Yardım edin

Lkuhgzh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2021
56
-2
36
28
Arkadaşlar 4 yıl sevgilim var bu hafta isteme olacaktı ama bugün öğrendim.ki benden önce biriyle yatmış yıkıldım ne yapmm gerekiyor ne yapacağını bilmiyorm

Bacı senden önce olmuş yaf. Gençken insanı çok yıkıyor böyle şeyler ama yaş ilerleyince önemini kaybediyor. Seninle birlikteyken olmamış ki yıkılacak ne var. Mutluluğuna gölge düşürme boş yere.

Arkadaşlar 4 yıl sevgilim var bu hafta isteme olacaktı ama bugün öğrendim.ki benden önce biriyle yatmış yıkıldım ne yapmm gerekiyor ne yapacağını bilmiyorm
Sizden önce derken aldatıldınız mı? önceki ilişkisinde mi yoksa?

Daha önce kiminle olduğundan ziyade size yalan söylemiş olması kötü

Nasıl olsa barışacaksınız üzmeyin boşuna kendinizi 😉

ürolojiye gönder testler yaptırsın. olumsuz bir şey çıkmazsa evlenirsin..
yani geçmişte olmuş bir şey için de başka bir önerim yok..

Sizden önce yaptıkları sizi ilgilendirmez hanımefendi sizinde yaptıklarınız onu ilgilendirmez. Sizinle beraberken bir yanlışını görmediyseniz, bu konuyu unutup ilişkinize güzelce devam etmenizi öneririm.

istemeden önce öğrenmeseniz iyiymiş.
çoğu yorumun aksine ben tepkisiz kalamazdım sinir olurdum kesinlikle.

Sabah sabah üyelik alıp fake konu açmak nereden geliyor aklınıza ya gidin çayı koyun önce.
Yalnız konu sahibi bu sabah almamış üyeliğini ..hatta önceki konusunda da ailelerin tanışması sonrasında çok yoğun iç sıkıntısı yaşamaya başladığını ,evlilik korkusunun başladığını ,psikiyatriste başvurduğunu anlatmış🤔

Back
X