yardım edin

Bakire olup hamile kalanlar oldugunu duymustum fakat, hiç örneğine rastlamamıştım . Ne yani şimdi vajinayamı boşaldı bu adam /? Emin misin bi yanlışlık olabilir bence kan testi yaptır

"Ben bunu nerde aldırıcam" bu degil o obir canlı o insan yavrusu o melek insallah yoktur surtmussun falan ben anlamam o islerden ama o yavruyu haketmedigin kesin Allahim ne olur olmayanlara ver ya rabbim ne olur

Ne yapalım şimdi biz sana şurda aldır diye yer mi tarif edelim bu ne vicdansizlik ya! Daha çocuk var mi yok mu belli değil işe gidermiyim diyor kocaman yetişkin insan olmuşsunuz bu yaptiginiz ne insanliga nede ahlaka sığar.

Arkadaslar eger hamileyse minik bi bebegi savunuyorsunuz zaten bu kiside o vicdan olsa nerde aldircam ise gidecek miyim der mi isten daha onemli gorur. Ayrica 29 yasina gelmissin ne zamana kadar oraya buraya surteceksin bari gidin evlenin en azindan hamileysen bebege kiymamis olursun. Ayrica her halti yapip bakireyim diyeni anlamiyorum o zaman acin butun dunyadaki erkekler surtsun gecsin ben bakireyim deyin hayret bir sey. Hepsi o zar mi? Zar durdukca kendini temiz mi hissedeceksin. Insallah hamile degilsindir cunku o bebegi hak etmiyorsun. Bu kadar rahat ve umursamaz soruşundan dolayi....

spermle bu kadar içli dışlı olmanizin sonucu bu..

cok uzucu konular bunlar hazirandan beri kacinciymus yazik genclige

Bakire olup hamile kalmak mümkün demis bir cok yorumcu. Ilk defa duyuyorum bunu. Simdi Bakire Meyrem Anne ve oglu Isa hikayesi dogru mu yani?

Bakire olup hamile kalmak mümkün demis bir cok yorumcu. Ilk defa duyuyorum bunu. Simdi Bakire Meyrem Anne ve oglu Isa hikayesi dogru mu yani?

Tabiki dogru ama o olaydaki bakire hamilelikle bu olaydaki cooookkk farkli. Meryem olayinda bir erkek yok Hz. Isa Allah'ın mucizesi olarak doguyor ama bu olayda arkadas bir erkege surtturerek hamile kaliyor (eger hamileyse..)

o bambaşka bir durum, ama cidden henüz kızlık zarı duran ve hamıle arkadasım vardı, zar çok esnek oldugundan yırtılma olmamıs dogumda yırtılır demıs dr, oluyor yani....

Zar yerinde olabilir evet ama bakire değilsiniz bu bir, geri çekilme yöntemi yerine keşke başka yollar deneseydiniz bu iki, testler her zaman kesin sonuç değildir en mantıklısı kan testi yaptırmak bu da üç.

ya 19 olsan hadi neyse diycem de 29 yaşına gelip bu cahillikle yaşamak zor olmuyor mu? elinin altında internet var, aç oku araştır. rica ediyorum. 29 yaş ya.

cevap: hamile değilsin.

Son düzenleme:
Dış döllenme olmuş olabilir. Kan testi vermeniz gerek.

İşler oraya kadar geliyor ama bir zar yırtılmadı diye bakire de olunmuyor. Ah ülkemin garip ahlak anlayışı, bir zar nelere kadir. Lütfen yanlış anlamayın, sizin konunuzdan örnekle genel bir yorum yapmak istedim. Sizin yaptığınızdan çok daha fazlasını birden çok kişi ile yapan o kadar çok kadın var ve ahlaklı görülüyor bir zar yerinde diye ama sevdiği erkekle beraber olan kadınlar ahlaksız diye yaftalanıyor ya... Yorum yapamıyorum.

Test yaptırdın mı ?

Bakirelik zar ile ölçülendirilen birşey gibi görünse de aslında öyle değil ne yazık ki... bekaret dediğimiz şey kendini bir başkasına teslim etmemiş olmak anlamı taşır aslında. Bakir erkeklerde vardır mesela onlarda zar Yok ama dimi?

Neyse kimseye yargılamak düşmez aslında hayat sizin. Öncelikle bir kan testi yaptırın. Sonrasında 10 haftanın Altındaki istenmeyen gebeliklerde bir çok hastane kürtaj işlemini yapıyor. Sorunlu olmayan durumlarda kürtaj yapmayan hastaneler de var tabi. Eğer hamileyseniz de mutlaka bir hastaneye gidin. Saçma sapan bir yerde kürtaj olup kendi sağlığınızı da riske atmayın. Ertesi gün işe de gidersiniz. Sonuçta zaten istemediğiniz bir gebelik olduğu icin psikolojik olarak da çok etkilenmezsiniz. Fiziksel olarak da ilk haftalarda ufak bir ağrı yaşarsınız büyük olasılıkla. O da işe gitmenize engel olmaz

29 yaşında bir kadın da bakireyim ama sürtünme ile hamile kaldım diyorsa yandık vallahi.... Madem birşeyler yapıyorsunuz o zaman bundan sonrası için önleminizi almanızı tavsiye ederim

:)))))) Ayy bu yoruma yemin ederim sesli güldüm ayy alemsiniz ya :))))))

Sürtünme diyorsun.Sürterken neyi geri çekiyor,zaten dışarda değil mi.Tam birleşme mi oldu.Anlamadım ben bişey.Hamilelik olabiliyor çıplak sürtünmeyle de.Kan testi yaptır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…