Yardim edin

shinee1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2013
359
21
48
İstanbul
Kizlar selam
Burun bi insanda o kadar onemli bisey ki tum psikolojinizi sosyal hayatinizi etkiliyor fotograf cekerken rahat pozlar verememek insanlarla konusurken yan profilden bakarak konusmamaya dikkat etmek cok kotu bisey. Surekli aklim orada hayatimi omkadar etkiliyormu kendimi cok cirkin hissediyorm inanin. Estetik olmayida istiyorum ama cok korkuyorum napicam bilmiyorum allah rizasi icin bana yardim edin akil verin o kadar zor ki estetikten sonra kotu olursa dusuncesi ya dogal durmazsa cok korkuyorum
Ben cok dogal bi kizim ve dogal bir burun istiyorum yardim edin

Kizlar selam
Burun bi insanda o kadar onemli bisey ki tum psikolojinizi sosyal hayatinizi etkiliyor fotograf cekerken rahat pozlar verememek insanlarla konusurken yan profilden bakarak konusmamaya dikkat etmek cok kotu bisey. Surekli aklim orada hayatimi omkadar etkiliyormu kendimi cok cirkin hissediyorm inanin. Estetik olmayida istiyorum ama cok korkuyorum napicam bilmiyorum allah rizasi icin bana yardim edin akil verin o kadar zor ki estetikten sonra kotu olursa dusuncesi ya dogal durmazsa cok korkuyorum
Ben cok dogal bi kizim ve dogal bir burun istiyorum yardim edin

Selamlar Mervegunes

Sizi çok iyi anlıyorum. Birçok hastamın ilk muayenesinde ortaya koyduğu kaygıları paylaşıyorsunuz.. Aslında ortak sorunları dile getirmişsiniz. Burnunuz yüzünüzün tam merkezindedir. Sizin bakışınızı, yüz ifadenizi, yüz güzelliğinizi, fotoğrafta yansıyan Mervegunes'i çok fazla etkilemektedir. Size yıllardır estetik dünyasının içindeki bir uzman olarak tavsiyem; korkularınızı yenmeniz için lütfen bir estetik cerrah ile görüşün. Yüz yüze muayenede bütün sorularınızı rahatlıkla sorabilir, korkularınızı minimuma indirebilirsiniz. Yandan görünüm bütün burun şeklini ortaya koyduğu için cepheden görünümden çok daha önemlidir.

Yüzünüze uygun estetik ölçülere sahip, doğal görünümlü (estetik olduğu anlaşılmayan) burun şeklini ortaya çıkaracak en önemli faktör estetik cerrahın tecrübesidir. Bunu unutmayın lütfen. Doğal görünüm mümkün müdür? Evet, mümkündür. Bunu rahatlıkla söyleyebilirim. Burun ameliyatı zor bir ameliyattır. Ancak en çok burun estetiği ameliyatı yapılan bir ülkede yaşıyoruz. Dünya standartlarını yakalayan ve hatta üzerine çıkan bir estetik cerrahi alanına sahibiz. Bütün bu tablo içinde doktorunuzu lütfen çok iyi seçin. Tecrübe ve sizin gerçekçi yaklaşımınızın sonucu eşittir: Memnun kalacağınız bir burun. Aynaya bakmaktan keyif alarak hayatınızın kalanını yaşamanız hayal değil.. Başka sorularınız olursa, yanıtlamaktan memnuniyet duyacağımızı belirtmek isterim.

Sağlıkla kalın..

Doç. Dr. Tayfun Türkaslan

Selam seninle ayni korkulari yasiyodum ucu domuz gibi olur die odum kopuodu senelerce korkumdan olmadim nefes zor aliodum hep tikaniyodum saga doru biraz yamuk ve yuzune gore buyuk bi burnum vardi... ben ameliyat oldum bugun 15 gun oldu dun bandajimi actik tansiyonum dustu kalbim carpti deisiklik bi anda fazla geldi... aynaya bakinca kendimi tuhaf sis hissediyorum oturmasi 6 ayi bulcakmis sabretmek en onemli sey bu sanirim eminimcok guzel olcak simdiden belli ve nefes aliorum bu hsrika bi duygu...ama suan yururken bile sanki yzuumde bisi agirlik yapio sanki bisi var orda bole tuhaf bi hissiyati var daha cok yeni gecicek sabretmem lazim.. sakin korkma iyi doktoru bul sadece ve doktora guvenmiosan sakin ameliyata girme once guven icine sinsin doktor.. sevgiler

Back
X