bence bırak gıtsın mutlaka gerı dönecektır ama asla barısma senı sevse ben sıkıldım dıyıp gıdemez sana baskasıyla beraber olabılırsın dıyemez cok ayıpp
yani tabı bıraz zor olcak hazmetmen ama etmek zorundasın sana layık degılmıs dıye dusunEvet ayrılıktan daha çok kalbimi kırdı bu laf. Benim içim yanıyor onun başkasıyla olduğunu düşününce.. Bu kadar kolay söyleyebildiğine göre artık hiç bir duygusu kalmamış anlaşılan.
Kesinlikle çok haklısınız. Şuan beni bıraktığı durumda aynen bu.. Ben onunla konuşmasam o benimle gene görüşmeye konuşmaya devam edecekti. Belki o anlarda aklında biri yoksa da şuan belki vardır. Bu düşünce o kadar dayanılmaz kinasıl geçicek bilmiyorum
Hemen birilerini aramaya baslamaz demissiniz ama son 7-8 aydir uzakmissiniz zaten .iliskiniz bittikten sonra değil devam ederken baska birilerini aramaya başlamış yada bulmus olabilir.buna benzer bi durum yaşamıştım.kararsizlik yaşamış bence.iliskiniz devam ederken başka biriyle sizin aranizda gidip gelmiş..sizinlede 3 yil devam eden bi birlikteligi varmis kolay kolay kopamamis.bence daha fazla kendinizi uzmeyin..İnşallah döner. Ama araya başka birileri girerse dayanamam. Onu bu kadar severken başkasıyla olmasını kaldıramamdedim hiç mi yoksunluk hissetmedin o da hiç hissetmez miyim üç yıllık birliktelik var dedi.. Umarım hemen birilerini aramaya başlamaz.
bir insan sevgi ilgi görmediği birini neden ister ben bunu anlayamıyorum.Sevmediğini biliyorum ama işte insan kendine yediremiyor.. Onu çok seviyorum o yüzden çok zor geliyor.. Hala dönmesini bekliyorum
Ben snu anlamiyorum seni takmayan adam neden senin vazgecilmezin oluyor. Seni cepte tutuyor baskasina yöneliyor bariz ortada ve hala kusura bakma da yapismissin. Adam arama diyor ariyorsun gelme diyor gidiyorsun. Yeterrrr bu kadar gururunu ayaklar altina alman. Otur ders çalış daha iyileri cikar.Arkadaşlar merhaba, üç yıllık sevgilim haziran başında ayrılmak istemişti. Uzakta olduğu için ve işleri çok yoğun olduğu için beni ve ilişkimizi düşünecek zamanı olmamış bu da onu benden soğutmuş.. o zamanlar uzaktık yaklaşık 7 8 aydır birbirimizi görmüyorduk ben de belki görüşürsek her şey düzelir diye düşünmüştüm benim istememle tekrar görüşmeye başlamıştık. Yaklaşık 3 ay boyunca arkadaş gibi buluştuk her gün konuştuk. Ama bir türlü sevgili gibi davranmıyordu bana. En sonunda dayanamadım bunu bir sonuca vardıralım dedim. O da ben sana ayrılalım derken araya mesafe koyalım birbirmizi özleyelim demek istemiştim ama sen fırsat vermedin dedi. Yani üç ay boyunca benimle görüştü konuştu herşeyini paylaştı ama ben fırsat vermemiş oldum.. İnanın çoğu zaman o yazmadan yazmadım o görüşmek istemedikçe ben de istemedim. Ama fırsat vermeyen ben oldum.. Hatta instagramda yorum yapanları bile kıskandı bu süreçte.. Bu konuşma sonunda tamam dedim al fırsat senin olsun bir süre görüşmeyelim dedim. Yaklaşık üç hafta olduğu zaman artık dayanamadım bu belirsizliğe, şimdiye kadar özlemeyen adam artık daha özlemez diye düşündüm ve yazdım ona. Artık ucu açık bir ilişki istemediğimi bunu bi karara vardırmamız gerektiğini söyledim. O da benden bunun cevabını alamayacaksın dedi. Dedim neden kesin bitirmiyorsun o zaman ben seni devam etmemiz için zorlamıyorum ki dedim. O da işte sen sürelere çok takılıyorsun üç hafta boyunca aramadım diye hiç mi aramayacağım anlamına geliyor dedi. Sayılara takılma zamanın akışına bırak dedi. Ben de ona kpss için hazırlanmaya başladığımı o yüzden kafamın rahat olması açısından bunları konuşmak istediğimi söyledim. O da hiç birşey senin hayatından önemli değil o yüzden sen sınavına odaklan dedi. Yani kısaca terketti beni. Sizce böyle biri geri döner mi ? Çok üzgünüm 3 yılın sonunda ilk defa onsuz kaldım.Aramızda sorunlar bile yoktu. Doğru düzgün kavga bile etmezdik. Geri dönmesini çok istiyorum, onsuz yapamıcağımı hissediyorum. Sizce napayım ? Geri döner mi ?
Arkadaşlar merhaba, üç yıllık sevgilim haziran başında ayrılmak istemişti. Uzakta olduğu için ve işleri çok yoğun olduğu için beni ve ilişkimizi düşünecek zamanı olmamış bu da onu benden soğutmuş.. o zamanlar uzaktık yaklaşık 7 8 aydır birbirimizi görmüyorduk ben de belki görüşürsek her şey düzelir diye düşünmüştüm benim istememle tekrar görüşmeye başlamıştık. Yaklaşık 3 ay boyunca arkadaş gibi buluştuk her gün konuştuk. Ama bir türlü sevgili gibi davranmıyordu bana. En sonunda dayanamadım bunu bir sonuca vardıralım dedim. O da ben sana ayrılalım derken araya mesafe koyalım birbirmizi özleyelim demek istemiştim ama sen fırsat vermedin dedi. Yani üç ay boyunca benimle görüştü konuştu herşeyini paylaştı ama ben fırsat vermemiş oldum.. İnanın çoğu zaman o yazmadan yazmadım o görüşmek istemedikçe ben de istemedim. Ama fırsat vermeyen ben oldum.. Hatta instagramda yorum yapanları bile kıskandı bu süreçte.. Bu konuşma sonunda tamam dedim al fırsat senin olsun bir süre görüşmeyelim dedim. Yaklaşık üç hafta olduğu zaman artık dayanamadım bu belirsizliğe, şimdiye kadar özlemeyen adam artık daha özlemez diye düşündüm ve yazdım ona. Artık ucu açık bir ilişki istemediğimi bunu bi karara vardırmamız gerektiğini söyledim. O da benden bunun cevabını alamayacaksın dedi. Dedim neden kesin bitirmiyorsun o zaman ben seni devam etmemiz için zorlamıyorum ki dedim. O da işte sen sürelere çok takılıyorsun üç hafta boyunca aramadım diye hiç mi aramayacağım anlamına geliyor dedi. Sayılara takılma zamanın akışına bırak dedi. Ben de ona kpss için hazırlanmaya başladığımı o yüzden kafamın rahat olması açısından bunları konuşmak istediğimi söyledim. O da hiç birşey senin hayatından önemli değil o yüzden sen sınavına odaklan dedi. Yani kısaca terketti beni. Sizce böyle biri geri döner mi ? Çok üzgünüm 3 yılın sonunda ilk defa onsuz kaldım.Aramızda sorunlar bile yoktu. Doğru düzgün kavga bile etmezdik. Geri dönmesini çok istiyorum, onsuz yapamıcağımı hissediyorum. Sizce napayım ? Geri döner mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?