bende ne yapmam gerektiğini bilmiyorum kötü hissediyorum çaresiz hissediyorum anlatamıyorum kimseye. bir büyüğümden akıl almak istiyorum ama utanıyorum çokNe desem bosuna olacakmış gibi hissettiğim bir konu.
Hayırlısı olsun.
neresi sevilicek ki benden alacağını aldı ve çok rahat bi şekilde devam ediyor hayatına.Tam sevilecek adam, sakın vazgeçme
Gerçekten bu sebeple mi birlikte oldunuz?o başka kadınlra gitmesin diye ben kendimden vazgeçtim
ne dediğini anlamıyorum ama kendimi anlatmaya akıl almaya geldim kimseyle alakam yokAz önce banlanan ergenin yancısı mısın sen? Yaylan güzelim
Herkes sana ayrıl diyecek ben de dahıl, bekaret senın hayatından daha onemlı degıl sacmalama ezdirme kendını diyeceğiz.bende ne yapmam gerektiğini bilmiyorum kötü hissediyorum çaresiz hissediyorum anlatamıyorum kimseye. bir büyüğümden akıl almak istiyorum ama utanıyorum çok
ki buçuk aydır güzel bi ilişki içine girdik
aramızda hep kötü hep bi sorun çıkıyor ayrılmak istiyo
o benim kızlığımdan bile şüphe etti sürekli yüzüme vurdu ne olduğun belli değil diye.
alkollüydüm sonradan pişman olabileceğimi düşünmedim. oda düşündürmemişti o an,geleceğe dair konuştu hepErkekler için bunun bi önemi yok hala farkında degilmisiniz? Onu elde tutmak icin yapılcak en son şey bile olmamalıydı bu. Herseye bilerek adım atılmış belli yapacak birsey yok. Simdiden evlenince kocama ne dicem diye dusunmeye baslamissiniz.Ya yaptıgınız seyin arkasında durun ya da sonradan pisman olacagınız birseylere kalkısmayın..
onu arayan kızların haddi hesabı yok soruyorum kendini onda bile haklı çıkarıyotçok güzel ilişkiymiş gerçekten hayran kaldım..
başka kadınlar meselesine ise söylenecek laf yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?