Yardım edin

askprensesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2007
412
1
96
39
- Yurtdışı
arkadaslar cok kotuyum yeni sayfa actim biliyorum ama psikolijm iyi degil bagiriyorum kafam karisik yanlis karar vermekten korkuyorum.gorumcem aramis beni sikayet etmis hep annemde durumu anlatmis sorunlari vardi kizim dayak yedi cocuklar icin kizimin yaninda duruyormus vs gibisine ben bundan once konu acmistim cok caresizim diye anlamayan ordan okuyabilir esim guya 2 hafta mudet istemis bizim resimlere bakiyormusta vs de annem iki cocukla zor olur iyi karar ver aksam yanliz yatarsin ararsin gibisine soyledi once annem olumsuz bakiyordu bugun farkli konustu ama karari bana birakiyor inanki icimde sevgi hic bir sey esime karsi 5 yil duzelmemis kavgamiz bundan sonrami duzelir annem belki duzelir diyor aileler herseyimizi biliyor utanc verici iananki cok yoruldum uc gundur uyuyamiyorum ne yapcagimi bilemiyorum yanlis karar vermek istemiyorum annem diyorki seni kim alir iki cocouklu vs kafami iyce bulandirdilar esimde aradigim hic bir seyi bulamiyorum nolur yardim edin bana senağlamasenağlamasenağlama

düzelmez eşiniz bence
ayrılın diyemem ama sadece yalnız kalmamak için bu eziyet çekilmez:hulya:

evet bende oyle dusunuyorum.esim duzelmez bes yildir boyle duzeltemedim.ama annem kafami iyce bulandirdi kimse almaz seni yanliz kalirsin su bu ama yapamiyorum ben.ne yapacgimi bilemiyorum.sevgi olmayan saygi olmayan evde durulmaz biliyorum.yanlis adim atmak istemiyorum babamda hastalandi uzuntuden fikirlernizi bekliyorum sizin yorumlariniz beni rahatlatacaktir eminimmm

dayak cok kotu bır olay cok gurur kırıcı :(
yakınım can dostum bunu cok cektı duzelır dıye bekledı :( ama nafıle ustune aldatılma :(
bosandı zor bı donemden gectı gecıyorda
sıze dırek bosanın dıyemem yasadıklarınızı sız daha ıyı bılırsınız
cok ıyı dusunun tasının ıkı cocuk var bu ebedı aranızda bır bag
annenız belkıde ıyı nyetle yaklasmaya calısıyor ama sız hıc oyle dusunmeyın
gelecekte neyle karsılasıcaıgnızı yasamadan nerden bılebılırsınız?
zaman herseyın ılacı ve caresı umarım sızde gercekten bır gun mutlu olursunuz

Kimse almazsa almasın, şu durumdan kötü birşey değil kocasız kalmak..

Bir tanıdığım da hemşire, onun çalıştığı yerde kreş imkanı var.
Senin durumun nedir bilemiyorum ama meslek sahibi olup da 2 çocuğuna bakabilen 3 kadın tanıyorum.
Sen o eve dönme, annen eninde sonunda alışacaktır.
Maddi olarak da destek sağladığında şimdiki gibi olmayacaktır,
ayrıca eşin olacak adam da çocuklarının ihtiyaçlarını karşılamak zorunda..
Hiçbir durum şiddeti tolere etmez, çekmek zorunda değilsin, ki çocuklar bu ortamda büyürse sorunun sadece şiddet olmaz.

evet canim bende pek olumlu bakmiyorum evim var dayali doseli aylik masimda gelcek cunku canim devvam et demek kolay bazi insanalr icin ama ben yasadim herseyi icimde esime karsi sevgi varmi onuda artik cozemiyorum nasil anliycam bilemiyorum onun bana karsi yok biliyorum yurt disi ya imkanlar cok burda bana birakiyor annem ama ici pek oyle demiyor cunku ben bsiey desem ilerde sorun olursa bana gelirsin diyor annem bende diyorum hadi bidaha aysadim birakirsin o zaman diyor ama ben 5 yildir mutlu olamiyorumki olsamda nefret etiriyor kendine herseyin hayirlisi

Sırf kimse almaz diye öyle bir hayat çekilir mi?
Bu işler kısmet meselesi. Allah başka bir yerden kapı açabilir. Hiç belli olmaz.
Ömür boyu yalnızlığı tercih ederdim ama yaşadıklarınızı siz daha iyi bilirsiniz.
hem sadece kendiniz için değil çocukların çektiklerini göz önünde bulundurun.

evet canim bende pek olumlu bakmiyorum evim var dayali doseli aylik masimda gelcek cunku canim devvam et demek kolay bazi insanalr icin ama ben yasadim herseyi icimde esime karsi sevgi varmi onuda artik cozemiyorum nasil anliycam bilemiyorum onun bana karsi yok biliyorum yurt disi ya imkanlar cok burda bana birakiyor annem ama ici pek oyle demiyor cunku ben bsiey desem ilerde sorun olursa bana gelirsin diyor annem bende diyorum hadi bidaha aysadim birakirsin o zaman diyor ama ben 5 yildir mutlu olamiyorumki olsamda nefret etiriyor kendine herseyin hayirlisi

Maddi zorluğun yoksa 2 saniye daha düşünme derim,
senin yaşadıklarını sen bilirsin annen bilemez..
İmkan çok olsa ne olur huzur olmadıktan sonra.
Bir kere el kalktı mı hep kalkar,
saygı bitince yeniden kazanılmaz..
5 yıl da düzelmediyse, bir daha da düzelmez..

