Yardım edin

Skittles91

Guru
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2012
156
76
298
Yardıma ihtiyacım var.
Benim kardeşim bundan bir kaç sene önce sevgilisinden ayrıldı. Kardeşimin psikolojik sorunları vardı. Şimdi ise tekrar birleşmek istiyor. Evlenmek istiyor. Benden yardım bekliyor. Araya girmemi istiyor, Ben kızı tanıyorum çünkü. Ama kız çok inat ve haklı olarak istemem der diye tahmın ediyorum. Nasıl ikna edebilirim? ne yapabilirim. Kardeşimin şuanki hali hiç hoşuma gitmiyor. Bana yalvarıyor sanki benim elimdeymiş gibi. Onu hiç böyle görmemiştim.
Yardım ederseniz çok sevinirim hiç bilmediğim konular bunlar.
Sevgilerimle.

Biz ne yapabiliriz ki?
Siz müdahil olmamanızın daha doğru olacağını mı anlatsanız kardeşinize acaba?

Nasil yardim edelim? Kizla biz mi konusalim. Istemiyorsa rahat biraksin. Madem psikolojisi bozuk tedavi olsun.
Şu cevabınız cidden şaşırtıyo. Cidden yardımın dokunmayacak onun için sen bir aradan çekil. Biraz bencil diğil de empati kurarak anlamaya çalış. Çok kolay ordan öyle saçma cevaplar vermek. Yarayla alay eder yaralanmamış olan!

Yani neden ayrılmışlardı babam yüzünden. ailevi sorunlar yüzünden yani. Baktık ki babamdan fayda yok o da artık kendi yolumu kendim çizerim deyip evlenmek istediğini söyledi. Babama bağımlı kalmadan. Destek almadan. Yaş 28.

Kardeşinizin iyi olmadığını söylüyorsunuz? Kızın başını mı yakmak istiyorsunuz? Öncelikle tedaviye ikna edin kardeşinizi.
Üf saçma yorumlara artık cevap vermiyorum. On7 düşünüyor süreklı hep onun hakkında konuşuyor hep aklında o. Bunu kastettim yoksa biz de salak diğliz. Saçma

Kızla konuşun önce beğenmediği huylarını ve beğendiği huylarını sorun bunları kardeşinle konuşup düzelebilecek şeyleri düzeltmesini önerin buna çaba gösterdiğini kızada açıklayın. Daha da istemezse bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…