cok spor yapıyodu o dönem biraz daha azdı ama şimdi sporu bırakınca iyice arttı etkileri daha cok arttı tabi vucut hiç atamıyor cunku.. baslamak istiyor ama işte ara verince zor oluyor baslasa aslında etkilerini görüp azaltır tekrar..Arkadaşım napıyorsunuz siz ya adam 2 3 paket sen 2 paket nasıl içiyorsunuz bu kadar sigara
Bi önerim var spora yazılsın hafif vucut yapmak ister belki normalde de istiyorsa tabi ozaman bırakan çok oluyor sigarayı alkollü
Suan bende hamileyim sigarayi biraktim esime kokusuyla tekrar baslatiyosun beri bari bende içeyim dedim artik evde icmiyo bazen kapiyi aciyorum kosa kosa banyoya gidiyo dislerini fircalamayaÖyle yaptığım zamanda trip attı iyi öpme diye öpmedi yine üzülen ben
benimkide de balkonda içiyor ama içiyor işte biraz azaltsın baska hiç birsey istemiyorumSuan bende hamileyim sigarayi biraktim esime kokusuyla tekrar baslatiyosun beri bari bende içeyim dedim artik evde icmiyo bazen kapiyi aciyorum kosa kosa banyoya gidiyo dislerini fircalamaya
canım sana bir fikir:Yaklaşık iki yıllık evliyim bebek bekliyoruz... Ben hamilelik hazırlığında bıraktım sigarayı... Hala canım istiyor biliyorum yani nasıl bişey.. Bırakmasını istemiyorum sadece günde 2,5_3 paket içmesin en fazla 15 tane içsin istiyorum... Kavgalar ediyorum konuşuyorum yok sabah gözünü açmadan sigara akşam uyumadan sigara... Ne cinsellik kaldı zaten gebelikten ne bişey... Bir grip olsa bir ay öksürüyor laf da ettirmiyor dr herşeye bi cevap veriyor..daha hayatın başındayız çok üzülüyorumne yapacağım bilmiyorum... bugun iyice kavga edeceğim.. Bi duası yada bi çay felan yok mu tiksinse ya.. Hep bi bahane önce cocuk olsun sonra cocuk doğsun yok şu stres geçsin... E insan hayatında stres mi biter ağlayacam artık bi çözüm bulalım ya napayım ne edeyim... Eşim gözümün önünde sanki intihar ediyor isteye isteye
Deneyebilirimcanım sana bir fikir:
ben annemin sigara paketini gizlice alıp 5-6 tane sigaranın içine toz şeker koymuştum.. içindeki tütünü çıkartma ucundan dök 1-2 minicik parça bile gitse içine yanınca ağızda çok pis tat bırakıyor.. annem 2-3 ay ağzına sigara sürememişti mide bulantısından..
tabi bir zaman sonra gidip söledim ben böle böle yaptım die.. bunun üstüne değil ama tekrar başladı.. yani biraz uzak tutabilirsin belki bıraktırabilirsin ama kafada bitirmeyen ve içmek isteyen insana bir şey yapamazsın..
kendin içmekle tehdit et napıcak ozaman denedinmibenimkide de balkonda içiyor ama içiyor işte biraz azaltsın baska hiç birsey istemiyorum
kız güldürdün beniUyurken şiddetli bi tokat çarp. Uyanınca uyuyor numarası yaparsın. O da gaibden der. Sende rüyamda sigara yı bıraksın yoksa daha başka şeyler olur diyorlardı öyle gördüm dersin. Tırsar zaaaarrr . Umut fakirin ekmeği.
bende baslayacam cocuk doğunca dedim kızıyo bide :)kendin içmekle tehdit et napıcak ozaman denedinmi
işte bende sadece azaltmasını istiyorum işte2,5 -3 paket gerçekten çokmuş canım ya..En azından biraz azaltsaymış.
doğunca deme kokun geliyo çok cnm istiyo başlıycam de dene yanibende baslayacam cocuk doğunca dedim kızıyo bide :)
eşim bi dönem kullanmıs hatta onuda abartmıs fazlasıyla.. sonra daha zararlı olunca bırakmıs onuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?