yardım edin

spermle bu kadar içli dışlı olmanizin sonucu bu..

siz evli değil misiniz? profilde öyle yazıyor.

hayır hadi niye yaptın şu bu anlarım burda diyen çok oluyor da spermle içli dışlı olmak ne? sevişmenin doğal bir sonucu değil mi bu?

siz evli değil misiniz? profilde öyle yazıyor.

hayır hadi niye yaptın şu bu anlarım burda diyen çok oluyor da spermle içli dışlı olmak ne? sevişmenin doğal bir sonucu değil mi bu?
Anlayamadim sizi ne yazdiniz eylemi gerceklestiren birde erkek var. Hamile olma suphesi altin da konu acmis.

Gebelik 15 gün sonra belli oluyor eczanede satılan testlerde. Gayet belirgin bir çizgi ile. Günlerinizi sayın Ona göre hesaplayın. Stresten geciktin büyük ihtimal.

Anlayamadim sizi ne yazdiniz eylemi gerceklestiren birde erkek var. Hamile olma suphesi altin da konu acmis.

yok ben de onu diyorum zaten sevişmek işteş bir eylem yani karşılıklı yapılır. sevişiyorsa spermle içli dışlı olması doğal yani. bana cümle garip geldi spermle içli dışlı olmak ifadesi. sanırım sevişmenin sonu diyorsunuz.

Ne yazdiysam odur. Burada opusmeden hamile kalma olasiligini tartismiyoruz. Haliyle mutlu gunler.

Doktora bişey anlatmak zorunda değilsin. Ben özel bir hastaneye gitmiştim hamilelik için kan testi yaptıracam dedim yanlış hatırlamıyorsam doktora bile görünmedim galiba. Test sonucunu aldım sonra.

Burada da çok bakire insan var evli çocuklu kocasına sadık hatta neyr göre kime göre bakire kardeş ?

Evet hamile olabilirsin, çıplak bi şekilde sürtünerek ilişki yaşayıp hamile kalamayacağını mı düşünmüştün.. Daha da ilginci bakire olunca hamile kalınmayacağını zannetmen.. Ayrıca niye aldırıyorsun, evlenin.. Bebeğin ne suçu var..

Kız sen herkesi geri tepe tepe evde kaldım diye konu açtın. Hangi ara sevgili buldun da hamile miyim diyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…