merhaba öncelikle okuyup zaman ayırdığınız için teşekkür edrm. benim aklıma ttakılan şey abimin eşi ile ilgili 3 gün önce evine oturmaya gittim[aramız çok iyi abla kardeş gibidi] cep telefonunda bi özelliği bakmam için bana verdi ona bakarken telefon çaldı kayıtlı değildi ama tanıdık geldi bana numara çağrı atıp kapandı sesi duyunca yengem telefonu hemen elimden aldın kim acaba falan dedi ama bana telaşlandı gibi geldi ama emin olamıyorum çok hızlı gelişti neyse aldı telefonu diğer odaya gitti ev tlf aldı bende o arada kendi tlfdan numaraya bakııyordum aklımda kaldgınca buldum da neyse abimle aynı yaşta bi dayımız var numara onun old söyledm yengem hemen abimin iş yerini aradı tlfu bu kişi açtı ben çok şaşırdım abimi sordu bi yere kadar gitti dedi ama onun abimin iş yerinde olupda o tlf açması bile fazla tesadüf geldi bana.sordum numaranı nerden biliyo niye çagrı atıyo falan diye ağlamaya başladı ben öyle şey yaparmıyım çocuklarım var falan diye çektim gittim ben o adamı aradım kabul etmedi kızım bende numara bile yok falan dedi ama bu kadar sey tesadüf olur mu sizce akıl verin lütfen abime söyleyim mi