haklsınız kızlar ama bına yenı bına ve elektrık su santıyeden 1 ay denedık 400 fatura geldı kucuk bı odada kanepeye yatak yaptık ufoyla ıdare edelım evımzde kalalım dedık hasta olduk faturalarda 400 u bulunca cok sıkıstık son 1 ay dıyorum subat sonu evıme gecıcem. artık bıseyın onemı yok esımle okadar aramaz acıldı kı bana agza alınmayack sozler gozunden sakınırdı artık el kaldrmaya basladı. bende sucluyum yasadgm bu duruma cok soylenıyorum ama 5 aylık evlıyım hayallerım vardı.
eşinin ailesinde kaldığınız sürece eşin onlardan yüz bulup böyle davranmaya devam eder artık oraya gidince noluyosa benim eşime de bi özgüven geliyo bi havalara giriyo davranışları değişiyo konuşması değişiyo cansuu su ver şunu getir filan ama en son annesinin yanında dedim hayırdır sen buraya geldiğimizde niye böyle havalara giriyon düzgün iste şunu diye..
Yeni evlisiniz bide tam rahat olacağınız özel vakit geçireceğiniz zaman onların yanında erken yatamazsınız banyo sorunu olur üstünüze rahat bişey giyemezsiniz. Bir an önce kendi evinize geçmeye bakın baş başa kaldığınızda eminim eşiniz düzelecektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?