• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım edin :(

Nysbsvr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2017
37
2
1
27
Hepinize merhaba. Bugün erkek arkadaşımla birlikteydik ve telefonundan whatsapa bakıyordum. Birden gözüm engellenenlere ilişti ve merak edip baktım. İki erkek bir kız engelliydi. Kim bu engelli olan kız diye sorduğumda " Aaa alper ( yakın arkadaşı ) in ablası nasıl engelli olur bende ekli bile değildi engellemedim ki " diye bir tepki aldım. Gerçekten kızın resmine baktığımda Alper in ablasıydı. Peki ya nasıl engellendi o da engellemediyse. Nasıl olabilir böyle bişey ? Akşamdan beri kafamla konuşuyorum...

İyi de Alperin ablasının numarasını ezbere mi biliyordu da numarayı görür görmez öyle dedi? Engellenen kişilerin fotosu gözükmez zaten siz bakmışsınız fotosuna.
Yalan söylüyor bariz işte!

İyi de Alperin ablasının numarasını ezbere mi biliyordu da numarayı görür görmez öyle dedi? Engellenen kişilerin fotosu gözükmez zaten siz bakmışsınız fotosuna.
Yalan söylüyor bariz işte!
Gözüküyordu fotoğrafı. Fotoğraftan tanıdı numaradan değil. Sonrasında instagramdan ablasına bakınca aynı foto vardı ordan anladım bende ablası olduğunu

Günahını almıyımda Alperin ablası sevgilinemi yazıodu acaba :deli:

Günahını almıyımda Alperin ablası sevgilinemi yazıodu acaba :deli:
Ya birde şöyle birşey var sevgilim 22 ablası 30 yasında falan. Neden böyle birşey yapsın aklım almıyor. Herşeyin üzerinede yemin etti niye engelledim bilmiyorum engellemedim dedi

Ya birde şöyle birşey var sevgilim 22 ablası 30 yasında falan. Neden böyle birşey yapsın aklım almıyor. Herşeyin üzerinede yemin etti niye engelledim bilmiyorum engellemedim dedi
Bilemedim.
Sen daha iyi bilirsin.

alper belki kendi engellemiştir ya da çoluk çocuk eline almışsa yapmış olabilir. Kafası iyiyken yapmış olabilir.
bir sürü olasılık varken tek yapabileceğiniz güvenmek

O zaman fotosu olmayabilir, engellediğinde yani. Ben whatsppta değil telefonla bilmeden arkadaşımı engellemiştim. Şöyle ki çocuk aradı, sonradan gördüm aradım açmadı. Sonra tekrar aradı, ben yine görmedim döndüm açmadı. Tabi arkadaşım olduğunu bilmiyorum bu arada. Bu kim ya dedim sinirlendim engelledim. Ama whatsappta bunu yapması için alperin ablasının birşeyler yazmış olması lazım.

O zaman fotosu olmayabilir, engellediğinde yani. Ben whatsppta değil telefonla bilmeden arkadaşımı engellemiştim. Şöyle ki çocuk aradı, sonradan gördüm aradım açmadı. Sonra tekrar aradı, ben yine görmedim döndüm açmadı. Tabi arkadaşım olduğunu bilmiyorum bu arada. Bu kim ya dedim sinirlendim engelledim. Ama whatsappta bunu yapması için alperin ablasının birşeyler yazmış olması lazım.
Hiçbir mantık yürütemiyorum. Aklım almıyor hiçbişeyi :(

Back
X