yardım edın yenı evlıyım eşimle tartısıyoruz...

elektrikli soba yakın başka eve çıkın mecburmusunuz orda oturmaya

Nıye kalıyosunkı aıle evınde , havalar gayet güzel gidiyo şu sıra ,kocama sarılı ısınırım ama yınede baska yerde kalmam,acın elektrıklı sobayı ısının yanı,hemde yenı evlıyken eşin nasıl ıstemışkı başka yerde kalmayı ,
bence bugunden ıtıbaren kendı evınızde kalın,kavgada edıceksenız orda edın sonra barısması kolay oluyo
Siz kavga ettıkce k.valıde haz duyuyodur bu durumdan kesın , eşinde onlardan yüz buluyodru sana daha cok yüklenıyodur ,
ben olsam bı dakıka durmam kendı evıme gıderdım

haklsınız kızlar ama bına yenı bına ve elektrık su santıyeden 1 ay denedık 400 fatura geldı kucuk bı odada kanepeye yatak yaptık ufoyla ıdare edelım evımzde kalalım dedık hasta olduk faturalarda 400 u bulunca cok sıkıstık son 1 ay dıyorum subat sonu evıme gecıcem. artık bıseyın onemı yok esımle okadar aramaz acıldı kı bana agza alınmayack sozler gozunden sakınırdı artık el kaldrmaya basladı. bende sucluyum yasadgm bu duruma cok soylenıyorum ama 5 aylık evlıyım hayallerım vardı.

O halde sende evde oturma bir iş bul hemende hamile kalma evlilik oturana kadar , herkes zor süreçierden geçiyor ama annede veya kaynanada kalmak mücadele deyil bu mücadeleden fesh etmek demek ,evlilik bu değil donarsanda evzinde don üst,oste kazak giyen altına 2 tayt giyin ama ev üstüne ev olmaz ,hızurda olmaz

eşinin ailesinde kaldığınız sürece eşin onlardan yüz bulup böyle davranmaya devam eder artık oraya gidince noluyosa benim eşime de bi özgüven geliyo bi havalara giriyo davranışları değişiyo konuşması değişiyo cansuu su ver şunu getir filan ama en son annesinin yanında dedim hayırdır sen buraya geldiğimizde niye böyle havalara giriyon düzgün iste şunu diye..

Yeni evlisiniz bide tam rahat olacağınız özel vakit geçireceğiniz zaman onların yanında erken yatamazsınız banyo sorunu olur üstünüze rahat bişey giyemezsiniz. Bir an önce kendi evinize geçmeye bakın baş başa kaldığınızda eminim eşiniz düzelecektir

Canım eşine rica et evinizi çok özlediğini söyle ve eşinle yalnız kalmaya bak, battaniye ile ısının gerekirse ama o zor zamanlarınızı birlikte aşmaya çalışın çünkü evlilikte yokluğu bile birlikte aşmanın bir tadı vardır.. Zaten ilk bir yıl kavgalar etmeniz gayet normal ama şiddet var mı bilmiyorum olmadığını düşünerek cevap veriyorum...

Allah Allah flörtünüzde uzunmuş anlamadın mı hiç bu adamın hödük olduğunu, sevgiliykende el kaldırdığı/şiddet uyguladığı oldu mu, olduysa evlenince düzelir mi dedin, olmadıysa 8 sene seni nasıl uyuttu hayret bizde eşimle 9 sene çıktık ordan biliyorum bizimki hala flört gibi bebekli flört oldu şimdi

Tabiki tartışırsınız gidin evinizde kalın elektirik soba kullanın yada inşaat bitene kadar bi yer kiralayın tek o da da olsa böyle ailelerde kalarak olmaz ki..

ne acımasz hayat calısmaya basladım zaten.zorlugu gorunce kendı gerıldı.ufoyla ısınsak ne yazar huzur olduktan sonra.8 senede tanıyamamsm sız haklısınız eve gecıp deneyelım bıde.zora da gelemıyo kı. yemek banyo sobalı evden beter.gene de pes etmıcem surda yaza ne kaldı evımde olurum huzur olur haklısınz dua edın.

ev kendiniz mi kira mı peki evlenmeden belli değilmiydi keşke evliliği uzatsaydınız bizde yeni taşındık doğalgaz bağlanmadı kv demlere gitmioduk kavgalıydık çünkü elektrikli yaktık 2mizdik yardım edenimiz yoktu akşm eve gittim toplmaya çalıştım su buz gibiydi faln ama huzurumu kaçırann yoktu canım inan ama sen oraya gitmeyi kabul etmişin kocana laf yapma erkek çok çekmez sabır deyip idare edicen sevgili dönemi ile evlilik çok farklı onun için sorun çok yaşarsınız inş.eve yerleşince düzelir alttan al.

