Yardım edin :( Sigara içmek var... yemek var... Ne yapacağım :(

Topitikk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2015
1.223
1.449
53
Yaklaşık iki yıllık evliyim bebek bekliyoruz... Ben hamilelik hazırlığında bıraktım sigarayı... Hala canım istiyor biliyorum yani nasıl bişey.. Bırakmasını istemiyorum sadece günde 2,5_3 paket içmesin en fazla 15 tane içsin istiyorum... Kavgalar ediyorum konuşuyorum yok sabah gözünü açmadan sigara akşam uyumadan sigara... Ne cinsellik kaldı zaten gebelikten ne bişey... Bir grip olsa bir ay öksürüyor laf da ettirmiyor dr herşeye bi cevap veriyor..daha hayatın başındayız çok üzülüyorum ne yapacağım bilmiyorum... bugun iyice kavga edeceğim.. Bi duası yada bi çay felan yok mu tiksinse ya.. Hep bi bahane önce cocuk olsun sonra cocuk doğsun yok şu stres geçsin... E insan hayatında stres mi biter ağlayacam artık bi çözüm bulalım ya napayım ne edeyim... Eşim gözümün önünde sanki intihar ediyor isteye isteye

Zaten bulatılarınız varken nasıl katlandınız o kokuya?
Benim sevdiceğim bi tane bi içse yemin ediyorum öpemiyodum dudağından kokusu geliyodu daha çok midem bulanıyodu.
Bulantınız olduğu zamanlar yani ilk üç ayda keşke baskı yapsaydınız kokusu midemi bulandıyo yemek yiyemiyorum koku yüzünden kusuyorum falan diye

Balkonda içmeye basladı...yüzünü göremiyorum öyle olunca... Hamileliğimde hiç bulantım nazlanmam olmadı bak dedim canım istiyo söyle böyle yok hiç bi faydası olmuyo

Evliliğim nereye gider bilmiyorum artık benimle uyumaz heralde :)

Balkonda içmeye basladı...yüzünü göremiyorum öyle olunca... Hamileliğimde hiç bulantım nazlanmam olmadı bak dedim canım istiyo söyle böyle yok hiç bi faydası olmuyo
Ya balkonda içse bile kokusu dudağında kalır.
O sigaranın kokusu öyle bişey ki sanki cigerden geliyo böyle değişik bi koku bence kokuyosun diyip öpmemeye falan başlayın sorarsada midem bulanıyo aşkım malum hamilelik falan diyin bem öpmemek için bin takla attım en son ağzını kapatıp öpmeeee diye cırladığmı biliyorum
Belki öpüşmek sigaradan daha cazip gelir

Öyle yaptığım zamanda trip attı iyi öpme diye öpmedi yine üzülen ben

Bende ilerisi icin fikir alayim buradan .
Sigara nasil biraktirilir acaba

Evliliğim nereye gider bilmiyorum artık benimle uyumaz heralde :)
Uyuyor numarası yaparsın. Ya tabi işin şakası. Ama bence en basta daha hamileliği öğrenince tiksinmeniz lazımdı. Ama şöyle olabilir : kapatırsın konuyu. Bırakacak deyince tamam dersin. Hic açmazsın . Sonra mesela bi sarıldığında öptüğünde çok feci iğrenirsin afedersin kusarsın falan. Öyle olabilir. Başka yok gibi.

Bende ilerisi icin fikir alayim buradan .
Sigara nasil biraktirilir acaba :/
Eşim benim burnumdan getirdi laf soka soka ailesinin yanına da başbaşaylen anne olacan şöyle böyle diye gebe kalmadan 1 yıl önce bıraktım doğsun hemen başlayacam eğer bide azaltmazsa kendi bilir... Bende iki paket içiyordum

Deneyebilirim zaten iyice soğukluk girdi gebelikten umrunda olursa bakalım ben bi deneyim

Esinize hak verdim biraktiniz ne guzeel tekrar baslamayin bence. Ama su kocalarinda birakmasi lazim yaa nasil birakirlar ki

champix

Bir dönem denemiş bırakmış bir ay sonra tekrar başlamış... Bebek düşünüpte olmayınca tekrar ona başvurdu işe yaramadığı gibi biliyorsunuz bu ilaç bir antidepresan cok kötü yan etkileri oldu bi işe yaramadı yani.. Ya bırakma işi farklı ve zor onun kafada olması lazım ama eşim hiç istemiyo acık açık söylüyo.. Diyorum ya azaltsa yeter diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…