Ne yaşadığınızı en iyi sizin bilmeniz lazım.
Artık sevgim bitti dediğiniz, katlanamıyorum dediğiniz,
birine sadece anneniz için mi katlanacaksınız.
Anneniz de ilginçmiş, ne demek seni başkası almaz.
Burada sizin mutluluğunuz önemli.
Yaşayan bilir, annenize göre hava hoş demek ki.
Siz kendi yaşadıklarınızı ve duygularınızı gözden geçirin,
olmadığına kanaat getiriyorsunuz da ayrılın.
Kimsenin, annenizin fikirleri de dahil önemli değil.

hayir canim benim dönme... sakin dönme! 5 yil az bir süre degil! düzelen adam öylede düzelir böyle! hem yurtdisinda yasiyorsun, bende yurtdisinda yasiyorum canim burda bu gibi durumlarda imkanlar cok! devletin yardimlari cok! haaa türkiyede olsaydin belki maddi yönden biraz sarsilabilirdin ama sende biliyorsunki burda öyle birsey yok'! haaa diyorsanki devlet cocuklarimi babasina verir burada böyle asla bir uygulama yok! ki hele senin dayak yedigini duysun devlet asla babaya vermez! SAKIN güzelim! BEWN COK KARSIYIM ANLASAMAYAN BIR CIFTIN SIRF COCUKLARI YÜZÜNDEN AYNI EVDE MAHKUM KALMALARINA! peki hic düsündünüzmi aslinda siz iyilik etmek istedikce beraber oturmakla, aslinda cocuklara nekadar da kötü bir durumun icine soktugunuzun varkina vardiginizi! peki mutsuz yasayan bir aile icinde sizce cocuklarin gelisimi, bedene ve ruhen nekadar sarsildiklarini! SAKIN CANIM SAKIN! zaten sevgi yoksa bitmistir be güzelim! baska diyecek bir söz yoktur!

evet bende oyle dusunuyorum.esim duzelmez bes yildir boyle duzeltemedim.ama annem kafami iyce bulandirdi kimse almaz seni yanliz kalirsin su bu ama yapamiyorum ben.ne yapacgimi bilemiyorum.sevgi olmayan saygi olmayan evde durulmaz biliyorum.yanlis adim atmak istemiyorum babamda hastalandi uzuntuden fikirlernizi bekliyorum sizin yorumlariniz beni rahatlatacaktir eminimmm

canım ben sana boşan diyemem bu senin kendi düşüncen ama annenin söylediği çok yanlış.Yani kimse almayacak diye ömür boyu seni döven bi adamla kalman daha mı iyiymiş? sen zaten kararını verdiysen hiçç annein dediğini takma..bi de hemşiresin ardından koşan çok olur...niceleri evleniyor da seni mi almayacaklarmış..hoş zaten mesleğin var evin var koca olmayacaksa da çok da üzülme...kıymetini bilen birini bulduğuna emin olana kadar da tekrar evlenme.iyi şanslar

genel bilgi edinemedik masal arkadasinda dedigi gibi eskiden yazsanizda bizde anlasaydik pek birsey anlamadim...dayak var o kadar bosanmak istiyorsunuz prolem ne belli degil

bende bu ara aynı durumdayım aşk prensesi.sadece dayak yok ama ilişkimiz bitti gibi ve ben de çocuklarımı düşünmesem bir an durmak istemiyorum yanında.10 yıldır evliyim 2 çocuğum var eşim çok ilgisiz beni AZ sevdiğini söyledi bir tartışmamızda.onu hep arıyormuşum kaçta geleceğini soruyormuşum rahat olmak istiyormuş ,arkadaşlarıyla vakit geçirmekten daha çok hoşlanıyor.hatta bana çocuklar için katlandığını söyledi evden çıktım ama sonra msj attı seni tekrar sevmeye çalışacağım diye...aileme arkadaşlarıma çok ilgisiz ve sevgisiz.....şimdi bende kendimi çok çaresiz hissediyorum oğullarımı babalarından mahrum etmek istemiyorum ama sevgisiz yaşamakta istemiyorum.lanet olsun bu düzene.....

Hic bir sey degismez.Toparlan bence.Anneler bazen kendi rahatlari icin cocuklarina COK COK yanlis yol gosteriyorlar.En sevdigim kiz arkadasim annesinin ''zenginlik meraki''yuzunden 22 yasinda evlendi.Yedigi dayaklar-aldigi raporlar-ihanetler yol olur-Evi terk etti-bosanma davasi acti.Ama annesinin''duzelir belki;akli basina gelir;ben senin cocuklarina bakamam;ev kucuk gibi bin tane lafiyla hep geri dondu.Neticede annesi bile ona maksimum 2 hafta dayanabildi.Hayat cok cok aciii.Hayatta gercekten yalniziz.Sonuc mu?Arkadasima adam uzerine birseyler yapsin -dayan oyle ayril dedik.Adamda yapti-tum sirketi uzerine ;araba;ev.sonra da 1 trilyon kredi borcuyla uykusunda vefat etti.Suan arkadasimin hapis cezasi soz konusu!Kendinizi kurtarin.Cocugum olmadigi icin rahat yorum yapiyor olabilirim.Ama once BEN!Ben iyi olursam ;herkes iyi olur diye dusunuyorum.

Back
X