Yardım edin. 😔

sizin hakkinizda konustuklarini nasil anladiniz kaynaniz sadece sizin evde kaliyor anladigim kadariyla bakimindan sorumlu biri var
yani anlamiyorum siz annenize gidjnce konusmuyor musunuz?
ben kayinvalideme gidince kizlariyla oturuyosa gitmemeye calisiyorum yanlarina belki konusacaklari vardir diye baska taraflara geciyorum
ne var ki bunda?

2 kız var ama istemiyorlar
Neyi istemiyorlar kızlarını mı? Benim merak ettiğim bu görümceler de kız sahibi mi acaba? Nası bukadar gamsız olabiliyorlar? İlerde onların da kızları evlendiklerinde köle muamelesi görürlerse ozaman da bizde adet böyle diyebilecekler mi?

Neyi istemiyorlar kızlarını mı? Benim merak ettiğim bu görümceler de kız sahibi mi acaba? Nası bukadar gamsız olabiliyorlar? İlerde onların da kızları evlendiklerinde köle muamelesi görürlerse ozaman da bizde adet böyle diyebilecekler mi?
Erkek çoçukları var

Demezler asla

Sanırım anlatamadım. Kaynanana bak ama onları eve alma. Çok görmek isteyen de dönüşümlü bakar de. Görüşmeyi kes onlarla demek istedim ben
Almak zorundayım almıcam diyince kıyamet kopuyor

Ben gitmiyeceğim bu evden anneniz size gelir de. Eşinle de konuş destek olsun. Gerekirse kv ile de konuş üzülme senlik bir şey yok söyleyeceklerime kırılma de.
Diyorum ama geliniz malum değer yok

sizin hakkinizda konustuklarini nasil anladiniz kaynaniz sadece sizin evde kaliyor anladigim kadariyla bakimindan sorumlu biri var
yani anlamiyorum siz annenize gidjnce konusmuyor musunuz?
ben kayinvalideme gidince kizlariyla oturuyosa gitmemeye calisiyorum yanlarina belki konusacaklari vardir diye baska taraflara geciyorum
ne var ki bunda?
Benim anne babam yok keşke sizin gibi temiz düşünceliler olsa bu dünyada yetim ve öksüz evlendim

Hakkınızda konuşmaları engel olabileceğiniz bir şey değil ama keşke eşiniz biraz ağırlığını koysa.Benim amcam yengemi hiç ezdirmedi halama oysa halam cadılar şahıdır dilinden,elinden kimse kurtulamaz ama yengeme ne tek laf edebildi ne evine köşe taşı gibi kurulabildi.İşte o zaman eşin koruyup kollamasının ağırlığını koymasının ne kadar önemli olduğunu anladım.Kayınvalideniz sizde kaldığı sürece hep gelecekler size.Geldiklerinde de yardımcınız muhattap olsun kendileriyle.Siz durmayın bile yanlarında.

kaynanam hep bende gelinin yanında olmak zorunda gelin bakmak zorunda aşağıda takur tukur benim eşyalarımla kendilerine yemek yaptırıyolar yardımcıya ve yarım saatlık mesafeden gelip benim evimi kendi evleri gibi kullanıp evime misafir çağırıyolar
bu konuyu bi kere daha acmistin ve bin kisi sana görümcelerini evine almamani söylemisti. bundan baska nasil bi tavsiye bekliyorsun?

bu konuyu bi kere daha acmistin ve bin kisi sana görümcelerini evine almamani söylemisti. bundan baska nasil bi tavsiye bekliyorsun?
Ne kadar kolay dime şunu yap bunu yap demek içindeolmadığımız hayat için ahkam kesmek ne kadar kolay dün sadece delirmemek yani ayrılmamak için bu konuyu tekrar actım allah razı olsun arkadaşlar destek oldu eve almamayı bende biliyorum yapamıyorum ama

Tabiki evet oda benim gibi şikayetci ama yapabilecek birşeyi yok annelerini atmışlar eşimin üstüne adam ne yapım diyo oda mecbur ilk eşinden zaten görümceler ayırtmış

diger konunda eltim diye bahsediyordun. simdi esimin ilk karisi diyorsun.

kocan koca olsa kimse karisindan ayiramaz merak etme. madem oda sikayetci evime gelmeyin diyeceksiniz. bu kadar basit. sanirin kimsen yoktu senin. calisyormusun? meslegin var mi? evlenmeden önce nasil geciniyordun?

diger konunda eltim diye bahsediyordun. simdi esimin ilk karisi diyorsun.

kocan koca olsa kimse karisindan ayiramaz merak etme. madem oda sikayetci evime gelmeyin diyeceksiniz. bu kadar basit. sanirin kimsen yoktu senin. calisyormusun? meslegin var mi? evlenmeden önce nasil geciniyordun?
[/QUOTE kaynımda ikinci eşimde ikinci evliliği yapmışlar evet sadece 2 abim var onlarda kendi hayatlarında bi abimin eşi anlıyor ama mecbur yapacak bişey yok boşanmakta care değil diyor sabret çalışmıyorum babamdan maaşım vardı oda evlenince kesildi dün eşimle büyük kavga ettim istemiyorum ırgat olmak die oda anneleri mecbur görecekler dedi evet gelmek zorundalar görecekler annelerini ama müsade istenir yanında bir yığın insanla habersiz gelinmez

Aynı şeyi düşünmüşüz, konuyu tekrar açınca tavsiyeler de aynı olacak, ne değişiyor anlamıyorum.

Aynı şeyi düşünmüşüz, konuyu tekrar açınca tavsiyeler de aynı olacak, ne değişiyor anlamıyorum.
Bir daha söyleyim mi kendime zarar verecek kadar kötüydüm dün paylaşmak istedim ne anne ne baba gidecek hiç bir kapım yok derdimi anlatacak bi insanım yok ne oldu tekrar dinlediyseniz eksildiniz mi acımı azalmak yerine yargılamak nedir ne anlatayım 13 yaşında yetim kalışımı. Mı 33 yaşında annemin ölümünü seyrettiğimimi abiden sürekli şiddet gördüğümümü neyse rahatsız ettim kapatır sayfayı çıkarım

Back
X