yardım edin

Kesinlikle tövbe yaaaa ne günlere kaldık

Bu tur konulardaki bu „sürtünme yoluyla beraber olduk ama bakireyin“ lafina nasil deli oluyorum kendini kandiriyor icini rahatlatiyor muhtemelen olurda ayrilik olursa diye. Hic kimse arkasinda duramayacagi birsey yasamasin mümkün mertebe

29 yasinda calisan yetişkin bir kadin nasil korunmasiz iliski yasayabiliyor?
Hamilelikten korkmuyorsunuz aldirirsiniz gider (!) ama bunun hpv si var, hiv var, hepatit var, hepres var, o var bu var...
Ben umumi tuvalete girerken 10 dk dezenfekte ediyorum siz nasil korkmuyorsunuz bu kadar yaygin hastaliktan.

Ya o dereceye geliyor ama bakireyim diyo yapsın bari ne olacak diktiriverir :) Allah akıl fikir versin ve iman

Şimdi birleşme olmuş mu olmamış mı anlayamadım?

Yazık akıl yasda degıl baştadır derler.... Dogruymus... bebıse yazık ya ne günahı var onun...
Evlensın senle

İlginç hamile kalınıyormuş öyle yazmışlar.. hiç bilmiyordum.
Çizgi hemen mı çıktı yoksa beklettiniz mı testi yani ne kadar sürede çıktı çizgi?

Ay ben anlamadım
Konu sahibi seks yapmadık diyor. Sadece sürtünmeyle nasıl hamile kalacak?

Düşük bir olasılık olsa da bakire olmasına rağmen hamile kalan insanlar var. O yüzden kan testi yaptırıp emin olun. Umarım hamile değilsinizdir.

İnşallah bu kadar absürd bi soruyu doktora sormaz
Çocuk varsa alın gitsin ama bakireyim dmi ?
Akıl yaşta değil bi örneği daha işte .

Yahu ne kadar önemli bu bakirelik vay beee
Ruh gitmiş bedenini düşünüyor
Bu arada tabiki hamile olabilirsin
Tipta var boyle birsey yani okudum oldugunu
Hastaneye git hamilelik şüphem var de kan testi yaparlar
İnsallah hamile degilsindiro küçucuk cana üźülüyorum
Digerlerinizin de cani cehenneme

Zar duruyor mu diye aynayla da baktınız mi!!
29 yaşında koca kadınsıniz
Yahu sürtünme nedir
Hamileysem nerde aldirabilirim nedir

Çırılçıplak soyunurken bakireligi ve bebegi düşünmedinizmi???

Hem islediğiniz büyük günah
Hem madem yapiyorsun al bi tane prezervatif bari bebek katili olma

Bişeyler yaşarken biraz düşünün lütfen yaa

Testte cikan daha az belirgin cizgiyle hamile oldugumu ogrendim. Olma ihtimaliniz olabilir. Bakire olup olmamanizla ilgisi yok. Ama surtunme oldu diyorsunuz o da ihtimali azaltiyor.
Evlenmeden pisman olacaginiz cinsel birliktelikler yasamayin bu seviyeye getirmeyin en azindan. Hamile kalirsam ne yaparim hayatim ne olur diye kendinizi dusunun.

Mutlaka kan testi yaptirin .idrar testi silik cizgi cunku !

29 yasindasiniz ve 15 yaşında ergenler gibi davraniyosunuz sürtünme yoluyla ilişkiye girmek ve hala bakire olduğunu savunmak nasıl birşey ya bı zarmi seni bakire kılan yani üstelik eğer bu şekilde gebe kalmissaniz tebrik ederim not:gebelik testlerine guvenmeyin bazı testler hatalı pozitif cikartabiliyo bı zahmet kan testi yaptirin ve lütfen kürtaj olmayi dusundugunuz kadar korunmayida düşünün madem korkunuz var bı kaçamak olmuş ertesi gün hapini kullanın yani beş dklik zevk ugruna masum bı canlinin canına kıyma düşüncesi bile tuylerimi urpertiyo

Bunu yaşayabilirsiniz sevdiğiniz ve sizigerçekten seven bir adamla bişeyler paylaşabilirsiniz. Fakat bunun sonucunda bir cana kıymak neden ?

Asıl konuya gelince bakire olup hamile kalmak mümkün fakat testler de yanıltabiliyor yeni bir test yahut kesin sonuç kan testi yaptırmakta fayda var ayrıca haftası geçmeden müdahale edilmezse gebelik sonlandırma yasal olarak mümkün olmuyor .

Adetten hemen sonra sürttüm diyosun. Sonra başka sürtmedim diyosun. Adetinin üstünden 10 gün geçmiş. Yani bu 5 haftadan fazla hamilesin demek olur. Ama gebelik testinde silik çıkmış çizgi. Bence hamile değilsin. Ama bakire de değilsin. Bu kadar telaşa düşeceksen sürtme sağa sola.
Gebelik var mı yok mu bir an önce netleştir çünkü yasal süre 10 hafta. Varsa yazık o bebeğe.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…