Yardım edin :( Sigara içmek var... yemek var... Ne yapacağım :(

Off Off inşallah biz öyle olmayız

yazıyı okuyunca bir an ben yazdım sandım ayyyyynı cinsellik ve 3 paket kısmı pek tutumadı ama diğer her şey aynı ..yani ben artık pes ettim çünkü ben açık açık sordum sigarayı bırakamıyor musun bırakmak mı istemiyorsun die bırakmak istemediğini söyledi istemeyen adama hiiiç bişey yapamazsın kendisi isticek ki bırakmak için kendisi ürünler kullanacak ..

ama eczanelere danşabilirsin bence bu konuda çaktırmadan yemeğine içeçeğine koyabilecğein bir şey vardır mutlaka

Bırakmak istemediğini biliyorum canım bırakda demiyorum ki sadece azalmasını istiyorum artık

Gunde 2-3 paket nedir ya,
Birini sondurmeden digerini yakiyor galiba.
Sigara icmekten çıkmış onun durumu.

Ben sigarayi bırakalı koskaca 2 gün oldu :)
Soyle ona cok zor azaltsa da olur

Zor bir durum nasıl bırakır bilemiyorum çünkü kendi istemesi lazım
Mesela ben sigara içen biriyle yaşayamam eşimle sevgiliyken içiyordu bıraktı şükür yoksa zaten olmazdı hiç bir şekilde

Sigara var yemek var demissiniz yemek var ne demek?
Sigaradan tiksindirici bi cay vardi ama sigaradan daha zararliymis birde filtreler var belki ise yarar

leş gibi kokuyodur, tabir için kusura bakma ama 3 paket sgaranın tek çağrışımı bu oldu bende
eğer hastanede falan çalışıyosa, hemşireyi, sekreteri, diğer doktorları, idareyi kandırmayı deneyin, hastalar kokudan rahatsız, şikayet alıyoruz diye
ben böyle bi sigara kokan dr.a denk geldim, üstelik çocuk dr.u
korkunç bir şey
hastalar şikayetçi noktasından vursanız ?

Gunde 2-3 paket nedir ya,
Birini sondurmeden digerini yakiyor galiba.
Sigara icmekten çıkmış onun durumu.

Ben sigarayi bırakalı koskaca 2 gün oldu :)
Soyle ona cok zor azaltsa da olur

Zor bir durum nasıl bırakır bilemiyorum çünkü kendi istemesi lazım
Mesela ben sigara içen biriyle yaşayamam eşimle sevgiliyken içiyordu bıraktı şükür yoksa zaten olmazdı hiç bir şekilde
sadece azaltsın istiyorum zaten baska bişe istemiyorum... Bende kullanıyordum gebelikten dolayı bıraktım ama sonra keyif için içerim bırakmam canın istiyor cunku anlıyorum onu ama dediğim gibi yemesin... Günde yarım paket felan içsin istiyorum sadece ama böyle intihardan farksıZ

Dağbaşı bi Köyde sadece eşim ve ben calısıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…