Yardım edin yaptığı şeyin amacı ne

Şimdi benim ne yapmam gerekiyor ? Ağzına söylediklerine sağlık ablacım çok sağol

Sakın arama canım. O aramazsa da bak önüne, daha çok gençsin ömrünü ona mi kızdı buna mi kızacak diye düşünerek geçirmeyeceğin için, sinirlendiğinde kalbini kırmaktan hic cekinmeyen seni hep cepte nasilsa diye üzüp duracak birinden kurtulduğun için sevin. Her şerde bir hayır vardir.

Rabbim bir kapıyı kapar birini açar. Kim bilir karşına kimler kimler çıkacak.

Ararsa da bence nişan dönemini biraz uzat. Onunla da açıkça konus. Bana güven vermiyorsun, ben arkamda dağ gibi duracak, ilişkisine de bana da değer veren bir erkek istiyorum de. Ayrıl diyemiyorum çünkü demeyin demişsin o yüzden en azından biraz süreyi uzat. Senin de zamanla toylugun gececek anlayacaksın bazı seyleri kuzum.

Çok teşekkür ederim ablacım, bu tavsiyelerini dinleyeceğim

Canim G geceninkralicesi okudugum kadari ile yazayim.
Adamin yasini bilmiyorum ama bunu seni garanti olarak gordugu icin yaptigi kesin.
Yani "nasilsa bana donecek, benden baska yolu yok; kufur de etsem, yerin dibine de soksam seviyor" diye dusunuyor ki bu cok kotu bu adam yarin obur gun daha neler yapmaz sana.
Yani; ben seni sevdiginden emin degilim. Uzuleceksin biliyorum ama seven saygi duyan bir adam kufur etmez evlenecegi kiza. Kaldi ki aramiyir sormuyormus. Bence seni elinde tutuyor. Son care evlenir, kendime baktiririm yine hayatima devam ederim diye. Sadakatli ve sevgi dolu biri olarak hissetmedim sanki. Yine de uzulme emi.

Arama.
Mesaj yazma.
Ararsa da soguk davran.
Net bir dil ile konus.
Amaci ne ise onu ancak o soyleyebilir.
Biz degil.
Ama uyanik ol.
Evlenince geri donusu zor olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…