- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.972
- 798
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
Onda gurur var, sende niye yok?Arama bi daha beni falan dedi ya gururuna yedirip geri adım atamıyo bi de kendisi iş için burada değildi Sevgililer gününde belki sürpriz yapıp gelebilir ondan mı arsmıyo acaba, çünkü konuşmuştuk gelince artık telafi için çiçek pasta alırsın falan diye ama hediyesini falan göndermişti ilgilenmişti telefonda
Bana aramız iyiykrn acayip iyi davranıyor abla şimdiki amacı ne olabilir engeli kaldırıpta neden ses seda tok yani
Yaşın 20 imiş.Arama bi daha beni falan dedi ya gururuna yedirip geri adım atamıyo bi de kendisi iş için burada değildi Sevgililer gününde belki sürpriz yapıp gelebilir ondan mı arsmıyo acaba, çünkü konuşmuştuk gelince artık telafi için çiçek pasta alırsın falan diye ama hediyesini falan göndermişti ilgilenmişti telefonda
Buna sen inanıyor musun, telf sürekli elinde onu takip eden sen o aradığında soğuk mu davranacaksin? Daha önceki konuna da yazdım, hayatında bir mesgalen olsun, çalış ya da yardım kuruluşlarına basvur vs. Önce kendine saygın olsun herşeyden önemli olan sensin o değil. Ayrıca tek eğlencesi arabanın içinde arkadaşlarıyla içmek olan birinden hayır gelmez, üzgünüm ama gerçek bu, olaylara biraz dışarıdan bakmaya çalış, seni sevmiyor seven kufretmezNeden 2 gündür aramadı o haldebu durum ben aramazsam daha ne kadar sürecek
İnan’ın ki aradığı zamanda yelkenler fora olmayacak, soğuk davranıcam
Abla o kadar doğru söyledin ki bütün yazdıkların doğru yay olduğunu yazmış mışım önceden :)) yani bu durumda ne yapmaya çalışıyo sence ben şimdi ablaların yazdığı gibi ölü taklidi yapıcamYaşın 20 imiş.
Daha çok küçüksün.
Nişanlın yaymış.
Burçlara çok inanmasam da ben de bir Yayım.
Bunaltmaya gelemem. Sürekli mıçmıç ilgi alaka göstermem. Çok sırnaşandan uzak dururum.
Özetle, nişanlınla çok ilgili alakalı bir evlilik olacağını düşünme.
O özgürlüğünü herkesten, her şeyden çok sever. Kendisine karışılmasını sevmez. Başkalarına karışmayı da sevmez.
Yani senin de kendi kendine yetmeni, kendine özel alanın olmasını ister. Akıl ve mantığı aşktan daha çok önemser.
Deli gibi aşık kadından çok zeki, akıllı kadını sever, hayran olur.
İnşallah bu yazdıklarımı dikkate alırsın.
Bi de kendini Naz’a çekiyo özür dileyeceği yerde yaaaDeğecek kişiye fedakarlık yapılır biraz adamsa hem küfür edecek hem naz yapıcak olduuu böyle biri için parmağımı oynatmam biraz gurur biraz onur yaaa
Dinliyorum ablalarımı kendimi geri çekiyoeun durum falan da paylaşmıyorum bakalım ne olacak hem suçlu hem de güçlü olmaya çalışıyor dimi yaaNefesimi kestin vallahi ararmı ararmı... kardeşim burdakiler nerden bilsin ne zaman arar gelecegi göremiyoruz biz....
kaç kişi yazmış asla sen ablalarını dinle canım.. kesinlikle iletişime geçme sosyal meyda kullanma hiç birini... bak gör nasıl merak ediyor... yani ölü taklidi yap..
Aslında hiçbir şey yapmıyor.Abla o kadar doğru söyledin ki bütün yazdıkların doğru yay olduğunu yazmış mışım önceden :)) yani bu durumda ne yapmaya çalışıyo sence ben şimdi ablaların yazdığı gibi ölü taklidi yapıcam
Bende geri adım atmayınca ne olacak peki ? Birkaç ay benden ses seda çıkmayacak, o zaman o napacak ? Ya da o kadar bekleyebilir mi ? Bende sadece whatsapa giriyorum, bir şey falan paylaşmıyorum.Aslında hiçbir şey yapmıyor.
Çünkü seni merak etmiyor, etse arardı. Nişanlın meraktan ölmüyor, aksine normal yaşantısına devam ediyor.
Geri adım atacağını sanmıyorum çünkü büyük ihtimalle senin meseleleri büyüttüğünü düşünüyor.
En önemlisi, seni kaybetme korkusu yok. Er geç onu arayacağından emin.
Nişanlın rutin hayatına devam ediyor. Senin gibi 7/24 telefonla ilgilenmiyor yani.
