Madem denemek istiyorsun bence sonuçta kaybedecek birşey yok ortada.Müfettiş yardımcılığı falan sınavları oluyor ya belki onlardan birine girmeyi planladığını, neler yapman gerektiği konusunda bilgi almak istediğini belirterek bir giriş yapabilirsin, eğer seninle sohbet etmek onun da hoşuna gidiyorsa işleri akışına bırakır, görürsünüz neticeyi birlikte. Bol şans. Umarım istediğin gibi şekillenir herşey.
bence bunlar aramaması için senin bulduğun gerekçeler.kalbin böyle olduğunu düşünmeni istiyo çünki..sorabilir deilmi..
Benim kendimi kandırmak gibi bir çaban yok ki..
Ben onun gözünde küçücük bir kızım..
Daha bu hafta sonu onun annesiyle benim annem bir yerde oturmalardalarmış.. Ondan da benden de dert yakmış tüm komşularr. Bunlar ne olcak böyle kimseyi beğenmiyor diye. Sanırım anlatamadım canım. Biz gerçekten de küçükken çok samimiydik. Ve ben ona abi diyorum. Ailecek de hala görüşürz. Yalnız ben artık pek gitmiyorum... ondan öncesinde de ben başka şehirde okuyordum. Yani sadece küçüklüğümde görüşürdük.
abi diyormuşsun ama aranızda kaç yaş fark var sizin?
Hmmm.. Haklısınız yaa..
Çok fazla resmim yok öyle.
İnşallah o çocukla aramda bişeyler olduğunu düşündüğünden böyle durmuyordur..
Ben iyisimi biraz dahaa resim çekinip yükleyeyimm.. Öyle bi bekleyeyim. Resimlerim çok az ve eski çünküüü..
Birde anneannesi ameliyat olmuş. Ağır bi ameliyat. Onun için geçmiş olsun diyebilirim herhalde bir de. Tanıyorum anneannesiyle de anneannem iyilerBi biz görüşmüyoruz
Bence içinden geçiyosa bişeyler belli et ona.%50 şansın var ne de olsa. Belki de o çekingen davranıyodur.Sen bi adım at , devamını da o getirir , senle ilgili düşünceleri varsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?