- 21 Aralık 2017
- 2.024
- 2.161
- 133
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
Aramayacak olsa hala engelli olurdunEvet daha önceden de böyle olmuştu hep ama böyle yapmayınca o aramayacak mı
Neden 2 gündür aramadı o haldeAramayacak olsa hala engelli olurdun
Durumuna filanda bakmazdi
Senin zaaflarini ogrenmis
Sabirsizsin ve bunu kullaniyor
Yasadim canim hemde en agir seklini yasadim..maksadimda kimseyi kinamak alay etmek deyil....ama Allah herkeze akil mantik vermis..kimse bilemezki kari koca arasinda gecenleri....herkez ne yasadigini kendi bilir ..biz bilemeyiz..o yüzden bizim verdigimiz öneriler nekadar dogru olur karsi tarafin acisindan bilinmezBu dünyada kimse kınadığı şeyi yaşamadan ölmezmiş
Bence siz bu değerli sözü düşünün ve dalga geçip kınamak gülmek vs Allah korusun kimseye böyle şeyler yapmam, umarım yaşattığınızı kınadığınız şeyi yaşamazsınız
Yok alaycı bir şekilde kocası dövünce konu açarsınız falan gibisinden yazmışsınız Allah yaşatmasın bundan sonra inşallah kimsenin kötü olmasını istemem benYasadim canim hemde en agir seklini yasadim..maksadimda kimseyi kinamak alay etmek deyil....ama Allah herkeze akil mantik vermis..kimse bilemezki kari koca arasinda gecenleri....herkez ne yasadigini kendi bilir ..biz bilemeyiz..o yüzden bizim verdigimiz öneriler nekadar dogru olur karsi tarafin acisindan bilinmez
Senin aramani bekliyor dedim yaNeden 2 gündür aramadı o haldebu durum ben aramazsam daha ne kadar sürecek
İnan’ın ki aradığı zamanda yelkenler fora olmayacak, soğuk davranıcam
Hee konuda böyle o zaman bu sitede yazılanların hepsinin karşı tarafını bulup mu dinleyeceksiniz anlayamadım yaniNe olursa olsun karşi tarafida dinlemek lazim...biz burda sadece tek tarafli dinliyoruz
Tülay’a en son dedi ama arama beni bi daha engelliyorum siliyorum diye, bunları sebep çok ufacık bir sebep yârini, sizce siniri geçti engeli kaldırdı ve o arayacak öyle diyorsunuz bir de bana Allah’ından bul demiştiSenin aramani bekliyor dedim ya
Sabret bakacak aramiyorsun
Tulaay geri dön tulaaay diyecek
Yok canim alay falan deyilde ...ama cok kiziyorum ...asla butür seylerlen alay edilmez...hani 1 kere fikir alirsin ..onca bayanlar vakit ayirip fikir veriyo neden tekrar tekrar konu aciliyo..asil bu durum alay etmiş gibi bir durum oluyo..Yok alaycı bir şekilde kocası dövünce konu açarsınız falan gibisinden yazmışsınız Allah yaşatmasın bundan sonra inşallah kimsenin kötü olmasını istemem ben
Yani birazcik bisey biliyorsam adamin derdi seni hizaya getirmekTülay’a en son dedi ama arama beni bi daha engelliyorum siliyorum diye, bunları sebep çok ufacık bir sebep yârini, sizce siniri geçti engeli kaldırdı ve o arayacak öyle diyorsunuz bir de bana Allah’ından bul demişti
Fikir veriliyor ama bazı kişiler bazı şeyleri es geçiyorYok canim alay falan deyilde ...ama cok kiziyorum ...asla butür seylerlen alay edilmez...hani 1 kere fikir alirsin ..onca bayanlar vakit ayirip fikir veriyo neden tekrar tekrar konu aciliyo..asil bu durum alay etmiş gibi bir durum oluyo..
Evet kendisi bunu açıkça söylemişti zaten büdün dedikleriniz de önceden olan şeyler yani en kötü ne zaman bana adım atarYani birazcik bisey biliyorsam adamin derdi seni hizaya getirmek
Hayırlı geceler size de sağolınNeyse hanimlar..Allah yolunuzu acik etsin size iyi sohbetler...hayirli geceler..
Yani o nisanlinin sabrina kalmisEvet kendisi bunu açıkça söylemişti zaten büdün dedikleriniz de önceden olan şeyler yani en kötü ne zaman bana adım atar
Arama bi daha beni falan dedi ya gururuna yedirip geri adım atamıyo bi de kendisi iş için burada değildi Sevgililer gününde belki sürpriz yapıp gelebilir ondan mı arsmıyo acaba, çünkü konuşmuştuk gelince artık telafi için çiçek pasta alırsın falan diye ama hediyesini falan göndermişti ilgilenmişti telefondaYani birazcik bisey biliyorsam adamin derdi seni hizaya getirmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?