8 sene gozunden sakındı benı. nezaman maddı durumlar ortaya gırdı evlılık hazırlıkları gerıldı.evlendık evımızde sıkıntı yasamamz.butun arkadaslarımz evlendı caylara gıdyrz evlerı sıcak duzenlerı oturmus gerıldı onunda zoruna gıttı ev babasının oldugu ıcın kıraya cıkamyrz bıde kıra parası olmasın dıye. ben cok soylendm bana dogalgazın gelecgnı soyledıler. hayallerım bu deıldı dedım ev mamakta merkeze uzak calısan ınsanlarz oda stres yasadı bende. ben soylenerek attım o el kaldırarak. aılesını hıc affetmcm tek ogulları var yenı evlıyz rezıl ettıler bızı hakaret kufur el kaldrma evımz var ama ıcınde bız yokuz

ısın ılgıncı kendı aılesınde kalmıyo benım aılemde kalıyoruz o da aılesıne tepkı aldı ama bana gaz vermıyo tahmınımce. oraya gıdıyrz yemek veren yok cay veren yok annemler krallar gıbı agırlıyo

Bende ev değiştim
Doğalgazım yoktu, annem de kayınvalidem de çok ısrar etti bizde kalın diye
İstemedim
Ufo yaktım evimde oturdum ama bizim kısa bir süreydi
Sizin gibi uzun olsa da yine yatıya kalmazdım, ufo ile ısınırdım. Arada yemeğe giderdik belki ailelerimize.
Banyo kısmını da ben her yerde yapamam, kendi ailemin evinde yapardım sadece.

Aile evinde kalmak gere de el kaldirip kufretmek icikn sebep degildir. Bence sizin soriknunuz farkli. Size onerim baskasinin yaninda àslà tartismayin rfvinize gidikncrf de esinizle sorunlariknizi cozun gerekirse destek alsin. Daha ailede kalmakla bes aylik esini dovmeye tesebbus ediyirsa isinuz vzr. Esiniz ofke kontrolu yapamiyor. Daha bunun hastaligi var, yoklugu var, cocuk olsa àglayacak uyutmayacak. Bebegi de mi dovecek esiniz. Biz de àilemizde kaldik, olnlar buzde kaldi. Kimse kufretmedi el kaldirmàdi. Allah kolaylik versin.

biz de yeni ev aldık doğalgazımız henüz yok,şantiye suyu kullanıyoruz elektriğimiz yeni bağlandı.o kadar zorluk çekiyoruz ki banyo için özellikle düdüklü tencerede su kaynatıp 2 postada yıkanıyoruz annem ve kayınvalidem gelin bizde kalın deselerde istemiyoruz sonuçta herkesin düzeni ayrı kayınvalideyle mecburen kaldık yaklaşık 1 sene gel de sor bakalım bana huzurlumuydun diye?aslaaa..en iyisini bile olsa sonuçta ev onun her yaptığın batar ufacık bişeye dokunurken bile çekinirsin aynı şey annemin evi içinde geçerli gidiyorum annemde misafir kalıyorum o 1 gece huzursuz yatıyorum ev geldiğimde oh be evim diyorum!
1 aydır kendi evimizdeyiz üşüyoruz,banyo konusunda çile çekiyoruz ama mutluyuz,huzurluyuz!
ayrıca eşin için zor bir durum biz kadınlar kayınvalideyle oturma konusunda her ne kadar istemesekte eziklik hissetmiyoruz.erkekler böyle değil maalesef kendini iç güveysi gibi hissediyordur.evinizde olun,üşüyün gerekirse hasta olun ama aranızı bozmayın 2niz bi çatı altında olun..

bizde farklı bi sebepten ilk aylarımızı eşimin ailesi ile geçirdik. seni çok iyi anlıyorum. bizde hep kavga ediyorduk. tıpkı senin gibi ağlamadığım tek bi gün yoktu. 4 aydır kendi evimizdeyiz çok şükür. ama o günleri hala unutamıyorum. ama inanki geçip gidiyor ve her şey yoluna giriyor. şimdi eşimle ilişkim çok düzeldi. biraz sabretmen ve olumsuz düşünmemen gerekiyor. Allah yardımcın olsun

daha beş aylık evliyken kaynana yanına giderseniz olacağı bu 50 lira verip bi ufo alın evinizde yatın en azından

giderim apart kiralarım yine bu güzel günleri onların yanında geçirmem..

Stresini size vurarak atıyor demek.
Yazık ki sizde kabulleniyorsunuz, ev işi düzelince düzelir diyorsunuz.
Bu adam her stres yaptığında şiddet uygular diye korkmuyor musunuz.
Durumu sandığınızdan daha ciddi
Yeni evliyken uygulanan ve kabullenilen şiddet artarak devam eder bunu gözden kaçırmayın lütfen.
Sorunlarınızı çözmek içi doğalgazdan fazlasına ihtiyaç var, saygı gibi.
Vuran erkeğin saygısı yoktur ve tekrarlanan davranıştır bu.
Lütfen kendinizce buna mazeret uydurup kabullenmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…