Yardım edin. 😔

Dediğiniz gibi yaptık ama fayda etmedi
Nasıl fayda etmiyor? Orası eşin ve senin eviniz. Emin misin anlatamadığın başka şeyler mi var acaba? En kötü ihtimal evine almazsın, anneyse anne yani. Çok isterlerse dönüşümlü bakılır. Siz de görüşmeme kararı alırsınız bu görümcelerle. Hem sen hem eşin yani

Hamd olsun ki öyleyim yaşadıklarımın karşılığı kayınvalidemi evden kova bilirdim görümcelerimide keza ben yanlış bi tavır sergilesem eşim destek olmazdı ama adam bile bıkmış gözümün içine bakıyor üzülmeyim die ablamlar atamıyorum annem yaşarken bunları cekmek zorundayız diyor eltimede aynısını yapmışlar kadın yıllarca ilaç kullanmış eşimi eski karıdan ayırmışlar ben sizin gibi düşündüm ben yetim öksüzüm sahip çıkarlar aile oluruz die ama yanlış düşünmüşüm eşim uyardı aslında ben nişanlı iken anlamadım

Nasıl fayda etmiyor? Orası eşin ve senin eviniz. Emin misin anlatamadığın başka şeyler mi var acaba? En kötü ihtimal evine almazsın, anneyse anne yani. Çok isterlerse dönüşümlü bakılır. Siz de görüşmeme kararı alırsınız bu görümcelerle. Hem sen hem eşin yani
kaynanam 20 Yıldır felçli sadece 10 eltim bakmış kadında bel fıtığı çıkınca eşime şutlamışlar 2 eltim asla bakmam bakamam diyor ömrümü yediler eşimde napsın kapıyamı atsın

Hayır efendim benim eşimle problemim yok sizinle problemim var gidin kendinize hizmetçi tutun bi zahmet ben sizin hizmetçiniz değilim der evimden kovardım.. onların derdi arkadaşlık olsa bikere senin arkandan atıp tutmazlar adın ney mesela ayşemi Ayşe’cim bugün sendeyiz şöyle böyle hazırlık yapalım muhabbet eder yer içeriz derler sana danışırlar fikir alırlar ne bileyim bunlar öyle değil.. kafasına göre kendi misafirini ağırlamak için senin evini kullanamazlar.. eve gelen misafirler annelerini görmek için olucaksa eğer önce senin haberin olur bundan senin evin orası ve sen bakıyorsun ona.. okadar merhametliler madem ozaman birazda biz bakalım annemize diyip evlerine götürsünler bakalım kendileri ilgilensinler anne bu yaa anne!!!
Bunların kötü huyları gelin ırgat köle işte

kaynanam 20 Yıldır felçli sadece 10 eltim bakmış kadında bel fıtığı çıkınca eşime şutlamışlar 2 eltim asla bakmam bakamam diyor ömrümü yediler eşimde napsın kapıyamı atsın
Sanırım anlatamadım. Kaynanana bak ama onları eve alma. Çok görmek isteyen de dönüşümlü bakar de. Görüşmeyi kes onlarla demek istedim ben

Yaptık yaptık sen gidersin başka gelin gelir manyığı var kardeşlerinin mutluluğu umurlarında değil
Ben gitmiyeceğim bu evden anneniz size gelir de. Eşinle de konuş destek olsun. Gerekirse kv ile de konuş üzülme senlik bir şey yok söyleyeceklerime kırılma de.

Konuştuk ama bizim adet bu değişmez dendi istemiyosn boşan dendi
İşte eşin bu konuda devreye girecek. Benim karım kimsenin hizmetçisi değil. Boşanmıyoruz size de hizmet etmiyor. Kimsenin ezmesine izin vermem. Beğenmiyorsanız siz bakın annemize diyecek. Bak bir daha sesleri çıkıyor mu? Ama eşin der mi? Sana destekbolur mu? Açıkçası bu konuda beni ezdiren bi adamın ne anasına bakarım ne o adama koca derim.

Yapmanız gereken çok basit aslında daha doğrusu eşiniz yapacak madem kendisi de rahatsız bu durumdan, alacak kardeşlerini karşısına benim karım sizin hizmetçiniz değil, ondan habersiz istediğinizi yapamazsınız diyecek. Ha dinlemediler mi, annemi çok görmek istiyorsanız alın evinizde görün diyecek, yine mi dinlemediler kovacak yahu evden gelmeyin diyecek. Gayet kolay bir çözüm, adam eğer sizi düşünüyorsa yapar.

Sen degil eşin ve sen yapacaksınız. Açık açık konuşacaksınız. Bir evlilik bitirmişler valla onlar her şeyi yaparken sizin basit bir konuşma yapamayıp bu kadar eziyeti kabullenmeniz çok ilginç
Belli ki eşi de hak verir gibi yapıp yüzüne pohpohlayıp aslında destek olmuyor.

Şöyle diyim canları isteyince benim evime gelip kendilerine hizmet ettiriyolar benim evime benden habersiz misafir alıyorlar yaptığım yemekleri beyenmiyorlar ki tüm sülale beyenir sen bize hizmet etmek zorundasın diyolar
e yapmayın sızde
ben sıze hızmetcılık yapmak zorundayım annenızı gormek ıcın gelıyorsanız gelırsınız ama benım gunluk duzenım var bana hızmetcı gıbı davranamazsınız dıyın ? hızmetcılıklerını yapacagınıza ?

ya kapıyı kapattıktan sonra herkes dıs kapının mandalı cok sıkıntıysa acmazsınız kapıyı nedır yanı ya da sız evde yokken gelırler nasılsa yardımcı hanım varmıs bır gun ve saat belırlenır gorusmek zorunda falan degılsınız
sılah zoruyla mı eve gırıyorlar. kendınızı savunacaksınız

Yani bence de eksik bi şeyler var konuda. Bi adam bu kadar da pasif olmaz ki.
Aynen çok çabuk çözülebilecek bi konu 1 yıldır devam ediyorsa orta da pasif bi koca vardır ondan cesaret alıyorlar işte.
Valla o zaman kocasına da resti çekecek. Hem hasta anasına bakayım hem görümcelerin eziyetini çekeyim yok ya! Paşa çocuğu mu bu. O zaman kendi dişli olacak açmayacak kapıyı kimseye kocası hesap sormaya kalkarsa anasıyla birlikte koyacak kapının önüne. Oldu canım hem yapayım hem kimse saygı duymasın bi Allah razı olsun diyen olmasın.

Benim eşyalarımı kullanmalarına ifrit oluyorum
ohoo sızde
hıc gelmesınler ıstıyorsanız haftanın belırlı gun ve saatı annelerını onlara gondereceksınız ozaman , evın buyugu sızde cocuklar tabıkı gelmek ısteyecek uzun sure kalıyorlarsa tabıkı acıkacaklar yemek yapılacak ne demek esyalarımı kullanmasınlar mumkun mu bu evınızde aılenın buyugu yasıyor gelenınız gıdenınız buyuzden daha cok olur . gormek ıstemıyorsanız evden cıkın gezın ama onlara gelırken duduklu tencerenızı getırın dıyemezsınız neyde yapsınlar yemegı allahım ya :KK70:

Back
X