşıt erkekler gibi değil onu çözemiyorum ve aşık oldum ilgisini çekmek için saçımı birgün açıyorum birgün bağlıyorum makyaj yapıyorum bazen hiç özenmiyorum etek giyiyorum tayt giyiyorum artık onu fiziki olarak çekemeyeceğimi anladım hiç bir kıpırtı yok kafasını çevirip bakmıyor bile ne yapacağım bilmiyorum onun eşcinsel olduğu dedikoduları oluyor kızlar arasında oof ben onu çok beğeniiyorum burcuda boğa benimle konuşuyor gülümsüyor espriler yapıyor aynı ilkokul çocukları gibi erkeksi bir şeyini göremedim araba muhabbeti yapıyor kız kelimesini bi kere bile duymadım hayatında da bir kız yok erkeklerde onunla elizabeth diyerek dalga geçiyor aldırmıyo bile ONU ETKİLEMEK İSTİYORUM KIZLAR LÜTFEN BİRŞEYLER ÖNERİN eşcinsel olduğunu nasıl anlarım :43:

vay be bu devirde iffetli erkek ilk okul çocuğu yada eşcinsel diye adlandırılıyomuş :53:
eğer o çocuk gerçekten böyleyse (dediğin gibi eşcinsel değilde karıyla kızla vakit harcamayan aklı başında biriyse) ve senin düşünce yapında bu yöndeyse bence baştan boşverilmesi gerekir.

Bende 18 yaşındayım ama kızlarla muhattap olmayan erkeklerin eşcinsel diye adlandırıldığı bir ortamda bulunmadım hiç nasıl biryer sizin orası çözemedim
Çocuk ortamdaki hiçbir kızı beğenmemiş olamaz mı çocuğa yakıştırmalar yapcaklarına kızlar birde böyle düşünsün
Ya da sevdiği bir kız olamaz mı

Back
X