yardım edın yenı evlıyım eşimle tartısıyoruz...

üzüldüm. ama durumda çok endişe verici sana hakeret ve şiddeti kendi ailesinin yanındamı uyguladı bu insan
8 sene cidden uzun bir zaman. sorumluluk bir insanı değiştirir ama bu değişim maalesef ki kişilkte olmadan oluşucak birşey değil
yenide evlisiniz dilim de varmaz boşan demeye. ama şu varki mutsuz bir evliliktense yolun başında iken gemileri ykmak gerekir.

Durumun zor ama atlatabilirsin. Sadece biraz sabret ve her şeyden şikayet etme.

Yeni bina sorunlu oluyor evet, keşke 6 ay geç evlenip bitmesini bekleseydiniz. Sanırım iskan çıkmadı daha.

Ayrıca ufo yakın diyen arkadaşlar doğalgaz yalnızca ısınma değil, gaz ve sıcak su demek.

Hadi gaz için tüp, kettle falan kullandı, suyu da kazanda mı ısıtacak?

Ben seni gayet iyi anlıyorum, akrabalarımıza 3 hafta bağlanmadı bir sürü sıkıntı çektiler.

arkadaslar daha bgn uye oldum bukadar destekcı olacagını dusunmemıstım hepınıze tesekkurler.aıleler yanında kuzu gıbı basbasa kalınca aslan kesılenlerden.erkek dıyorum bana yasattgı seylere belkı kendıde kaldıramayp hırcınlasyo dıyrm boyle yatstryrm kendımı. eve gecmeyı beklyrm eve gecınce bıraz daha zaman verıp degerlendrmk ıstyrm. arkadasın dedgı gıbı ufo ısınmalık. banyo yemek bunlar ınanın cekılmez oluyo camasırlarmz bıle 10 gunden once kurumadı soguktan az kaldı dıyrm evıme gecınce duzenımz otrcak ıns pısman olcak ıns alıskanlk halıne getrmeyeck onca senem hayallerım ıns guzel olcak

Baştan böyle olacağını bilseydiniz tabi ki
ne olursa olsun der evinizde kalırdınız.
Ama keşke gitmeseydiniz demek yersiz
olan olmuş malesef..

Eşinizle oturun konuşun. Stresli de olmuş olsanız
size el kaldırması doğru değil.
Evinize geçtiğinizde de aynı tutumu devam edicekse işiniz zor.

Buarada en azında akşam gidip evinize kalabilirdiniz.
Bir ısıtıcı bir de elektrikli şofben durumu idare edebilirdi.

1.sık olarak baska eve gecebilirsiniz kıraysa evınız baska yere gecın.
2. 1 ay sabır edıcen esıne bişi demıcen ama kendinide gerı cekıceksn pek konusmucaksn subatta evıne dondugunde hersey normale doner
3. baska evde kalmakdansa otelde kalmak daha iyi

şubatsa şubata bir şey kalmamış şurada.
3 maymunu oynayacaksın..
kimseyle kötü olma ama mizaçlı, ince dokundurmalar yap.
bu biraz tarz meselesidir.Yaşla ve tecrübeyle alakalıdır. Yaşadığın her olay bir şey öğretir sana. Sanırım sen biraz da küçüksün.
Yani politika yapmayı öğrenmelisin biraz.

Evlendikten sorumluluklarınımı yerine getiremedin ,acaba, sevgiliyken hayat kolay evi çevirmek deneyim ve hüner istiyor
yemek,temizlik,çamaşır bunlar epey iş hergün olması gereken,yataklar yapılacak, yani evde anne yok eşinde maçoysa vay haline ,iş sana düşer tabi, evliliği ne sanıyorsunuz oyuncak mı ,bunları yapmayı sevmiyorsan ,evlilik neyine?

el kaldirma derken nasil yani dovdu mu seni?

Huzursuzluk hır gür anlarım da,ŞİDDET kabullenilecek birşey değil.

