- 28 Ekim 2014
- 53
- 7
- 18
- Konu Sahibi Irene Adler
Sevgilimle bi hafta boyunca konuşmadık basit bi sebebi olan bi kavga ettik sadece ben aşırı sinirlenmiştim ama ağzıma ne gelirse söyledim ondan sonra şehir dışına çıkmam gerekti sürekli mesaj atmama ragmen bana cevap vermedi bir hafta boyunca bende başkasımı var diye şüphelendim bi de şehir dışında olunca.. neyse bi ay dışardaydım ve bana kötü davranıyodu sürekli kavga ediyoduk hatta bi kere beni istemediğini bile söyledi neyse hiç böyle şeyler yapmadığı için annesini aradım oda bana abimin sevgilimi arayıp onu tehdit ettiğini söyledi saatlerce annesiyle konuştum babasıyla konuştum hiç kimsenin ona zarar vermiceğini felan söyledim gerçektende abim öyle bişi yapmaz sadece abi gibi davranmak istedi heralde neyse annesi korktuğu için benden ayrılmak istediğini söyledi sonra annesiyle felan konuşmuş ondan sonra düzeldi aramız bana normal davranıyo ama en ufak bi tartışmada beni aldattığı aklıma geliyo acaba yapmışmıdır diye gerçekten bi ay boyunca ne kadar kalbimin kırıldığını anlatamam yani hiç beklemediğim şeeylerdi çok ağladım bi ay zehir oldu yani bana sizce yapmış mıdır çok korkuyorum yüine aynı şeyleri yaşıcam dicem eğer yapmışsa affedemem böyle bişeyi onu kaybetmekte istemiyorum çok kötüyüm ya