- Konu Sahibi askprensesi
arkadaslar cok kotuyum yeni sayfa actim biliyorum ama psikolijm iyi degil bagiriyorum kafam karisik yanlis karar vermekten korkuyorum.gorumcem aramis beni sikayet etmis hep annemde durumu anlatmis sorunlari vardi kizim dayak yedi cocuklar icin kizimin yaninda duruyormus vs gibisine ben bundan once konu acmistim cok caresizim diye anlamayan ordan okuyabilir esim guya 2 hafta mudet istemis bizim resimlere bakiyormusta vs de annem iki cocukla zor olur iyi karar ver aksam yanliz yatarsin ararsin gibisine soyledi once annem olumsuz bakiyordu bugun farkli konustu ama karari bana birakiyor inanki icimde sevgi hic bir sey esime karsi 5 yil duzelmemis kavgamiz bundan sonrami duzelir annem belki duzelir diyor aileler herseyimizi biliyor utanc verici iananki cok yoruldum uc gundur uyuyamiyorum ne yapcagimi bilemiyorum yanlis karar vermek istemiyorum annem diyorki seni kim alir iki cocouklu vs kafami iyce bulandirdilar esimde aradigim hic bir seyi bulamiyorum nolur yardim edin bana senağlamasenağlamasenağlama