Bu dayak yemeninde sebebi eşinin anasındandır olay böyledlr sen şimdi banyoya yaptıktan sonra ortalığı pis mi bırakıyorsun ?yemeği yağlımı yapıyorsun veya yapamıyorsun kesin kaynana yüzüne gülüyor ama gidip oğluna seni karalıyordur senin eksik ve tam iyi beceremediğin işler için
malun erkekler anaların ağzına bakar , olay bu al sana dayak,
bu devam edersede restini çek hem anasına,hem maço kocana ,canım

arkadaşım ben olsam gider battaniye altında dururum ama kendi evime geçerim kayınvalide ile yaşamak zor ne kadar orada kaldığınız sürece eşiniz evliliğe alışamaz elini kaldırması da kabul edilir birşey değil ezdirmeyin kendiniz

gider bi ufo alırım gene kalmammm
bu ne yahu
eşine hak verdim bi an

2 sene kayınvalidemle oturdum,oturmaz olaydım,

kaçarak uzaklaştım o evden,taşındığım bina yeniydi,altım üstüm boştu,ev kocamandı o evde koca kışı doğalgazsız geçirdim,kayınvalidem hergün aradı gel diye,gitmedim biliyorum orda kalsam o kabus günler geri gelecekti.benim senin gibi gidecek bi anne evimde yoktu,

bütün odaları kapadım,sadece oturma odamı kullandım,aldım bi ufo aralıklarla yaktım,birde küçük tüpüm vardı,yemeğimi bile çok soğuklarda odada yaptım,banyo için suyumu bile büyük soba kazanı ile o küçük tüpte kaynattım,bulaşıkları soğuk mutfakta ellerim kızararak yıkadım eşime asla şikayet etmedim biliyordum ki şikayet etsem annesine götürcek beni, ağzıcık aşım ağrısız başım dedim kırdım dizimi oturdum evimde,

heleki siz 5 aylık evlisiniz,sıcacık sarılıp sarılıp evinde oturmak varken ne işiniz var ailelerin yanında,

el kaldırma işine gelince diyecek çok şey var ama susuyorum

Son düzenleme:
kiz kocamdan dayak yiyorum diyor, burdaki kadinlar da yok git "kocacim seni cok ozledim basbasa kalmak istiyorum" de diyor.

Biri de demis ki kaynana yuzunden dovuyordur seni. Pes yani pes! Seni doven kocan arkadasim kocan, kaynanan degil.

bugun bu sebeple dover, yarin baska sebeple. Senin dusunmen gereken ayri eve cikmak degil. Seni her bahanede doven kocani ne yapacaksin onu soyle.

aynen aynen canım. benim eşimde bir hallere giriyordu. en sonunda herkesin içinde patladım sen evde böyle değilsin. buraya gelince bir efelenmeler bir soğuk tavırlar ne oluyor sana diye. bir kaç gün babası yurt dışına gittiği için orda kaldık ve kayınpederim gelince ben bir daha gelmek istemiyorum kendi evimde daha iyiyiz mutluyuz dedim. o günden beri bir daha yatılıya gitmiyoruz. şuan rahatım çok iyi..

tatlım merak etme uzun süreli flört ardından evlenince o sevgilin artık adam olduğunu sanıyor bir efelenmeler kısıtlamalar emirler baskılar yapıyor. bizde uzun bi süre flörtten sonra evlendik. senin gibi bir çok emareler atlattım. şimdi iyiyiz sabır et alttan al ilk zamanlar böyle oluyor. eşini düzeltmek senin elinde biran önce anne evinde kalmaya alışmadan evinize gidin derim alıştı mı sürekli kalmak istiyor. örneğin benim eşim faturalardan yeme içme derdinden kaçmak için orda kalmayı tercih etmeye başlamıştı. neyseki onu evine bağlayan ben oldum. eşler konusunda çoğu ipler bizim elimizde

ailesinin yanında şiddet varsa eğer, ileride onarılması çok zor hatta imkansız hasarlar alır kvali ile ilişkin. zaten kendi aranızda olan ilişki daha beter..
kendini ne sanıyor eşin seni ailesinin yanına cariye diye mi getirdi?

benimde evimde dogalgaz yoktu ve ben bu şekilde 3 sene katlandım..
ev kira işime çok yakın aileme yakın hadi eşyalarımda yeni bozulmasın dedim birde çocuk olmadığı için katlandık.
artık bu sene bağlandı doğalgaz..annemlerde bu zaman zarfında bir kere kaldık oda dogalgaz döşenirken ev tadilat oldu o yüzden..
klima taktırdım ufo aldım onunla idare ettim..:26:
kalın kalın giyinin yakın ısıtıcınızı belki faturan yüksek gelir ama huzurun olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…