Yardım edin yaptığı şeyin amacı ne

Ya tabii ki öyle o zaman çabalayan hep sen olma ödün verme açma takma vs bi de böyle dene soğumaya çalış bakalım ne olacak vs diyin ben zaten bilirim ayrılmasını falan, bi kardeşiniz olarak görüp bu tür akıl verirkerseniz çok makbule geçer şimdiden Allah razı olsun Benin’le ilgilendiniz çok sağolun

Evet katılıyorum
Ben inancliyim ve evet allah iki yol sunar insana doğru yanlış
Ki bazı kullarına bazı şeyleri bastan gösterir..
Gerisi kullara kalmıştır hangi yolu seçeceği sen elinden geleni yaparsın yine o olur ha bak o zaman kaderdir
Ama çoğu şeyi kulun iradesine bırakır yaradan..
Ve bir ayette buyurur

Allah kullara zulm etmez kullar kendilerine zulm ederler.... ❤

Bende sana fikir verdim, elimden geldiğince de yardımcı olmaya çalışıyorum. Görünen köy kılavuz istemez derler ya neler olacağını yazdım sana. Ama bunlara kınama olarak bakıyosun. Kötü oldukları için kırılıyosun. Kendini bu duruma koyup bi düşün. Gerçekten benim dediğim gibi olursa sonu değer mi diye?
Değer diyosan devam et çalış çabala ödün ver.. Değmezse tekrar yazarsın bana konuşuruz.
Hakkında hayırlısı olsun.

Kuzum bizim "firkirmizi" isteyip şöyle deyin böyle deyin diyorsun ?
E bunlar senin fikrin oluyor bizim olmuyor ki..

Çok sağolın Ağzınıza bana yardımcı olmanıza çok teşekkür ederim bi kardeşiniz olarak gördünüz doğruları söylediniz kendinize göre ama bu doğrulara göre artı bende bi de yaşanmışlıklar hislerim duygularım anılarım var
Ödün vermiycem adım atmıycam inşallah bakalım ne olacak

Kuzum bizim "firkirmizi" isteyip şöyle deyin böyle deyin diyorsun ?
E bunlar senin fikrin oluyor bizim olmuyor ki..
Yok ben derdimi anlatamıyorum abla hep aynı şeyi söylüyorum “ayrılmayı bende biliyorum sizden çare istiyorum” konumuz bu yani bına göre konuşmak istiyorum

Annesi bile telefonu acmamis nişanlıyken bunu yapanlar evlenince burnundan getirir
Nisanlin su an senin burnunu surtuyor
Engelinide barisalim pismanim demen icin kaldirdi
Ya biraz agirdan sat kendini
Bi nazlan
Yok adam acmiyo sen anasini ariyosun
Bi sabırlı ol
Durum filanda atma
Sessiz ol hicbir atlimda paylasimda bulunma merak etsin

Vazgeçilmez olmak nasıl olur, nasıl kendimi değerli hissettiririm vs bunları söyleseniz bana hayatımda her zaman olması gereken şeyleri, çünkü ben bu aşk işlerini yaşamadım böyle şeyler bilmem yanımda arkadaşım varsa aaa böyle konuşur mu erkekle vs der şöyle ol böyle yap ulaşılmaz ol gizemli ol bu şu diyo ben bunları bilmiyorum

Annesini kavgamızdan önce aramıştım kavga sebebimiz annen bana açmadı sana açtı nişanlıma geri dön denemedin mi dedim demedim dedi sebep bu yani, tamam paylaşım yapmıyım peki ne sıklıkla whatsala gireyim? Pişmanım barışalım demezsem ne yapacak o

Whatsapp a girme sosyal medya son gorundulerini ya kapat yada girme
Seni merak etsin sonunda o arar iyimisin diye

Valla 2 kez nişan attım yine olsun atarım saygı yoksa hiç birşey yoktur bugün burnu sürter yarın yine aynı olur yaşayan biri olarak söylüyorum
Kimse sana ayrıl diyemez ama sende sana saygı duymayan fikirlerini önemsemeyen ve umurunda
olmadığın biriyle bir ömür geçirebilir misin?
Önce bunu sorgulamalısın .

Kimin burnu sürter ? Tabii ki herkes nişan da atabilir boşalabilir de kimse kimseyi yrgılayamaz kimin ne olacağı belli olmaz hayat bu her şey olur abla

Bazi bayanlar cok komik az önce evli cocuklu bir bayanin konusuna cevap yazip öneride bulundum..halbuki bilmiyordum..öncedende konu acip fikir sormuş burdaki üyelere..daha kac kere fikir sorulacak ayni yerde tekrar dolaşip dönülüyor...bir bakmisizki 10 yil sonra yine fikir almak icin konu acmis ayni bayan..gocam beni döviir ne yapim sizce....

Kocan bu severde doverde bak bizde 3 ogun dayak yiyoruz cok mutluyuz dememizi bekliyor heralde anlamadim ben onu

Bu dünyada kimse kınadığı şeyi yaşamadan ölmezmiş
Bence siz bu değerli sözü düşünün ve dalga geçip kınamak gülmek vs Allah korusun kimseye böyle şeyler yapmam, umarım yaşattığınızı kınadığınız şeyi yaşamazsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…