Bak konu gerçek ya da değil sana tek önerim bunun gibisinin ağzına laf verme herşeye rağmen terket. Ve anlasın ona hiçbir şartta mecbur olmadığını. Farkında olarak yaşamışsın veya istememişsin vs. hiç problem değil. Uzak dur ne kadar sevsen de sevilecek biri değil karşındaki. 1 ay ağlarsın çok olsa... sonra toparlarsın. Ama bu kişi senin geleceğini elinden alır. Şu an öğrenci misin veya ne yapıyorsun bilmiyorum ama kendin için birşeyler yap. İlerde de seni her halinle seven biriyle evlen.3 senedir tanıştığım her zaman ilgim olan adamla iki buçuk aydır güzel bi ilişki içine girdik ve alkollüyken bir şeyler yaşadık ileri boyutlu kızlığım gitti o an düşünemedim şu anda pişmanım,aramızda hep kötü hep bi sorun çıkıyor ayrılmak istiyo o bile belli değil. çok dengesiz bir de hep küfürler ediyor ama ben herşeyine katlanıyorum kendimi katlanmak zorunda hissediyorum seviyorum da susuyorum da mecburum ondan ayrılamam diye düşünüyorum 21 yaşındayım. kendimi kötü hissediyorum ileride evleneceğiö adama ne diyeceğim? her şey bi anlık mıydı bitti mi hemen? o başka kadınlra gitmesin diye ben kendimden vazgeçtim ama o benim kızlığımdan bile şüphe etti sürekli yüzüme vurdu ne olduğun belli değil diye. ama o benim herşeyimin ilki. çok seviyorum vazgeçemiyorum.
çok teşekkür ederim,sayesinizde kendime geldim yorum yapan herkese çok teşekkürler. mesajınızdan vir çok şey çıkarttım çok saolunÇok gençsiniz bu yaşta güzel sözlere inanmanız olağan, bırakın ayrılırsa ayrılsın hatta siz ayrılın, bu yaşta birlikte olduk evlenmemiz lazım mantığıyla yapacağınız bir evlilikten hayır gelmez zaten, pişman olursunuz.
Okuyor musunuz bilmem ama okuyup eğitiminizi tamamlayın, çalışan kariyer sahibi genç bir kadın olun, yaşanmışlar için kendinizi suçlayıp dövünmeyin lakin benden size büyük tavsiyesi asla ama asla ileride pişman olacağınız hiçbir şey yapmayın, biriyle birlikte olacaksanız evleneceğinizi sanarak birlikte olmayın, bunu gerçekten istiyorsanız ve sonrasında ayrılsanız bile yaşadıklarınızı hata olarak görmeyecekseniz birlikte olun, bir erkekle sevginizi ispat etmek için, evleneceğinizi sanarak veya onu kaybetmemek için birlikte olmayın, kadın olarak değerinizi bilin, sevgiliniz istedi diye değil siz isterseniz bir şeyler yaşarsınız, bunu böyle kodlayın aklınızda.
ben ona böyle konuşsam hemen engeller,akrep burcu bide. çok hırçın hep haklı olam biri olduğu için bir şey diyemiyorum
çok teşekkür ederim,sayesinizde kendime geldim yorum yapan herkese çok teşekkürler. mesajınızdan vir çok şey çıkarttım çok saolun
ne biliyim işte inandım ona salaklık etmişim.çok çabuk değişen vir insanmış.. okuyorum bu sene mezun oldum alttan derslerimi vereceğim.Bak konu gerçek ya da değil sana tek önerim bunun gibisinin ağzına laf verme herşeye rağmen terket. Ve anlaşın ona hiçbir şartta mecbur olmadığını. Farkında olarak yaşamışsın veya istememişsin vs. hiç problem değil. Uzak dur ne kadar sevsen de sevilecek biri değil karşındaki. 1 ay ağlarsın çok olsa... sonra toparlarsın. Ama bu kişi senin geleceğini elinden alır. Şu an öğrenci misin veya ne yapıyorsun bilmiyorum ama kendin için birşeyler yap. İlerde de seni her halinle seven biriyle evlen.
vallahi geçrek.yaşıyorum şu an ne yapacsğımı bilmediğimden de buraya yazdımİyi o zaman evlenmesi için yalvar. Kurtulur namus dediğin o her neyse işte.
