Yardım edin yaptığı şeyin amacı ne

Ben adım atmayınca ne olur ?

Bana aramız iyiykrn acayip iyi davranıyor abla şimdiki amacı ne olabilir engeli kaldırıpta neden ses seda tok yani
Sen yazma valla bekle kaldırma kıçını olmadı sen engelle ... Ona laf sokmalı paylaşım filan yapma .. Umrunda değilmiş gibi davran .. Yalvar yakar olup onun yaptığı küfürü Hatay'ı normalleştirme canım ... O atsın ilk adım .. Kendini ağırdan sat acık !! Dinle beni bak Can'ım yaşın küçük daha belli
Kırmak istemiyorum seni ama şimdi özür dilese bile kabul etme ayrıl diyecwğim ama anlaşılan sen pek ayrılmak istemiyorsun :) ama bari ilk Adımı sem atma

Ben adım atmayınca ne olur ?
Tahmin ediyorum şu an çeşitli ihtimaller var çünkü. İlk düşündüğüm sana olta atar, bi iki kelime yazar sen bülbül gibi şakırsın istediğini alır.
Ya hiç umursamaz günler geçer, sonra o çok seviyomuş tüm suç seninmiş gibi gelir biraz duygu sömürüsü yapıp vicdanına oynar
Yada hiç sallamaz bile seni. İster yazarsıın ister yazmazsın.
Ama şu ihtimallerden bile ne kadar karaktersiz gözüktüğünü görüyo musun?

Beni kontrol ediyor sma arama mesaj Yok ne zaman sizce adım atar

Sabir li olman gerekiyor. Kafasina dank eder ve guclu oldunu goster boyun egmeyin su erkeklere ya. Sen Elinden gelen Herseyi yaptin biraz Sevgisini saygisini gostersin az gururlu ol ve guclu bayan oldunu goster.
Tamamdır sabırla bekleyeceğim çok teşekkür ederim dün bugün konuşmadık aramaya mesaj atmaya niyeti Yok herhalde

Tamamdır sabırla bekleyeceğim çok teşekkür ederim dün bugün konuşmadık aramaya mesaj atmaya niyeti Yok herhalde

Canim erkekler bayanlar gibi degildir. Bayanlar sabirsizdir erkekler egolarini tatmin etmeleri icin Cok sabirlidirlar... Yani inan 1 hafta bile surebilir. Yani Sen yeterli sabirli ol kafayi takma okadar seviyorsa senindir zaten sevmiyorsa Senin hic olmamistir.

Beni kontrol ediyor sma arama mesaj Yok ne zaman sizce adım atar
Erkekler en hızlı ne zaman adım atar biliyo musun? Kaybedeceğini anladığı an!
Yani bu ne demek. S*ktir ediceksin düşünmüceksin. Telefonun başında onu beklemiceksin. Gez toz eğlen ya.. Takma şu adamı kafaya. Yazınca cevap verme gerekiyosa kapında yatsın çevir kafanı. Burun sürtmek dedikleri bu işte.
Sen yanlış yapıyosun

Adım atsa bu dediklerini yapıcam ama bi haber arama adım Yok yani bunları yapmam için sabırla bekliycem mecbur, sizce 1 haftayı geçer mi bana en son siliyorum seni engelliyorum arama beni bi daha falan demişti ama engeli kaldırdı ve durumlarıma bakıyo :/ kafam karışık

Ya şimdi bunun adım atmasıyla ne alakası var? Madem iletişiminiz stalk üzerinden dönüyo git eğlendiğin arkadaşlarınla ağzın kulaklarında fotoğrafını paylaş.
Yada git bi buket çiçek al çiçekle çok güzel resmini koy. Kim almış desin.
Niye bağımlısın bu kadar bu adama? Ayrıl demeyin diye yüz kere yazmışsın. Hem de buraya? Bir sürü kadın bu odun adamlarla dertlerini anlatırken üstelik? Okumuyor musun onları? Evlenmeyi düşünüyosun bir de? Sinirlenip kapının önüne koyduğunda seni yine konu mu açıcaksın sokaktan?
Önceki konunu da okumuştum çok sinirlenmiştim sana..

Haklısın, Buket çiçek koysam numarasını falan değişir herhalde kafayı yer yani, ayrıl demeyiniz sebebi denemek istiyorum hep bende suç buluyor vs, neyse başka ne yapabilirim cidden uyguluycam önerilerinizi bekliyorum

Ayrılmama sebebin denemek istemek mi gerçekten? Gözüm seğiriyo şu an..
Canım uygulayacaksan en önemli önerim ayrılman. Bu ruh halinden kurtar kendini. Koskoca adamı sen mi değiştiriceksin?

Canım uygulayacaksan en önemli önerim ayrılman. Bu ruh halinden kurtar kendini. Koskoca adamı sen mi değiştiriceksin?

Konu sahibi "sabit fikirli" ama ısrarla öneri isteyip isteyip "ama neden cevap vermiyor ama söyle ama böyle"

Değiştirmek değil denemek istiyorum iyi olacak diye umut ediyorum, Kaderimizde alnımızda ne olacaksa onu yaşamasan ölmiycez, Allah hayırlı etsin diyorum ben
Yapabileceğim en iyi şekilde düzeltmeye bu durumları adamı değil, düzeltmeye çalışıcam oldu oldu olmadı zaten ayrılık olur
Ben direk ayrıl diyenleri anlayamıyorum her çey bu kadar kolay yaşanmıyor her şey bu kadar kolay bitmemeli emek çaba fedakarlık her şey lazım

Sen kamikaze pilotu gibi davranıyosun. Denersin tabiki pilotluğu ama sonunda ölürsün. Bu işler böyle.. Sen göz göre göre bodozlama dal, sonra herşey iyi olacak.
Hem ne demek kaderimizde var? Benim allah inancım yoktur ama dini de bilirim. Kader dediğini allah bilir ama sana her zaman yol ayrımları sunar. Sen seçersin kaderini. Misal, adam senle konuşmuyo sende konuşma bitsin. Kaderimiz buymuş de.
Gerçekten diğer üyeye katılıyorum. Su katılmamış bir sabit fikirlilik..
Ananemin söylediği bi laf vardır çok severim. Kendi düşen ağlamaz, iki gözü bir çıkarmış. Sen o başını nasıl vurucaksın duvarlara bi bilsen. Bu söylediklerimiz gelecek bir bir aklına daha da çok pişman olacaksın ben ne yapmışım nasıl körmüşüm diye

Hani bende biliyorum ayrılmasını falan ben sizi burda büyük olarak gördüm fikirlerinize deşer verdim ayrılmadan önce ne yapabilirim çare aramak varken neden bahaneyle bitireyim ablalarım, son kez sizden ne yapabilirim onu sordum bu yani

Tek taraflı hiç bir şey olmaz.
Zamanla anlarsın yıllar sonra bi bakarsın
Hep senden gitmiş..
Niye hep çabalayan sen olacaksın?
Niye ödün veren ?
Düzeltmeye çalışan?
Uğraşan ömrünü feda eden?

Sana abla tavsiyesi
Nasıl başlarsa öyle katlanarak gider her şey..

Inşallah mutlu olursun..

Tamam konuşmazsa konuşmam yani kader de derim ben sabit filirliysem siz de inatsınız ama ben burda çare arıyorum yardımcı olacaksanız yazın ne kadar güzel akıl verenler var kınamak için yazacaksanız hiç yazmayın yani artık derdimi anlatamıyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…