- 24 Ekim 2017
- 3.276
- 3.056
- 133
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
Bunun cevabını bilsem buraya sormazdım, özür dilicem falan mı dedim ben ne alaka yani ?Sen yaz küfür etsen de engellesen de seviyorum de hatta özür de dile devam edin emi.
Senin istediğin olmayacak o özür dilemeyecek sende burnunu sürtemeyeceksin. Yahu sana küfür eden adamın burnunu nasıl sürtecen az mantıklı ol azcık bak minnacık.
Keşke buradaki bazı ablalarım da sizin gibi olsaBende bazen bunu anlamiyorum. Danis bize Ama Sana akil veremeyiz ki kendi secimin ve kendi secimini yapmak zorundasin: ben Sana ayril demem zaten Benim haddime degil bunu soylemek.
- seviyormusun?
- asikmisin?
- gururlumusun?
- guveniyormusun?
- Onsuz yapabilirmisin?
- saygi var mi?
- onunla konusabilirmisin?
Keşke buradaki bazı ablalarım da sizin gibi olsa
Engelledi baktı ki ulaşmadın engeli kaldırdı ki yaz diye. Ne yapmaya çalıştığını söylüyoruz işte adam alışmış küfür etse de engeli bassa da döneceğine rahat takılıyor olay bu.Bunun cevabını bilsem buraya sormazdım, özür dilicem falan mı dedim ben ne alaka yani ?
Bana aramız iyiykrn acayip iyi davranıyor abla şimdiki amacı ne olabilir engeli kaldırıpta neden ses seda tok yaniNişanlıyken ayağına taş değse
- bişeyin varmı hayatım ..
Evlenince ayağına taş değse
- gözün körmü koca taşı görmedin ne sakar kadınsın sen ...
OLUR ...
Seninki daha sevgiliyken küfür ediyor !!! Evlenince ne olacak acaba bi düşün istersen ? Şu vazgeçilmez izlenimi verip milletin kıçını kaldırmaktan nezamn vazgeçeceksiniz
Şimdiki amacı ne olur hala ses seda Yok abla ya ben artık kendimi geri çekicem cidden ayrılmak istiyorum izlenimi vericem ablaEngelledi baktı ki ulaşmadın engeli kaldırdı ki yaz diye. Ne yapmaya çalıştığını söylüyoruz işte adam alışmış küfür etse de engeli bassa da döneceğine rahat takılıyor olay bu.
Tamamdır abla ama şimdiki amacı ne yani kafam karıştı benden mi adım bekliyo daha çok bekler gerçiZaman Tani Kendine nisanli sureci zaten daha Cok bir birini tanimak dir. kufur konusunu bilmiyorum Ama biraz Kendine Zaman tani ve kafani topla. Suan aniden karar verme. Iliski Cok emek isteyen bi sey ve bi kararla hersey yikilabilir. Bi muddet konusmayin bir birinizle. Ve O sirada liste yapin kendinize iyi huylarini yazin ve degisik sevmediniz huylarini yazin ve degistirmek istediniz seyleri yazin. Sonra kendinize sorun...onunla bir omur gecirebilirmiyim hazirmiyim?
Bana aramız iyiykrn acayip iyi davranıyor abla şimdiki amacı ne olabilir engeli kaldırıpta neden ses seda tok yani
O kadar yapacak birisi değil aldatma hele öyle bi karakterde değil Allah korusunŞimdiden küfür eden yarın bir gün el kaldırır aldatirda...
Kendine bu eziyet niye ?
Neden bu denli ödün vermek?
Göz göre göre ateşe atmak kendini?
"Seviyorum falan filan fesmekan" diyeceksin...
Sormadım farzet...
Bu kadar emin konuşma benceO kadar yapacak birisi değil aldatma hele öyle bi karakterde değil Allah korusun
Tabii ki abla ama belli ediyo insan kendini sizce neden ses seda YokBu kadar emin konuşma bence
Daha küçüksün sanırım
Ummadığın taş baş yarar unutma.
Başkasına sormuşsun ama ben yazayım. Dönüp özür dile diye bekliyor. Geçmiş siniri şimdi egosunu pohpohlatmak istiyor.Bana aramız iyiykrn acayip iyi davranıyor abla şimdiki amacı ne olabilir engeli kaldırıpta neden ses seda tok yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?