• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım edin ya :(

Irene Adler

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2014
53
7
18
Sevgilimle bi hafta boyunca konuşmadık basit bi sebebi olan bi kavga ettik sadece ben aşırı sinirlenmiştim ama ağzıma ne gelirse söyledim ondan sonra şehir dışına çıkmam gerekti sürekli mesaj atmama ragmen bana cevap vermedi bir hafta boyunca bende başkasımı var diye şüphelendim bi de şehir dışında olunca.. neyse bi ay dışardaydım ve bana kötü davranıyodu sürekli kavga ediyoduk hatta bi kere beni istemediğini bile söyledi neyse hiç böyle şeyler yapmadığı için annesini aradım oda bana abimin sevgilimi arayıp onu tehdit ettiğini söyledi saatlerce annesiyle konuştum babasıyla konuştum hiç kimsenin ona zarar vermiceğini felan söyledim gerçektende abim öyle bişi yapmaz sadece abi gibi davranmak istedi heralde neyse annesi korktuğu için benden ayrılmak istediğini söyledi sonra annesiyle felan konuşmuş ondan sonra düzeldi aramız bana normal davranıyo ama en ufak bi tartışmada beni aldattığı aklıma geliyo acaba yapmışmıdır diye gerçekten bi ay boyunca ne kadar kalbimin kırıldığını anlatamam yani hiç beklemediğim şeeylerdi çok ağladım bi ay zehir oldu yani bana sizce yapmış mıdır çok korkuyorum yüine aynı şeyleri yaşıcam dicem eğer yapmışsa affedemem böyle bişeyi onu kaybetmekte istemiyorum çok kötüyüm ya

Sevgilimle bi hafta boyunca konuşmadık basit bi sebebi olan bi kavga ettik sadece ben aşırı sinirlenmiştim ama ağzıma ne gelirse söyledim ondan sonra şehir dışına çıkmam gerekti sürekli mesaj atmama ragmen bana cevap vermedi bir hafta boyunca bende başkasımı var diye şüphelendim bi de şehir dışında olunca.. neyse bi ay dışardaydım ve bana kötü davranıyodu sürekli kavga ediyoduk hatta bi kere beni istemediğini bile söyledi neyse hiç böyle şeyler yapmadığı için annesini aradım oda bana abimin sevgilimi arayıp onu tehdit ettiğini söyledi saatlerce annesiyle konuştum babasıyla konuştum hiç kimsenin ona zarar vermiceğini felan söyledim gerçektende abim öyle bişi yapmaz sadece abi gibi davranmak istedi heralde neyse annesi korktuğu için benden ayrılmak istediğini söyledi sonra annesiyle felan konuşmuş ondan sonra düzeldi aramız bana normal davranıyo ama en ufak bi tartışmada beni aldattığı aklıma geliyo acaba yapmışmıdır diye gerçekten bi ay boyunca ne kadar kalbimin kırıldığını anlatamam yani hiç beklemediğim şeeylerdi çok ağladım bi ay zehir oldu yani bana sizce yapmış mıdır çok korkuyorum yüine aynı şeyleri yaşıcam dicem eğer yapmışsa affedemem böyle bişeyi onu kaybetmekte istemiyorum çok kötüyüm ya

Yaşlar kaç sizin acaba?

Aklına neden geliyor hismi ediyorsun acaba gülüm erkk milleti ne olacağı belli olmz sevgilisin zatn çok körü körüne bağlanma anlaşmıycsğınz noktada ayrılınca çok üzülmeyesin. Gittiği yere kadr ..

yaşımı söylicem ergenlik diceksiniz ben 18 o 19 yaşında doğal olarak ailem istemiyo bu durumu 2 yıldır birlikteyiz bütün zorluklara rağmen ailemden kimse görüştüğümüzü bilmiyo öğrendiklerinde abim yine konuşmuştu onunla ama ciddiye almamıştı yani sevgilim öyle şeylerden korkacak olsa iki yıldır ayrılırdı zaten vazgeçmek istemeyen bi insan hatta ilerde evlenmekte istiyo yani babam vermesede onu ikna edeceğini felanda söylemişti yani durum annesine anlattığı gibi değil eminim moralimi bozan o niye yaptın onca şeyi bana diyom ne bilim diyo sana haksızlık ettiğimin farkındayım diyo bende bişi diyemiyom

ne kadar laçka bir ilişki, sevgilin sana seni istemediğini söyleyince annesini niye arıyosun ki

çoğunuz benden büyüksünüzdür çoğunuz evlisiniz veya çok ayrılık yaşamışlığınız vardır tecrübelisiniz diye soruyorum dalga geçin veya aşşağılayın diye değil yaşım küçük belki saçma geliyo size yazdıklarım ama ben bunları yaşıyorum hissettiğim herşey gerçek sevgim gerçek sonuçta bunun çocuklukla gençlikle alakası yok belki ilerde evlenicez çok ağlayıp çok üzüldüğüm şeyler yaşadım ondan ayrılınca ne hale geldiğimi kendim gördüm daha fazla sizde üstüme gelmesiz sadece beni anlayan insanlar yorum yapsa olmuyo mu

ne kadar laçka bir ilişki, sevgilin sana seni istemediğini söyleyince annesini niye arıyosun ki
çünkü beni sevdiğini biliyorum başka bişeye moralimi bozuk diye düşündüm evde kötü bişey mi yaşadı acaba başka bi sorunumu var diye düşündüm eğer onun beni gerçekten istemediğini düşünsem hiç uğraşmazdım zaten iyikide aramışım ondan sonra düzeldi çünkü

çünkü beni sevdiğini biliyorum başka bişeye moralimi bozuk diye düşündüm evde kötü bişey mi yaşadı acaba başka bi sorunumu var diye düşündüm eğer onun beni gerçekten istemediğini düşünsem hiç uğraşmazdım zaten iyikide aramışım ondan sonra düzeldi çünkü

sizin aranızda iletişim sorunu var

Onunla evleneceksin diye bi kaide yok canım bi kere bu düşünceyi bi tarafa bırak hatalar yapma cinsel Olark sakın dikkt et.ayrıca anlıyrm seni bizde geçtik senn yaşında böyle şeylerden emin ol şimdi anlamzsın ilerde gülüp geçersn anı olarak kalır .

Gerçekten ikinizde çocuksunuz, öncelikle ikinizin de bu ilişki için büyümesi şart. ..

Back
X