• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım edin ya çok kötüyüm:(

çok sağolun kızlar yaa inanın sizin yorumlarınızı aldıkça bana bi cesaret geliyo aslında benim hatam onunla konuşmak yığınla teklif geliyo çevredende sürekli iltifat alıyorum ama ilk defa bu öküz dedi bana bunları kendimi çok kötü hissettim çirkin olduğumu düşünmeye başlamıştım ama artık daha sağlıklı düşünebiliyorum o beni tavlayana kadar neler çekmişti ama artık zor görür yüzümü 14 şubatta çok güzel bi iz bırakıcam onda.şu yaz gelsin ameliyatımıda olayım uzun bi tatile çıkıcam kendimi toplamış biri olarak karşısına çıkıcam ama yüz vermiycem tabi :umursamaz:

Bence senin böyle bir şey yapman anlamsız..Sen onu terk edip gittiğin zaman onun çekeceğini düşünüyorsun ama senin için de kolay olmayacaktır.
Senin ilişkin bu, senin kadar iyi kimse bilemez. Eğer gerçekten seni seviyorsa bunu çok açık bir şekilde gösterir.Her ne kadar seni kırdıysa da..Yine de bugüne kadar sana verdiği desteği görmezden gelmemelisin, eğer gerçekten verdiyse tabi..
Farklı da olsa benzerlik olan durumları ben de yaşadım. Bana destek verdiği zamanlarda beni zorladığı ve kırdığı dönemler oldu. Gerçekten çok destek vermeye çabaladı. O da yıprandı.
Onun çaba gösterip göstermediğini ancak sen görebilirsin oturup sakin düşünerek.
Eğer ki hiç çaba göstermediyse bir dakika bile bekleme sana zarar derim
Ama eğer çaba gösteriyorsa, onun da zorlandığını unutma. Bir anlık sinirle söylenmiş söz de olabilir..3 senelik emek var ortada belli ki öylesine bir ilişki değil...
Sakin bir şekilde "bana bunu yaptı, nasıl yapar"dan çok ne yapmam doğru olur diye düşün..
Kötü gününde sana destek vermeyeni yanında tutma değmez..Ama sana destek verenin de senin için bir yandan da üzüldüğünü unutma, onun için de kolay değil..

nerdeyse 3 seneye yakın bi ilişkimiz var ama bu sene benim sınavlarım ve hastalığım olduğu için depresyona girdim nerdeyse ruh gibi yaşıyorum psikolojim bozuldu kendimi saldım zaten gittiğim okuluda sevmiyorum bu yüzden bu lise dönemim baya bi sarsıntılı geçti kendime hiç bakamıyorum canım istemiyo zaten haziranda ameliyat olcam sevgilimse bana destek olacağı yerde daha şikayet ediyo bana hep kızıyo yok sen böylesin yok sen şöylesin artık iyice bunaldım bana çapulcular gibi giyiniyosun kendine hiç bakmıyosun sürekli beş karış suratla geziyosun dedi iyide benim bu kadar derdim varken ben nasıl bişiy yokmuş gibi gülüp eğleniyim.bugünde bana buluşalım eğer aynı olursa ayrılalım dedimafoldumbenbana yardım edin yaa bi yorum yapın siz olsanız napardınız?lütfen bi akıl verin.

Kendi hayatına bir düzen vermelisin,daha hayatın başında,omzuna yükler yığılmamışken böyle yaslanacak birini aramak niye?sağlam bas yere ayaklarını kendin için yaşa,ye iç giyin.Sonuçta giyimimize,dış görünümümüze gösterdiğimiz önem,karşıdakı ınsana duyulan saygının da ıfadesıdır.Tüek filmi değil hayat,ne o oyle hep melankoli ,şu amelıyat mevzsunu açar mısın merak ettım,

Back
X