Yardım edin. 😔

Dlkysn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2019
953
1.794
28
Kaynanam mecburen benimle yaşıyor evim dubleks yardımcımda var görüncelerim ve kaynanam bildiğiniz ırgat görüyorlar ben musade etmediğim için konuşmuyoruz ama şuan evimdeler annelerini görmeye geldiler ben üst kattayım ama fısır fısır konuştuklarını duyuyorum kaynanayı gönder demeyin gönderemem zate felçli pek bi zoru yok bana zaten ben bakmıyorum ama sinirim bozuluyor salak değilim hoş hakkımda konuşuyolarlar

Kaynanam mecburen benimle yaşıyor evim dubleks yardımcımda var görüncelerim ve kaynanam bildiğiniz ırgat görüyorlar ben musade etmediğim için konuşmuyoruz ama şuan evimdeler annelerini görmeye geldiler ben üst kattayım ama fısır fısır konuştuklarını duyuyorum kaynanayı gönder demeyin gönderemem zate felçli pek bi zoru yok bana zaten ben bakmıyorum ama sinirim bozuluyor salak değilim hoş hakkımda konuşuyolarlar
Konuyu yanlış yere açmışsın .
Mune Mune abla bi el atar mısın ?

Nasıl yani ben yeniyim 😞

Yanlış anlamayın sizin yazdığınıza istinadem cevap yazıcm,muhakkak başka yaşananlarda vardır bu kadar dolusunuz. Evde yardımcı var,kaynanaya başkası bakıyorve felçli ,ev dubleks olduğundan çok görmüyorsundur zaten. Sorun ne? Bırak konuşsunlar onlar orda fısır fısır konuşurken sizde burda fısır fısır konuşuyorsunuz. Ben bu kadar sinirlenicek bişey göremedim. Kızları bakmıyor mu kaynananıza hep sizde mi?

Evet malesef görümceler ve kaynanalar fısır fısır konuşurlar doganin kanunu olmus artik engel olmazsin gorumcelerin arada geliyor anladigim kadariyla o yuzden bosver kayinvalidelen zaten felcli kadin kapiya atacak halin yok o yuzden tek care kafayya takmamak..

sizin hakkınızda konuşuyorlarsa (ki bundan emin değiliz) bu onların ayıbı olur. siz olgun bir karakter sergileyin. şeytanın sizinle oynamasına müsade etmeyin, ne güzel bir iş yapıyorsunuz bir anne bakıyorsunuz hem de hasta, bunun sevabından bari mahrum olmayın şeytanın vesveseleriyle, konuşuyorlarsa da dediğim gibi onların ayıbı

Yanlış anlamayın sizin yazdığınıza istinadem cevap yazıcm,muhakkak başka yaşananlarda vardır bu kadar dolusunuz. Evde yardımcı var,kaynanaya başkası bakıyorve felçli ,ev dubleks olduğundan çok görmüyorsundur zaten. Sorun ne? Bırak konuşsunlar onlar orda fısır fısır konuşurken sizde burda fısır fısır konuşuyorsunuz. Ben bu kadar sinirlenicek bişey göremedim. Kızları bakmıyor mu kaynananıza hep sizde mi?
kaynanam hep bende gelinin yanında olmak zorunda gelin bakmak zorunda aşağıda takur tukur benim eşyalarımla kendilerine yemek yaptırıyolar yardımcıya ve yarım saatlık mesafeden gelip benim evimi kendi evleri gibi kullanıp evime misafir çağırıyolar

sizin hakkınızda konuşuyorlarsa (ki bundan emin değiliz) bu onların ayıbı olur. siz olgun bir karakter sergileyin. şeytanın sizinle oynamasına müsade etmeyin, ne güzel bir iş yapıyorsunuz bir anne bakıyorsunuz hem de hasta, bunun sevabından bari mahrum olmayın şeytanın vesveseleriyle, konuşuyorlarsa da dediğim gibi onların ayıbı
Kaynanam başımın üstünde yeri var ama görümceler gelini ırgat gibi görüyolar

Evet malesef görümceler ve kaynanalar fısır fısır konuşurlar doganin kanunu olmus artik engel olmazsin gorumcelerin arada geliyor anladigim kadariyla o yuzden bosver kayinvalidelen zaten felcli kadin kapiya atacak halin yok o yuzden tek care kafayya takmamak..
Asla atmam

Herkes herkes hakkında konuşur eminim siz de konuşuyosunuzdur. Düzeltemeyeceğiniz şeyler için kendinizi hırpalamayın. Yardımcınız var siz bakıyorsunuz e evden de yollayacak haliniz yok duymayın görmeyin o halde. Çok zor değil

Şöyle diyim canları isteyince benim evime gelip kendilerine hizmet ettiriyolar benim evime benden habersiz misafir alıyorlar yaptığım yemekleri beyenmiyorlar ki tüm sülale beyenir sen bize hizmet etmek zorundasın diyolar

Herkes herkes hakkında konuşur eminim siz de konuşuyosunuzdur. Düzeltemeyeceğiniz şeyler için kendinizi hırpalamayın. Yardımcınız var siz bakıyorsunuz e evden de yollayacak haliniz yok duymayın görmeyin o halde. Çok zor değil
Keşke dediğiniz kadar kolay olsa allah başa vermesin

Keşke dediğiniz kadar kolay olsa allah başa vermesin
E kolay hepimiz hayatın içindeyiz. Kendini hasta etmek istemiyosanız yapacaksınız. Onlar gelince işlerim var deyin dışarı çıkın madem onlar da rahat eder siz de. Irgat gibi görüyorlar demeniz neden ne bekliyolar sizden yardımcınız da varmış.

Konuyu bazıları yanlış anlamış sanırım kaynana konuşmuyor görümceler kendi aralarında konuşuyor.. doğrumu anladım ben?

Kaynanam başımın üstünde yeri var ama görümceler gelini ırgat gibi görüyolar
herkes kendi kalitesine göre yaşar, sizi ırgat gibi görmeleri onların kalitesizliği, siz elinizden geleni yaparsınız kimin sizi nasıl gördüğünün bi önemi yok siz ne olduğunuzu biliyorsanız basit insanların düşüncelerine takılmayın. elimden geleni yapar kenara çekilirim kimsenin ne düşündüğünü kendime dert edemem çünkü hayatta yeteri kadar dert var zaten.

Bırak konuşsunlar ne olacak?
Şimdi onlar için senden daha önemli konu yoktur. Tabi ki konuşacaklar..
Onlar konuşuyor diye dertleneceğine aç müzik oyna..

hizmet edersin beyenmezler pis derler evde misafirim varken müsayit dediğim halde eve gelirler başta ben bilmiyordum annelerinden kurtulmak için kardeşini evlendirmişler ki gelin baksın die kayın validem ceneli baya ama bana zoru yok zaten eşimin eski karısını bana yaptıklarını yapıp delirtip evden kaçırmışlar ben bunları yeni öğrendim 1 senelik evliyim

Bırak konuşsunlar ne olacak?
Şimdi onlar için senden daha önemli konu yoktur. Tabi ki konuşacaklar..
Onlar konuşuyor diye dertleneceğine aç müzik oyna..
İnanın çok zorlanıyorum anne yok baba yok bu dünyada tekim bide bunlara köle olmak zor geliyor

Konuyu bazıları yanlış anlamış sanırım kaynana konuşmuyor görümceler kendi aralarında konuşuyor.. doğrumu anladım ben?
Kaynanamın pek bi bana karşı sıkıntısı yok görümcelerim bu evi kendi evleri gibi görüyor

Back
X