Öff şunu da hiç anlamam hebenden alacağını aldı
çok utanıyorum çok aldığıyla kalıcak hiç bi şey olmamış gibi devam edicek o,bende verdiğimle kalıcam. çok zor bir şeymiş bı
bende ilk kez böyle bir şey yaşadığım için korkuyorum kötü hissediyorum.Öff şunu da hiç anlamam he
Sen meyve veren ağaç mısın ki alacağını aldı gitti?
Öyle alınca biten birşey olsa herkes birbirini tek kullanımlık olarak görürdü
Ayrıca sende istedin ve yaşadın kendini eziklemeye ne kadar meraklısın anlamıyorum
Bırak defolsun seni zar için sevene değil kalbin için aklın için seven birine denk gelirsin inş
ama deffettlten sonrasında napıcam? kim ister ki bakire olmayan bi kızı.
Özgüvensiz yetersiz belki iktidarsiz bir dayı bu kesin. Reelde bir kadina merhaba diyemeyecek kadar guveni olmayan biri. Ancak buralarda kadinlarla konusabiliyor. Biktirdi beni bu ucuzluklar.İsim yok cisim yok foto yok. Cazip olan ne burda? İlginç.
yahu yemin ediyorum kızım ben,ağlayarak yazıyorum şu an hatta. o mutlu hayatına devam edebiliyoken ben üzülüyorum ağlıyorum. napmam gerektiğini bilmiyorum birilerinin fikrini almak istedim sadecebu hiç kadın ağzı değil yalnız..
özel mesaj olarak yazabilirsiniz size erkek arkadaşımla fotoğraf atarım somra kendimide atarımmÖzgüvensiz yetersiz belki iktidarsiz bir dayı bu kesin. Reelde bir kadina merhaba diyemeyecek kadar guveni olmayan biri. Ancak buralarda kadinlarla konusabiliyor. Biktirdi beni bu ucuzluklar.
Aglayarak yazıyorsun dıye gıdıp adamı kulagından cekıp ceza veremeyiz heralde.yahu yemin ediyorum kızım ben,ağlayarak yazıyorum şu an hatta. o mutlu hayatına devam edebiliyoken ben üzülüyorum ağlıyorum. napmam gerektiğini bilmiyorum birilerinin fikrini almak istedim sadece
Bu bi kusur değil tercihtir, kimse sana zorla yapmadı dimi bunu, artık tercihlerin bunu dert etmeyen insanlar olcak o kadarama deffettlten sonrasında napıcam? kim ister ki bakire olmayan bi kızı.
seviyorum da,nasıl vazgeçmem gerektiğini bilmiyorumAh sevgili Nur kinaye yapıyorum, bunu anlayamayacak kadar temiz yüreklisin. Gel bizi dinle koşarak uzaklaş bu adamdan. Sevgi böyle bir şey değil.
Ben de inanirim attigin kizin sen olduguna evet aynen dayi boyle devamke hic durma tamam mi? SSiradki uyelikte hangi konuyu açacaksın? Ensest mi? Senin 40+ yasin ustunde olduguna o kadar eminim ki.özel mesaj olarak yazabilirsiniz size erkek arkadaşımla fotoğraf atarım somra kendimide atarımm
Seviyorsun Bı de.seviyorum da,nasıl vazgeçmem gerektiğini bilmiyorumailesiyle de tanıştırdı sürekli evlilikten bahseden bi insan şu an hiç yazmıyor aramıyor. en son mesajım ayrılmak mı amacın? görüldü atmış cevap dahi vermedi.
Kimleri kimleri tanıştırmıştır daha o, yevrum. Bu toplumda erkeği bağlayacak birşey değil ki o.seviyorum da,nasıl vazgeçmem gerektiğini bilmiyorumailesiyle de tanıştırdı sürekli evlilikten bahseden bi insan şu an hiç yazmıyor aramıyor. en son mesajım ayrılmak mı amacın? görüldü atmış cevap dahi vermedi.
saçmalayın ya cidden inanmıyosanız yazabilirsiniz özelden size bir şey kanıtlamak zorunda değilim erkek olduğumu düşünüyorsanız yorum yapmayınBen de inanirim attigin kizin sen olduguna evet aynen dayi boyle devamke hic durma tamam mi? SSiradki uyelikte hangi konuyu açacaksın? Ensest mi? Senin 40+ yasin ustunde olduguna o kadar eminim ki.
Kimleri kimleri tanıştırmıştır daha o, yevrum. Bu toplumda erkeği bağlayacak birşey değil ki o.
yahu yemin ediyorum kızım ben,ağlayarak yazıyorum şu an hatta. o mutlu hayatına devam edebiliyoken ben üzülüyorum ağlıyorum. napmam gerektiğini bilmiyorum birilerinin fikrini almak istedim sadece
seviyorum da,nasıl vazgeçmem gerektiğini bilmiyorumailesiyle de tanıştırdı sürekli evlilikten bahseden bi insan şu an hiç yazmıyor aramıyor. en son mesajım ayrılmak mı amacın? görüldü atmış cevap dahi vermedi.
Birazdan sen yorum yapamayacaksin hazır olsaçmalayın ya cidden inanmıyosanız yazabilirsiniz özelden size bir şey kanıtlamak zorunda değilim erkek olduğumu düşünüyorsanız yorum yapmayın
Sakin olun güzeller aynı kişi gibi durmuyorMune Komiserim az onceki oyun bağımlısı kiz yeniden üyelik acmis bi bakar misin?
seviyorum da,nasıl vazgeçmem gerektiğini bilmiyorumailesiyle de tanıştırdı sürekli evlilikten bahseden bi insan şu an hiç yazmıyor aramıyor. en son mesajım ayrılmak mı amacın? görüldü atmış cevap dahi vermedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?