- 27 Mart 2017
- 9.505
- 48.083
- 548
spermle bu kadar içli dışlı olmanizin sonucu bu..
Anlayamadim sizi ne yazdiniz eylemi gerceklestiren birde erkek var. Hamile olma suphesi altin da konu acmis.siz evli değil misiniz? profilde öyle yazıyor.
hayır hadi niye yaptın şu bu anlarım burda diyen çok oluyor da spermle içli dışlı olmak ne? sevişmenin doğal bir sonucu değil mi bu?
Anlayamadim sizi ne yazdiniz eylemi gerceklestiren birde erkek var. Hamile olma suphesi altin da konu acmis.
Ne yazdiysam odur. Burada opusmeden hamile kalma olasiligini tartismiyoruz. Haliyle mutlu gunler.yok ben de onu diyorum zaten sevişmek işteş bir eylem yani karşılıklı yapılır. sevişiyorsa spermle içli dışlı olması doğal yani. bana cümle garip geldi spermle içli dışlı olmak ifadesi. sanırım sevişmenin sonu diyorsunuz.
Ne yazdiysam odur. Burada opusmeden hamile kalma olasiligini tartismiyoruz. Haliyle mutlu gunler.
Sürtüşmenin enerjisinden kaynaklı bacım:)))))) Ayy bu yoruma yemin ederim sesli güldüm ayy alemsiniz ya :))))))
:)))))))) Anam fazla surtusmeden ateş dışarı çıkmasın mazallahSürtüşmenin enerjisinden kaynaklı bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?