Yardım edin :( Sigara içmek var... yemek var... Ne yapacağım :(

cok spor yapıyodu o dönem biraz daha azdı ama şimdi sporu bırakınca iyice arttı etkileri daha cok arttı tabi vucut hiç atamıyor cunku.. baslamak istiyor ama işte ara verince zor oluyor baslasa aslında etkilerini görüp azaltır tekrar..

Öyle yaptığım zamanda trip attı iyi öpme diye öpmedi yine üzülen ben
Suan bende hamileyim sigarayi biraktim esime kokusuyla tekrar baslatiyosun beri bari bende içeyim dedim artik evde icmiyo bazen kapiyi aciyorum kosa kosa banyoya gidiyo dislerini fircalamaya

Suan bende hamileyim sigarayi biraktim esime kokusuyla tekrar baslatiyosun beri bari bende içeyim dedim artik evde icmiyo bazen kapiyi aciyorum kosa kosa banyoya gidiyo dislerini fircalamaya
benimkide de balkonda içiyor ama içiyor işte biraz azaltsın baska hiç birsey istemiyorum

canım sana bir fikir:
ben annemin sigara paketini gizlice alıp 5-6 tane sigaranın içine toz şeker koymuştum.. içindeki tütünü çıkartma ucundan dök 1-2 minicik parça bile gitse içine yanınca ağızda çok pis tat bırakıyor.. annem 2-3 ay ağzına sigara sürememişti mide bulantısından..
tabi bir zaman sonra gidip söledim ben böle böle yaptım die.. bunun üstüne değil ama tekrar başladı.. yani biraz uzak tutabilirsin belki bıraktırabilirsin ama kafada bitirmeyen ve içmek isteyen insana bir şey yapamazsın..

ben siğara içmiorum az iç erken ölüp beni bırakacak öbür tarafa gideceksin bende gencecik kadınım yeni kocayı bulur keyf ederim sen öldüğünle kalırsın diyorum biraz tırsıyor az içiyor ama gülüp geçiyoruz

Deneyebilirim

Yapacak bir sey yok maalesef. Kendi birakmadiktan sonra ne biz ne siz biraktirabiliriz

eşim bi dönem kullanmıs hatta onuda abartmıs fazlasıyla.. sonra daha zararlı olunca bırakmıs onuda

Daha zararlı olduğu, sigara kartellerinin sigara satışının düşmesini istemedikleri için öne sürdüğü bişey. Ararştırmalarda sigaradan daha zararlı olduğubilgisi yok. Bir zararı varsa sigara gibi %100 zararı kesinleşmiş bişeyden daha zararlı olamaz. Çünkü ispatlanmış bir veri yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…