Yardım Edin Şekerlerr.. Akıla ihtiyacım var :(((

Buucuuu

Benim tatlı tüçük yumurtam ☺
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2008
2.109
735
323
.....................................

Son düzenleme:
.............................

Son düzenleme:
Madem denemek istiyorsun bence sonuçta kaybedecek birşey yok ortada.Müfettiş yardımcılığı falan sınavları oluyor ya belki onlardan birine girmeyi planladığını, neler yapman gerektiği konusunda bilgi almak istediğini belirterek bir giriş yapabilirsin, eğer seninle sohbet etmek onun da hoşuna gidiyorsa işleri akışına bırakır, görürsünüz neticeyi birlikte. Bol şans. Umarım istediğin gibi şekillenir herşey.

Saol canım.. İş konusu aklıma geldi ama nasıl soracağımı bilememiştim.. Ama benim öyle bir durumum yok. Ben iki yıllık mezunuyum. 4 yıllığa devam ediyorum.

bence bunlar aramaması için senin bulduğun gerekçeler.kalbin böyle olduğunu düşünmeni istiyo çünki..sorabilir deilmi..

bence bunlar aramaması için senin bulduğun gerekçeler.kalbin böyle olduğunu düşünmeni istiyo çünki..sorabilir deilmi..

Benim kendimi kandırmak gibi bir çaban yok ki..
Ben onun gözünde küçücük bir kızım..
Daha bu hafta sonu onun annesiyle benim annem bir yerde oturmalardalarmış.. Ondan da benden de dert yakmış tüm komşularr. Bunlar ne olcak böyle kimseyi beğenmiyor diye. Sanırım anlatamadım canım. Biz gerçekten de küçükken çok samimiydik. Ve ben ona abi diyorum. Ailecek de hala görüşürz. Yalnız ben artık pek gitmiyorum... ondan öncesinde de ben başka şehirde okuyordum. Yani sadece küçüklüğümde görüşürdük.

Ve mahallede biri daha vardı onunla yaşıttı..
Onunla da çok samimiydik.. Acayip hemde...
En son bu arkadaşlıktan saptı aşık oldu bana.. En son evlenme teklifi etti ama ben birşey hissetmiyordum. Şimdi de taşındılar zaten.. Mahalledekiler anlamış zaten o çocukla benim aramda birşey olabilir diye. Hatta özgürün annesi bu haftasonu yeni öğrenmiş beni istediklerini, aklıma gelmişti bak çıktı filan demiş. Annem de demiş aralarında birşey olmadı diye...
Özgür bizi o çocukla görürdü hep okey oynarken konuşurken filan. E bende diyorum ki şimdi aklında onunla bişeyler yaşadığım gibi şeyler olablir. Arkadaşlardı çünkü samimi olmasalar da...

anlattın ayrıca safda deilim..konu açtığına gere sadece kendi istediğin deil her yoruma açık olman lazım.

Ben hiç bişiy yapmayın derim..
Sonuçta facede sizin fotoğraflarınızı görüyor,beğense,bişiyler hissetse zaten kendi yazardı.
Yanlış anlamayın çirkinsiniz demek istemiyorum ama koskoca adam zaten harekete geçerdi gönlü olsaydı..
Sizin hayatınızda biri olup olmadığını sohbetle bile öğrenir istese..

offff işin çok zor tatlım seninn jenerasyonlarınız bile farklı sizin bunu kabul et arkadaşlarında dediği gibi faceden fotolarını görmüş gerçekten dikkatini çeken biri olsaydın şuan seninle sohbet etmek için o bahaneler buluyor olurdu sen değil.

eğer bişeyler hissediyorsan ilerde içinde kalmaması adına konuşmaya çalışabilirsin...
kaybedecek bişeyim yok diyorsan denemelisin.

Hmmm.. Haklısınız yaa..
Çok fazla resmim yok öyle.
ınşallah o çocukla aramda bişeyler olduğunu düşündüğünden böyle durmuyordur..
Ben iyisimi biraz dahaa resim çekinip yükleyeyimm.. Öyle bi bekleyeyim. Resimlerim çok az ve eski çünküüü..
Birde anneannesi ameliyat olmuş. Ağır bi ameliyat. Onun için geçmiş olsun diyebilirim herhalde bir de. Tanıyorum anneannesiyle de anneannem iyiler Bi biz görüşmüyoruz

Bence içinden geçiyosa bişeyler belli et ona.%50 şansın var ne de olsa. Belki de o çekingen davranıyodur.Sen bi adım at , devamını da o getirir , senle ilgili düşünceleri varsa.

Bence içinden geçiyosa bişeyler belli et ona.%50 şansın var ne de olsa. Belki de o çekingen davranıyodur.Sen bi adım at , devamını da o getirir , senle ilgili düşünceleri varsa.

Belli etmek istemiyorum aslında. Biraz muhabbet etmek istiyorum ki birbirimize ısınıcaz. Ben aşıok filan değilim. Küçüklüğümden beri bi hoşlanmışlığım var benim ondan. Yeri bambaşkadır. Hatta ilk aşkım. Çocukluk işte. Bugün yada yarın face e girdiğinde yazarım selam nasılsın diye. Eğer o devam ettriemzse ben de anneannesini sorarım. Konuyu kısa keser çıkarım. Uzarsa da artık bimiyorum. Hayırlısı artık. Saolun kızlar. Gelişmeleri de yazarım.

önceee guzel resimler koy derim bennn

sonraaa slm ,diyerek söze başla...

ve cok yalnızım ,de...böle inceden al bi olayı zemuszemus

sonraki konuşmalarda abi demeden adını söyle...ay ağzımdan kaçtı,de

o da olsun ,der zaten....

yaş farkı olmadıgı için düşünmemiş olabilir mi?

nese
sen abi kelimesini bi unutt öncee zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…