Sen de onun gibi yap.
Çünkü sizin adım atmanızı bekliyor ben hatalıyım ne olur beni affet diye özür dilemenizi istiyor başka amacı yok.Şimdiki amacı ne olur hala ses seda Yok abla ya ben artık kendimi geri çekicem cidden ayrılmak istiyorum izlenimi vericem abla
Ben böyle yapmayınca ne olacak pekiÇünkü sizin adım atmanızı bekliyor ben hatalıyım ne olur beni affet diye özğr dilemenizi istiyor başka amacı yok.
Eğer seviyorsa pat diye arar zaten.Bende geri adım atmayınca ne olacak peki ? Birkaç ay benden ses seda çıkmayacak, o zaman o napacak ? Ya da o kadar bekleyebilir mi ? Bende sadece whatsapa giriyorum, bir şey falan paylaşmıyorum.
Birşey olacağını zannetmiyorum sen yapınca ha bak gördün mü bütün suç senin benim bir suçum yok diyecek ve bu ömrünün sonuna kadar devam edecek her kavganızda küsecek ve ilk adımı senden bekliyecek.Ben böyle yapmayınca ne olacak peki
Sabredip bekliycem, o aradıktan sonra normal hayatımıza döndüğümüz zamanda dediklerini yapıcam 1 arıyorsam hiç aramıcamEğer seviyorsa pat diye arar zaten.
Sen sabredip bekle.
Ben o riske giremem dersen, hiçbir şey olmamış gibi ara konuş. Ama eskisi gibi ilgiden bunaltma, arama, mesaj atma.
Günde 10 mesaj atıyorsan 1 mesaj at. Hergün arıyorsan 2-3 günde bir ara ve kısa konuş.
Yani nişanlın nasıl sensizliğe dayanıyorsa, sen de onsuzluğa alış. Çünkü evlenince değişmez, aynı düzen devam eder.
Şu anki tartışmalarınızda seni engelleyen adam, evlilikte başka yerde sabahlar, seni hizaya getirmek için.
Aynen şimdi olduğu gibi iyice alıştı ya hem suçlu hem güçlü en son telefonu kapatırken siliyorum engelliyorum dedi engeli kaldırdı, beni bi daha arama son mesajı olmuştu ama sonradan engeli kaldırdı bu ne perhiz bu ne lahana turşusu yani, madem kaldırdı beden aramıyoBirşey olacağını zannetmiyorum sen yapınca ha bak gördün mü bütün suç senin ve bu ömrünün sonuna kadar devam edecek her kavganızda küsecek ve ilk adımı senden bekliyecek.
Sence ne zaman arar abla en fazla 1 ayı bulur muEğer seviyorsa pat diye arar zaten.
Sen sabredip bekle.
Ben o riske giremem dersen, hiçbir şey olmamış gibi ara konuş. Ama eskisi gibi ilgiden bunaltma, arama, mesaj atma.
Günde 10 mesaj atıyorsan 1 mesaj at. Hergün arıyorsan 2-3 günde bir ara ve kısa konuş.
Yani nişanlın nasıl sensizliğe dayanıyorsa, sen de onsuzluğa alış. Çünkü evlenince değişmez, aynı düzen devam eder.
Şu anki tartışmalarınızda seni engelleyen adam, evlilikte başka yerde sabahlar, seni hizaya getirmek için.
Şimdi benim ne yapmam gerekiyor ? Ağzına söylediklerine sağlık ablacım çok sağolÜzüldüm haline ya resmen bir ayı bulur mu diye sorarak burdaki insanlardan güzel tek bir söz söylemelerini bekliyorsun. Onlardan bile medet umuyorsun.
Bak senin ablan yaşındayım ve tüm ictenligimle söylüyorum biliyorum bunları duymak senin için çok da zor olacak ama nolur artık herkese söylediğin aynı şeyleri söyleme ve bizim dediklerimizi mantıklı düşün. Objektif bir sekilde sanki dışardan bir gözle bak kendi ilişkine.
Bu çocuk seni sevmiyor güzel kardeşim. 35 yaşındayım ve erkekleri az çok tanıdım artik.
Senin şuan onu ne kadar özlediğini, ne kadar acı çektiğini ve sabredemedigini bildiği halde ego tatmini yapmaya, seni ezmeye çalışıyor. Seven erkek asla böyle davranmaz.
Nolur kendini göz göre göre yakma. Bu adam evlenince annesi için seninle kavga da eder, onları tutar. Sinirli bir anında sana vurur, aldatır da.
Yapmaz deme, iyi günde yedi kat el de iyidir. Seni seven insan seni uzemez, kıyamaz.
Bu söylediklerimi düşün canım benim.
Umarım güzel gunler yaşarsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?