YARDIM EDİN

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
çıkarıcam bundan sonra,çok teşekkür ederim herkese. iyi geceler

Bak konu gerçek ya da değil sana tek önerim bunun gibisinin ağzına laf verme herşeye rağmen terket. Ve anlasın ona hiçbir şartta mecbur olmadığını. Farkında olarak yaşamışsın veya istememişsin vs. hiç problem değil. Uzak dur ne kadar sevsen de sevilecek biri değil karşındaki. 1 ay ağlarsın çok olsa... sonra toparlarsın. Ama bu kişi senin geleceğini elinden alır. Şu an öğrenci misin veya ne yapıyorsun bilmiyorum ama kendin için birşeyler yap. İlerde de seni her halinle seven biriyle evlen.

çok teşekkür ederim,sayesinizde kendime geldim yorum yapan herkese çok teşekkürler. mesajınızdan vir çok şey çıkarttım çok saolun

ben ona böyle konuşsam hemen engeller,akrep burcu bide. çok hırçın hep haklı olam biri olduğu için bir şey diyemiyorum

İyi o zaman evlenmesi için yalvar. Kurtulur namus dediğin o her neyse işte.

Gururundan , onurundan , senden , yıllarından her şeyden daha önemli çünkü.

Ailenin seni öldüreceğini bilsen , yine de evlenmezsin böyle bir pislikle böyle bir sebepten eğer az degerliysen.

Fakeysen bile bunu yaşayanlara olsun mesajım.

ne biliyim işte inandım ona salaklık etmişim.çok çabuk değişen vir insanmış.. okuyorum bu sene mezun oldum alttan derslerimi vereceğim.

vallahi geçrek.yaşıyorum şu an ne yapacsğımı bilmediğimden de buraya yazdım

ne biliyim işte inandım ona salaklık etmişim.çok çabuk değişen vir insanmış.. okuyorum bu sene mezun oldum alttan derslerimi vereceğim.
Tamam inan ki hiçbir mecburiyetin yok. Olan olmuş değmeyecek biriymiş madem senin utanılacak birşeyin yok. Alnın açık dimdik yürü. Bakma yüzüne bu kişinin bir daha yaklaşamasın sana.

çok teşekkür ederim,sayesinizde kendime geldim yorum yapan herkese çok teşekkürler. mesajınızdan vir çok şey çıkarttım çok saolun
Rica ederim, madem bir kadınsın, madem hemcinsimiz olarak geldin akıl almak istedin, o zaman ayakları yere basan, kendine acınmayan, gururlu sağlam karakterli okumuş iş güç sahibi bir kadın olun.
Kimse sizden değerli değil, olanları düşünmeyin, sanmayın ki karşınıza size saygı duyacak, gerçekten sevecek, dürüst biri çıkmaz, bu ilişkiyi gençlik tecrübesizliği sayın, kimler kimler çıkar karşınıza.

Tamam inan ki hiçbir mecburiyetin yok. Olan olmuş değmeyecek biriymiş madem senin utanılacak birşeyin yok. Alnın açık dimdik yürü. Bakma yüzüne bu kişinin bir daha yaklaşamasın sana.
çok teşekkür ederim. bencede bakmasın hangi yüzle bakıcaksa. bana kendimi değersiz ve önemsiz hissettirdi hep

--Size deger vermeyen insanlari bi zahmet sevmeyin.
--Bundan sonra ki iliskilerinizde daha dikkatli olun.
-- Siz sadece kizlik zarindan ibaret degilsiniz, bir kisiliginiz, karakteriniz var.
--Kendinizi sevin
Birde 21 Yas yani daha cocuksunuz, hayatinizi böyle üc kurusluk adamlar icin ziyan etmeyin.

inşall
inşallah güzel olur herşey,vardır herşeyde bi hayır . yaşamam gerekiyormuş demek ki

çok teşekkür ederim. bencede bakmasın hangi yüzle bakıcaksa. bana kendimi değersiz ve önemsiz hissettirdi hep
Boşver madem böyle biri çıktı karşına, erkeklere karşı daha dikkatli ve seçici olursun kendini evliliğe hazır hissettiğin zaman da ileri görüşlü anlayışlı bunları takıntı etmeyen güzel kalpli biriyle tanışırsın anlatırsın da. Bundan kurtul sadece.

bu soruyu kaldırmak istiyorum. nasıl kaldıracağım

inşall
inşallah güzel olur herşey,vardır herşeyde bi hayır . yaşamam gerekiyormuş demek ki
Siz kendinize acımaz, o kişiye kendinizi mecbur hissetmezseniz her şey güzel olur, bir arkadaşımızda bahsetmiş, siz kızlık zarından ibaret değilsiniz, ahlak da o zara bağlı değil, zarla olsa size evlilikten bahseden delikanlının ahlakını nasıl sorgulayacağız.
Kıymetinizi bilin, hayatta sizden ve ailenizden değerli hiçbir şey yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…