YARDIM EDİN

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Nur95hg

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2020
38
5
3
25
3 senedir tanıştığım her zaman ilgim olan adamla iki buçuk aydır güzel bi ilişki içine girdik ve alkollüyken bir şeyler yaşadık ileri boyutlu kızlığım gitti o an düşünemedim şu anda pişmanım,aramızda hep kötü hep bi sorun çıkıyor ayrılmak istiyo o bile belli değil. çok dengesiz bir de hep küfürler ediyor ama ben herşeyine katlanıyorum kendimi katlanmak zorunda hissediyorum seviyorum da susuyorum da mecburum ondan ayrılamam diye düşünüyorum 21 yaşındayım. kendimi kötü hissediyorum ileride evleneceğiö adama ne diyeceğim? her şey bi anlık mıydı bitti mi hemen? o başka kadınlra gitmesin diye ben kendimden vazgeçtim ama o benim kızlığımdan bile şüphe etti sürekli yüzüme vurdu ne olduğun belli değil diye. ama o benim herşeyimin ilki. çok seviyorum vazgeçemiyorum.

adam kaç yaşında?
sen hala aynı sensin farkında mısın?
mecbur değilsin ona, hata insanlar için, buyuk bir hata böyle bir insanla olmak ama yapacak birşey yok bundan sonra temkinli olmaya bakarsın.
21 yaşında daha evlilik ilerisi falan duşunme, kariyer eğitim odaklan.

30 yaşında o ve hiç umrunda değilim hiç cebinde biliyo bence beni,hep kötü hissettiriyo hep küfür ve ben herşeyine susuyorum hep haklı o hep küfür eder herşeyde kendini haklı çıkarır. bana bu yaşadığımızı birine söylersen ve ben seninle aynı çatı girmek zorunda kalırsam sana zindan ederim o evi bile dedi. ben üzgünüm çok,utanıyorum da annemden.

Kendini mecbur hissetme canım.. yaşadığın şeyi bir hata olarak görüyorsan.. İnsanlar hata yaparak gerçek kişiliğini geliştirirler zaten. Hatalar bizler için vardır.. önemli olan o hataya birdaha düşmemek.. Yok yaşadığın şeyi sevgilini kaybetmemek adına yaptysan işte asıl hata bu.. Böyle bir adama kendini mecbur hissetmemelisin..çünkü o da biliyor senin ona mecbur hissettiğini ve istediği gibi davranıyor.
Hiç korkma ondan vazgeçebileceğini bilsin.. haa ayrılırsan da senin kişiliğini ve karakterini seven birisi girsin hayatına gerisi önemli değil..

bende ne yapmam gerektiğini bilmiyorum kötü hissediyorum çaresiz hissediyorum anlatamıyorum kimseye. bir büyüğümden akıl almak istiyorum ama utanıyorum çok
Herkes sana ayrıl diyecek ben de dahıl, bekaret senın hayatından daha onemlı degıl sacmalama ezdirme kendını diyeceğiz.
Ayrılacak mısın?
Sanmiyorum.

Erkekler için bunun bi önemi yok hala farkında degilmisiniz? Onu elde tutmak icin yapılcak en son şey bile olmamalıydı bu. Herseye bilerek adım atılmış belli yapacak birsey yok. Simdiden evlenince kocama ne dicem diye dusunmeye baslamissiniz. Ya yaptıgınız seyin arkasında durun ya da sonradan pisman olacagınız birseylere kalkısmayın..

çok utanıyorum çok aldığıyla kalıcak hiç bi şey olmamış gibi devam edicek o,bende verdiğimle kalıcam. çok zor bir şeymiş bı

alkollüydüm sonradan pişman olabileceğimi düşünmedim. oda düşündürmemişti o an,geleceğe dair konuştu hep

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…