Balkonda içmeye basladı...yüzünü göremiyorum öyle olunca... Hamileliğimde hiç bulantım nazlanmam olmadıZaten bulatılarınız varken nasıl katlandınız o kokuya?
Benim sevdiceğim bi tane bi içse yemin ediyorum öpeyıdum dudağından kokusu geliyodu daha çok midem bulanıyodu.
Bulantınız olduğu zamanlar yani ilk üç ayda keşke baskı yapsaydınız kokusu midemi bulandıyo yemek yiyemiyorum koku yüzünden kusuyorum falan diye
Evliliğim nereye gider bilmiyorum artık benimle uyumaz heralde :)Uyurken şiddetli bi tokat çarp. Uyanınca uyuyor numarası yaparsın. O da gaibden der. Sende rüyamda sigara yı bıraksın yoksa daha başka şeyler olur diyorlardı öyle gördüm dersin. Tırsar zaaaarrr . Umut fakirin ekmeği.
Ya balkonda içse bile kokusu dudağında kalır.Balkonda içmeye basladı...yüzünü göremiyorum öyle olunca... Hamileliğimde hiç bulantım nazlanmam olmadıbak dedim canım istiyo söyle böyle yok hiç bi faydası olmuyo
Öyle yaptığım zamanda trip attı iyi öpme diye öpmedi yine üzülen benYa balkonda içse bile kokusu dudağında kalır.
O sigaranın kokusu öyle bişey ki sanki cigerden geliyo böyle değişik bi koku bence kokuyosun diyip öpmemeye falan başlayın sorarsada midem bulanıyo aşkım malum hamilelik falan diyin bem öpmemek için bin takla attım en son ağzını kapatıp öpmeeee diye cırladığmı biliyorum
Belki öpüşmek sigaradan daha cazip gelir
Uyuyor numarası yaparsın. Ya tabi işin şakası. Ama bence en basta daha hamileliği öğrenince tiksinmeniz lazımdı. Ama şöyle olabilir : kapatırsın konuyu. Bırakacak deyince tamam dersin. Hic açmazsın . Sonra mesela bi sarıldığında öptüğünde çok feci iğrenirsin afedersin kusarsın falan. Öyle olabilir. Başka yok gibi.Evliliğim nereye gider bilmiyorum artık benimle uyumaz heralde :)
Eşim benim burnumdan getirdi laf soka soka ailesinin yanına da başbaşaylen anne olacan şöyle böyle diye gebe kalmadan 1 yıl önce bıraktımBende ilerisi icin fikir alayim buradan .
Sigara nasil biraktirilir acaba :/
DeneyebilirimUyuyor numarası yaparsın. Ya tabi işin şakası. Ama bence en basta daha hamileliği öğrenince tiksinmeniz lazımdı. Ama şöyle olabilir : kapatırsın konuyu. Bırakacak deyince tamam dersin. Hic açmazsın . Sonra mesela bi sarıldığında öptüğünde çok feci iğrenirsin afedersin kusarsın falan. Öyle olabilir. Başka yok gibi.
Sana kiyamama durumu var mi peki eşinin.?Deneyebilirimzaten iyice soğukluk girdi gebelikten umrunda olursa bakalım ben bi deneyim
Eşim benim burnumdan getirdi laf soka soka ailesinin yanına da başbaşaylen anne olacan şöyle böyle diye gebe kalmadan 1 yıl önce bıraktımdoğsun hemen başlayacam eğer bide azaltmazsa kendi bilir... Bende iki paket içiyordum
Yaklaşık iki yıllık evliyim bebek bekliyoruz... Ben hamilelik hazırlığında bıraktım sigarayı... Hala canım istiyor biliyorum yani nasıl bişey.. Bırakmasını istemiyorum sadece günde 2,5_3 paket içmesin en fazla 15 tane içsin istiyorum... Kavgalar ediyorum konuşuyorum yok sabah gözünü açmadan sigara akşam uyumadan sigara... Ne cinsellik kaldı zaten gebelikten ne bişey... Bir grip olsa bir ay öksürüyor laf da ettirmiyor dr herşeye bi cevap veriyor..daha hayatın başındayız çok üzülüyorumne yapacağım bilmiyorum... bugun iyice kavga edeceğim.. Bi duası yada bi çay felan yok mu tiksinse ya.. Hep bi bahane önce cocuk olsun sonra cocuk doğsun yok şu stres geçsin... E insan hayatında stres mi biter ağlayacam artık bi çözüm bulalım ya napayım ne edeyim... Eşim gözümün önünde sanki intihar ediyor isteye isteye
Aslında var.. Ama sigara söz konusu olunca gözü kimseyi görmüyor.Sana kiyamama durumu var mi peki eşinin.?
İşte bu sorunun cevabı arıyorum bırakmakta değil azaltma yeterEsinize hak verdim biraktiniz ne guzeel tekrar baslamayin bence. Ama su kocalarinda birakmasi lazim yaa nasil birakirlar ki
Bir dönem denemiş bırakmış bir ay sonra tekrar başlamış... Bebek düşünüpte olmayınca tekrar ona başvurdu işe yaramadığı gibi biliyorsunuz bu ilaç bir antidepresan cok kötü yan etkileri oldu bi işe yaramadı yani.. Ya bırakma işi farklı ve zor onun kafada olması lazım ama eşim hiç istemiyo acık açık söylüyo.. Diyorum ya azaltsa yeter diyechampix
Tiksinmekten başka çare yok bence.Aslında var.. Ama sigara söz konusu olunca gözü kimseyi görmüyor.
Cok sevdiği annesini ablasını babasını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?