Gururundan , onurundan , senden , yıllarından her şeyden daha önemli çünkü.
Ailenin seni öldüreceğini bilsen , yine de evlenmezsin böyle bir pislikle böyle bir sebepten eğer az degerliysen.
Fakeysen bile bunu yaşayanlara olsun mesajım.
Tamam inan ki hiçbir mecburiyetin yok. Olan olmuş değmeyecek biriymiş madem senin utanılacak birşeyin yok. Alnın açık dimdik yürü. Bakma yüzüne bu kişinin bir daha yaklaşamasın sana.ne biliyim işte inandım ona salaklık etmişim.çok çabuk değişen vir insanmış.. okuyorum bu sene mezun oldum alttan derslerimi vereceğim.
Rica ederim, madem bir kadınsın, madem hemcinsimiz olarak geldin akıl almak istedin, o zaman ayakları yere basan, kendine acınmayan, gururlu sağlam karakterli okumuş iş güç sahibi bir kadın olun.çok teşekkür ederim,sayesinizde kendime geldim yorum yapan herkese çok teşekkürler. mesajınızdan vir çok şey çıkarttım çok saolun
çok teşekkür ederim. bencede bakmasın hangi yüzle bakıcaksa. bana kendimi değersiz ve önemsiz hissettirdi hepTamam inan ki hiçbir mecburiyetin yok. Olan olmuş değmeyecek biriymiş madem senin utanılacak birşeyin yok. Alnın açık dimdik yürü. Bakma yüzüne bu kişinin bir daha yaklaşamasın sana.
inşallah güzel olur herşey,vardır herşeyde bi hayır . yaşamam gerekiyormuş demek kiRica ederim, madem bir kadınsın, madem hemcinsimiz olarak geldin akıl almak istedin, o zaman ayakları yere basan, kendine acınmayan, gururlu sağlam karakterli okumuş iş güç sahibi bir kadın olun.
Kimse sizden değerli değil, olanları düşünmeyin, sanmayın ki karşınıza size saygı duyacak, gerçekten sevecek, dürüst biri çıkmaz, bu ilişkiyi gençlik tecrübesizliği sayın, kimler kimler çıkar karşınıza.
--Size deger vermeyen insanlari bi zahmet sevmeyin.
--Bundan sonra ki iliskilerinizde daha dikkatli olun.
-- Siz sadece kizlik zarindan ibaret degilsiniz, bir kisiliginiz, karakteriniz var.
--Kendinizi sevin
Birde 21 Yas yani daha cocuksunuz, hayatinizi böyle üc kurusluk adamlar icin ziyan etmeyin.
Boşver madem böyle biri çıktı karşına, erkeklere karşı daha dikkatli ve seçici olursun kendini evliliğe hazır hissettiğin zaman da ileri görüşlü anlayışlı bunları takıntı etmeyen güzel kalpli biriyle tanışırsın anlatırsın da. Bundan kurtul sadece.çok teşekkür ederim. bencede bakmasın hangi yüzle bakıcaksa. bana kendimi değersiz ve önemsiz hissettirdi hep
bu soruyu kaldırmak istiyorum. nasıl kaldıracağımBoşver madem böyle biri çıktı karşına, erkeklere karşı daha dikkatli ve seçici olursun kendini evliliğe hazır hissettiğin zaman da ileri görüşlü anlayışlı bunları takıntı etmeyen güzel kalpli biriyle tanışırsın anlatırsın da. Bundan kurtul sadece.
Siz kendinize acımaz, o kişiye kendinizi mecbur hissetmezseniz her şey güzel olur, bir arkadaşımızda bahsetmiş, siz kızlık zarından ibaret değilsiniz, ahlak da o zara bağlı değil, zarla olsa size evlilikten bahseden delikanlının ahlakını nasıl sorgulayacağız.inşall
inşallah güzel olur herşey,vardır herşeyde bi hayır . yaşamam gerekiyormuş demek ki
Konu silinmez ama isterseniz yorumlara kapatılabilir.bu soruyu kaldırmak istiyorum. nasıl kaldıracağım
An itibariyle kapatıldınasıl kapatabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?